Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

Hej dziewczyny, odzywam sie dopiero dzisiaj, bo wczesniej naprawde nie mialam kiedy. Spore zamieszanie w pracy z okazji wchodzenia nowego systemu komputerowego, pozno dosyc wracalam. Dzis po poludniu dopiero bede cwiczyc skalpel 2 od dawien dawna. Zwazylam sie i zmierzylam zeby miec z czym porownywac: waga 53,6 kg. Dwa strategiczne obwody: biodra 91, udo w najszerszym miejscu 51cm.

Pobudka ! :D Hej Mala, no Ty rzeczywiscie malutka jestes ! ;) Ja juz od poniedzialku tez nie bede tak czesto sie niestety meldowac, no chyba ze na przerwie w pracy, ten tydzien bedzie diabelski to juz wiem :( Ja juz po pol godzinnym dosc szybkim spacerku, ciutke leje sie po plecach zaraz zabieram sie za skalpel ;) kurcze nie umiem znalezc tego skalpela 2 :( a z programow do sciagania jestem noga, tego aresa nie mam pojecia jak sie sciaga... Jak tam dzis? jakie macie plany? co jecie?

Skalpel 2 sciagnelam sobie ze strony z chomikiem w nazwie, nie moge jej tu wpisac bo strona uznaje to za spam.

No! skalpel zaliczony, juz bylo lepiej niz wczoraj i przed wczoraj :) Weszlam tez na wage jest pol kilo mniej, wiem wiem na poczatku jest latwo, ale WALCZYMY no nie? Teraz trza sie zabrac za sprzatanie :)

ja tez dzis puki co latam ze sciera i sprzatam - ale cały czas sie ruszam do skalpela zabiore sie po południu i napewno odezwe sie wieczorkiem jak mi minął dzien

Witaj azja1212.Pewnie-witamy.Dopiero zaczynasz przygode z Ewa?Jesli tak,to ja polecam te cwiczenia,tak jak Ewa sama mowi-naprawde dodaja powera I czujesz sie po nich szczesliwsza!Oczywiscie na samym pocztku czujesz sie po nich jakby walec drogowy przejechal po tobie:) musisz dac troche czasu organizmowi a efekty zobaczysz naprawde szybko.No I dietka musi byc-nie jakas bardzo rygorystyczna ale takie poprostu zdroworozsadkowe odzywianie.Napisz cos wiecej o sobie.

trelemorele30 dziękuję za przyjęcie :) Jeśli chodzi o Ewkę to ćwiczyłam w tamtym roku ale zaprzestałam jeszcze jakichś mega efektów nie miałam ale fajnie się czułam. Ja teraz piję koktajle light bo zostało mi sporo po poprzednim odchudzaniu po prostu zaniedbałam sowią dietę :( Jakoś nie mogę się sama zmotywować do ćwiczeń :( mam mega lenia :( nic mi się nie chce i do tego okropnie wyglądam :(

Gość gość
Zacznij cwiczyc Azja1212.Wprowadz zasady zdrowego odzywiania.Ja spevjalistka nie jestem ale w razie potrzeby sluze pomoca, mam kilka ciekawych dietetycznych jadlospisow od swojego dietetyka...Tego co za toba nie zmienisz ale przyszlosc w twoich rekach! Zmien swoje zycie na lepsze, najtrudniej zaczac.

Gość balbinnnka92
Fanki Ewy powinny od deski do deski przeczytać :-) www.potreningu.pl/artykuly/2541/technika-cwiczen--wskazowki-dla-bardzo-poczatkujacych

witaj Azja_1212 :) takie nastawienie jast bardzo nie dobre ! Nikt Ci nie pomoze, mozesz to tylko zrobic Ty sama ! Jesli juz zrobisz ten krok, to od razu bedziesz szczesliwsza! Juz po obiadku, wegetarianskim, mmm jaki pyszny :) teraz przerwy troche no i spacer z psiakiem, dzis w planie godzinka po lesie ;) Najwazniejszy ruch !!!

