Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny wilkołak

Przypomniało jej się

Polecane posty

a co miał się nie poddawać, jak mu się dała na tacy i pojechała wprost do jego wyposzczonego łóżka, oboje desperaci, związek bez przyszłości.

Gość Ujnuni
Gosc z 12:30: to mezczyzna ma zdobywac, nie kobieta to po 1. Kobieta nie jest jak mezczyzna i nie podbija, od razu sie poddajemy bo myslimy ze nasze uczucia sa nieodwzajemnione wiec nie ma co sie starac. Po 2. Udowodnil dzieki temu jej, ze on ja nadal kocha tak mocno jak ona go i za to bedzie mu sie odwdzieczala przez cale zycie, bo to mu sie nalezy :). Uwazam ze ten zwiazek ma baaardzo duze predyspozycje do bycia zwiazkiem "az nas smierc nie rozlaczy".

Gość gość
No i co my teraz tu mamy ? Sporo nieudaczników, którzy traktują układ męsko damski jako formę kontraktu na zasadzie umowy kupna i sprzedaży. A po prawdzie dupki nie wiecie co to jest prawdziwe uczucie pomiędzy dwojgiem ludzi. To co daje im siłę na przetrwanie ciężkich chwil. Układ oparty na kontrakcie i seksem pomiędzy nimi to jak układ klient prostytutka. Płacę i mam obsługę. W gumce lub bez. Fiklu-miku jest tak porypanym dziwolągiem że szkoda słów na jej komentarze. Zresztą w prezerwatywie sie mieści jej cały móżdżek. Bo ma tylko spermę w sobie. Jeżeli coś jest warte w życiu to o to się walczy. Większość jednak walczy o kasę. Robi sobie wyścig szczurów do koryta. I tylko to mają. Życie świni przy korycie i pochlapują sobie markowe ciuchy tymi pomyjami. Na zdrowie nieudacznicy.

no tak, bo wiele jest warte nagłe uczucie, gdy okazuje się że laska została na lodzie i stwierdza, że go kocha :) o rety, olśniło ją na starość, samotną starość :D

Gość gość
Tych słów, o miłości tych słów dziś nie Zbywaj milczeniem razem ze mną je Mów. Z tych słów Jesteś wszystkim co mam utkam nowe marzenie odpłyniemy nim znów. Jakaż to była noc, bogowie, boginie !!! Jakże miękkie łoże. Przywarliśmy do siebie płonąc i z warg do warg przelewaliśmy nasze błądzące dusze Żegnajcie troski śmiertelne, ku innemu zmierzam już światu O bogowie, boginie, co za noc !!! Ty słów, o miłości tych słów dziś nie Zbywaj milczeniem razem ze mną je Mów Już wiesz, to dla Ciebie ta pieśń pieśń ma siłę tajemną już na wieczność Będziesz ze mną !!! W ten blask w słońca blask ze mną chodź Dla nas cały jest świat dla nas dzień, dla nas noc Nie Mów mi, że Chcesz Iść Powiedz mi, że od dziś nigdy już z dłoni Swych nie Wypuścisz mych dłoni !!! . . . P.S. Strasznie Wam zazdroszcze !

Gość gość
cieszymy się, powodzenia :)

Gość gość
Ja p*****le, autor powinien pisac scenariusze do "oper mydlanych" bo tylko tam zdarzaja sie takie happyendy. Bylem dwa razy w zwiazku i za kazdym razem w*********y mnie na rowno. "Nie wierz nigdy kobiecie, dobra rade Ci dam "

Gość gość
Koleś, skoro ty masz pod górkę to trudno. Tylko się nie porzygaj z rozpaczy.:P

Gość gość
autorze odświez ten temat jak ona cie znowu rzuci - obstawiam rok max. czekam

Gość rainbow_dash
szczesliwe zakonczenie :) moje gratulacje i powodzenia :)

Gość samotny wilkołak
SPAM

Gość samotny wilkołak
I co teraz ?

Gość samotny wilkołak
Jaki SPAM ? Jak ktoś myśli że mam teraz "raj na ziemi" to się grubo myli. Jak w piątek przyjechaliśmy, tak się zaczęło, no ale miała przecież dużo do opowiedzenia mamie i tak siedziały do nocy, ja padłem jak kawka - trzy noce nieprzespane.

Gość samotny wilkołak
Wczoraj to samo, jak tylko wstały, bla, bla, bla, bla, bla,

Gość samotny wilkołak
przez cały dzień,

Gość samotny wilkołak
ja najwyżej

Gość samotny wilkołak
mogłem skoczyć

Gość samotny wilkołak
po gałkę

Gość samotny wilkołak
SPAM; SPAM; SPAM

Gość samotny wilkołak
m...........wą do sklepu,

Gość samotny wilkołak
wieczorem nawet poszły do kościoła żeby nie musiały dzisiaj wcześnie wstawac. Tak się pytam: Po co ją przywiozłem ?

Gość gość
ktoś się podszywa pod wilkołaka

Gość samotny wilkołak
Wolę być szczęśliwym kołem ratunkowym, desperatem, p*****m, ciotą, frajerem niz zgorzkniałym, zfrustrowanym supermenem.

Gość gość
Wilkołaku nie przejmuj się jakimiś niewybrednymi epitetami ludzi, którzy tak w głębi serca zazdroszczą Ci odwagi

Gość gość
oh t niesamowite no wlasnie tak jest zycie jest peikne trallaalal hahaha usmiechnij sie teraz no bo wlasnie tak jest no 👄 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość wszystko prowo
Samotny wikołak vel wergilius z tematu o kolezance z pracy, tia a wszyscy sie angazuja i pomagaja, podejrzewam ze ani ta ani ta historia nie jest prawdziwa, albo obie zmyslone, albo prawda po srodku nich, obie maja jednak wspolny watek- rzucila go dziewczyna a teraz chce wrocic....podejrzewam ze na imie ma Wergilusz....skoro pisze ze matka takie upodobania miała. Rada na przyszłość jak sie zakłada tematy rozne to trzeba chociaz styl troche zmienic.....

Gość samotny wilkołak
Taaaak. I raz piszę z polskiego, raz z angielskiego PC-ta. Jednocześnie. Jestem pełen podziwu dla samego siebie. Supertalent !

Gość gość
wystarczy jeden niemiecki

Gość gość
niezle

Gość gość
up, i co tam, jak dalej się potoczyło?