Gość Love is on the air
Witajcie :) Byl juz temat gdzie sie wpisalam ale nie moge go znalezc wiec wpraszam sie tutaj ;) Przed ciaza wazylam 68 kg, po ciazy zostalo mi tylko 5 kg do zrzutu ale zaniedbalam sie w trakcie macierzynskiego :/ Przytylam do 85 kg. Dwa lata temu stosowalam diete Dukana i udalo mi sie schudnac do 65 kg. Wiadomo jednak, ze jesli sie stosuje jakakolwiek diete to trzeba sie juz pilnowac do konca zycia...Takim oto sposobem waze 86,5 kg :P Z cwiczeniami Ewy Chodakowskiej styknelam sie w kwietniu 2013 r. Po 2 tygodniach udalo mi sie schudnac 2 kg, ktore to po powrocie z urlopu w PL spowrotem przywiozlam ( mieszkam w Anglii ) :/ Potem czekal mnie kolejny urlop w PL wiec stwierdzialm -szkoda zachodu i tak zeszlo do grudnia... Nigdy nie robilam listy z Noworocznymi Planami ale tym razem postanowilam umiescic jeden punkt na takiej liscie - byc szczupla i zdrowa. Pracuje fizycznie wiec na sofie spedzam czas przed i po pracy ( pracuje po loludniu ), duzo spie :/ Postanowilam to zmienic bo tak sie zyc nie da, zwlaszcza, ze przyplatal mi sie bol stopy, ktory uprzykrza zycie i wiem, ze jest zwiazany z moja waga ( cale szczescie bol kolan, ktkry kiedys mnie meczyl JESZCZE nie powrocil ). W pracy caly czas chodze wiec sprawne nogi sa mi potrzebne ;) Wybralam date rozpoczecia zmian w zyciu 7 styczen 2014 z blahego powodu ;) Dziecko wraca do szkoly ;) Bede miala kilka godzin wolnego przed pojsciem do pracy wiec przeznacze je na cwiczenia i przygotowanie posilku do pracy - koniec z paskudnym, angielskim zarciem ze stolowki. Do tego jutro rozbieram choinke wiec zwiekszy sie powierzchnia uzytkowa salonu, w ktorym zamierzam cwiczyc :) Z cwiczen bedzie oczywiscie Ewa do tego Jillian i Mel B. Plyty mam, YouTube w zakladkach jest, mata do cwiczen jest ta, wiec tu jestem przygotowana. Rozpisze sobie wieczorkiem plan treningow jeszcze raz, zrobie jadlospis na caly tydzien. Nie bede stosowac jakiejs specjalnej diety - za bardzo lubie jesc ;) Ogranicze slodycze, bo to jest moja zmora :/ Chleba duzo nie jem, ziemniakow tez. Moja dieta tak czy siak jest dosyc uboga,nie jem angielskiej wolowiny i wieprzowiny bo mi smierdzi...Kurczak, mielone z indyka, ryby, warzywa. Uwielbiam surowki, owocow za duzo nie jem - wole warzywa jako przekaski ;) Mam nadzieje, ze osiagne moj cel jakim jest rozmiar 10/12 ( 38/40 ) czyli rozmiar sprzed ciazy :) POWODZENIA DZIEWCZYNY :)

Hej Love :) fajnie ze nas przybywa, tylko mi tu zostancie i piszcie, mamy sie przeciez nawzajem wspierac ! Love cwiczenia od 7-go ale dieta od teraz ! :D biegaj cos lekkiego zjesc na kolacje, po18 koniec jedzenia! Tylko woda ewentualnie herbata zielona ( ja pije pokrzywowa z cytryna. Ja uciekam do sklepu po farbe do wlosow, jutro farbowanie :)

Dajcie mi kopa i to porządnego bo nie mogę się zmobilizować, CIĄGLE COŚ PODJADAM!!!

kaja zjedz/wypij cos nabialowego, jogurt, kefir serek, ja zjadlam serek z rzowkiewka i szczypiorem i sezamowa wase, jestem tak obzarta ze juz mi sie nic nie zmiesci. Nabial wieczorem najlepszy i strasznie syci. Potem zrobie kawe inke jak bede czula glod, lub herbate goraca i do wyra ;) jak chce mi sie jesc to pije cos goracego bez cukru. A jak bedziesz podjadac?????!!!!! ..... to za niedlugo cie wszyscy z waga przegonimy i bedziesz zalowac, ze bylas leniuchem !!! Mam racje dziewczyny? :D

Hej, wysprzatalam dzisiaj caly dom od gory do dolu, generalne porzadki. Jako ze nie uznaje sprzatania na swieta to dzis zaszalalam:) myslalam ze juz nie dam rady ale zaliczylam jeszcze skalpel II, lekki latwy i przyjemny:) witam nowe kolezanki:)

Witajcie :) Ja dzisiaj grzeczna jestem, zadnycn slodyczy nie jadlam ;) Na sniadanie byla owsianka z bananem, zdrowy obiadek pochlonelam, warzywa na parze ( fasolka, marchewka, brokuly ) plus gotowana piers z kurczaka polane sosem Sweet Chilli ;) Na kolacje dwa jaka ugotowane na twardo i szklanka maslanki z wkladka :P W miedzyczasie zjadlam jablko i jogurt naturalny z wkladka ( pokrojonym swiezym ogorkiem,papryka z dodatkiem soli i pieprzu - nie wciagne czystego jogurtu ;) ) Od 15 lat nie jem masla ani smietany - odrzuca mnie zapach. Jako zamiennika uzywam jogurtu naturalnego ale to i tez rzadko ;) Najczesciej robie sobie sosy musztardowe lub majonezowe ( kocham! ).

Love is on the air ja tez w Uk mieszkam.Produkty nabialowe-sery biale, serki wiejskie, mleko I jogurty w polskich sklepach sobie kupuje.Pozostale produkty juz przetestowalam w angielskich marketach I wybralam te, ktore mi pasuja najbardziej-np.uwielbiam chleb ryzowy firmy biona czy serki total0%.

Gość Fili80
Witam. Czy można się dołączyć? Co prawda jestem teraz przeziebiona więc mam przerwę aż wyzdrowieje a wtedy ruszam ponownie z dietą 1200 kcal oraz ćwiczenia Ewki. Mój cel to obecnie waga prawidłowa czyli 74 kg a ważne ok 85 kg więc trochę do zrzucenia mam.

Cześć dziewczyny!!! No to dzisiaj się bujnęłam w końcu!!! Zbyt wiele nie zrobiłam ale dobrze się przy tym spociłam. 30 min. zumba live - aerobik i ha,ha,ha - rozgrzewkę z Chodakowską Na tym zakończyłam, bo mój synek przyczepił się mi do nogi, śmiałam się że zaledwie zaczęlam a już z obciążeniem ćwiczę:) No i krzyczał mama nie, mama nie! Chyba przeraził go widok falujących dużych pośladków :)

Hej Dziewczyny ! a ja mam dzis jazde!!! wzielam psa, przepasalam sie liczaczem kalori na zagarku wlaczylam, dodatkowo Run keepera i radyjko i trase mam 8 km... po 2,5 przyczepil sie inny pies... nie wiem nawet skad sie wzial ? zaczal skakac po mojej, ja nic innego nie robilam tylko przeganialam, dodam ze caly czas padal deszcz wiec psy i potem ja do pasa w blocie... krzyczalam, odganialam, az sie facet (pies) wkurzyl i zaczal na mnie warczec, szczekac i ugryzl mnie w noge... no to bylo na tyle mojego biegania, bo musialam zadzwonic po pomoc :( Tak wiec wieczorkiem cwiczonka z Ewa Witaj Fili80

Hejka Dziewczyny MiEwatez ale przygoda, pojechalas na pogotowie na zastrzyk po ugryzieniu? Witam tez nowe kolezanki. Ja jestem w szoku jakie widze efekty cwiczen, szczegolnie brzuch, naprawde jest plaski a boczki sie zmniejszaja :-). To mi daje jeszcze wiekszego kopa do cwiczen, dzien w dzien bez wyjatku.

Nie tak zle nie bylo, zadzwonilam po meza, przyjechal po nas. Nawet nie pomyslalam o tam psie cholerka, teraz wluczy sie tam po polach napewno :( moglam go zabrac... mial obroze, jest rasowy, pewnie go ktos szuka :( Tu u nas nie ma psow ktore same chodza po ulicach, jeszcze nigdy nie widzialam ! a ja mam dzis na obiadek gyrosowe miesko, zapiekane w piekarniku z biala kapusta, papryka, i owczym serem, ( dodaje sie jeszcze peperoni, ale dzieciaki by nie zjadly- za ostre) do tego kartofle w mundurkach i cacyki :) a co u Was?

Ja wczoraj mialam wyjscie z kolezankami wrocilam pozno ale fajnie bylo :-). A dzis na obiad ja mam jedynie pomidorowke a corka i maz do tego maja mielone z cukinia i szczypiorkiem. Juz mi sie chybw zoladek skurczyl bo nie chce mi sie jesc. Rano zjadlam 2 jajka gotowane z pomidorem i chlebem orkiszowym, sok wyciskanybz pomaranczybi cytryn i duzo pije herbaty puerh i jakos nie chce mi sie nic jesc. Ale zaraz zrobie sobie koktajl z zurawina. Leniwa niedziela u nas :-)

Dobry wieczor, ale tu dzis pusto. Ja mam wloski zafarbowane, teraz Koktajl Nowej ;) pol godzinki przerwy i spotkanie z Ewa. Jutro do pracy, az sie boje :(

a ja sobie tu sama hmm. Juz po skalpelku, uciekam do wanny i moze popatrze na jakis filmik. Do jutra kochane :)