Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

Gość andzik111
Hej. Przylanczam sie do was kobietki! Mam nadzieje ze w koncu mi się uda od kilku miesiecy sie zabieram ale zebrac sie nie moge tak wiec zaczynam od 2 stycznia,pierwszego bede pewnie odpoczywac po zabawie. Tez mam d zrzucenia ok 20 kg... :( z czego nie jestem zadowolona bo jeszcze 3 lata temu wygladalam nieziemsko... no ale coż,myślę pozytywnie i że w końcu dam radę i w przyszylym roku spokojnie założe stroj kapielowy. :)

Witaj andzik111! ale fajnie nas przybywa :) no ja tez mam taka nadzieje ze nie bedzie wstydu na plazy ;) a do zrzucenia tez mniej wiecej o.O ja nigdy nie musialam walczyc z kilogramami... teraz mi przyszlo na stare lata... a ostatnio to juz wogole...prace zmienilam i przez pol roku 10kg wiecej.... siedze i podjadam... :( Nowaja82 ja tez tak mam, w pracy zapominam czasem zjesc, a czasem jak zaczna czestowac i sie dzielic wypiekami czy innymi rzeczami to masakra...

Gość nowaja82
Mi zostalo po ciazy, chociaz nie tak do konca...przed ciaza spedzalam 6 dni w tyg na silowni, bylam mega wysportowana, w ciazy przytylam malo bo 10kg w tym corka 4kg :-), w potem masakra, nie moglam wrocic do dawnego stylu zycia. Nowa rola, wieczny brak czasu i poszlo do przodu.

Dzien Dobry :) do przodu to bedzie nowaja82 jak bedziemy sie lepiej czuc, jak kolana nie beda musialy tyle dzwigac :P Owsianka zjedzona, robota z tapetami wrze, a popoludniu goscie na kawke i kolacje przyjda ;) ciagle w ruchu, to dobrze ;) a gdzie nam podziala papiii ? mala56? andzik111? zaraz mi sie tu meldowac? no i byloby milo jakby jeszcze nas troszke przybylo :)

Gość nowaja82
Witam, no wlasnie gdzie reszta? Ja dzisiaj tez w ruchu. Rano juz zrobilam serie na nogi z xboxem, wieczorem spotkanie z Ewa :-) no i bylismy nw dlugim spacerze. Zaczelam tez brac chrom. Moge wam polecic herbate puer uwielbiam pije 4 kubki dziennie. Tylko trzeba sie do niej przekonac bo ma dziwny ziemisty smak.

Gość gość
Ja tez chce sie zapisac....... pls wezcie mnie tez. Rozwazalam balon zoladkowy ale wystraszyly mnie opisy dziewczyn. Dalam sobie 3 m-ce na ostatnia probe i przemyslenia. Mam 2 plyty Ewy wiec moze i dam rade (mam kontuzje biodra). Dodam tylko ze: wzrost 174-175cm waga obecna 95kg wiek 43 Co wy na to?

Mam 26 lat, u nas wyluzowanie sie nie pomoze. Ja mam pco, ale dobrze reaguje na leki, co miesiac mam owulacje. Problemem jest nasienie meza. Treaz skupiamy sie na jego leczeniu. Co do diety, to na razie staram sie ograniczac jedzenie, od jutra startuje z cwiczeniami a dietka od 8ego, z ksiazka latwiej bedzie mi sie zmotywowac.

Gość nowaja82
Witaj "gosciu" i hej mala. Ja tez mam pcos na szczescie 3 cykle z lekami i zaciazylam. Tylko ja mialam nietypowe pco bo hormony ok, nie mialam problemow z cera i waga. Ale owulacja rwz na 60 dni i cykle na chybil trafil. Zycze owocnego starania

Mamy podobnie, problemow z cera az takich nie mam, nadmiernego zarostu tez, a waga?? To juz efekt mojego obzarstwa:)

Hej Babeczki :) no ja niestety nie w temacie, chcialam dwojke mam dwojke, problemow nie bylo. Zdrowie to jednak wszystko, bo jak jest zdrowko to jest i szczescie i wszystko inne. Dzis na zakupy, troche zdrowych rzeczy trza dokupic, jutro jeszcze salatka, serniczek, faworki, ale tylko do polnocy, potem juz adios pomidores ;) hi hi hi Dzis jeszcze i moze jutro ostatnie prace remontowe, a potem juz mam wolny czas na bieganie, wole jakos rano, biore moje kije, ktore juz chyba 6-8 miesiecy w kacie leza i ide w swiat ;) Bieganiem sie tylko mecze, a tak pupa pracuje bo staram sie isc szybko i duze kroki robic. Jak bedzie zla pogoda albo juz ciemno to beda cwiczonka z Ewa :) Mam jeszcze chyba z 5 ksiazek z daniami z Weight Watchers, sa tam bardzo zdrowe fajne, ale tez nie latwe dania, juz wyciagniete, jak bede miala tylko czas w tygodniu to mam zamiar i moja rodzinke dokarmiac zdrowo ;) Nie cierpie tych dan gotowych z "tytki", nasze babcie nie posiadaly tego typu"wygod" i zylo sie o wiele zdrowiej... Milego Dnia Zycze Wam :)

Gość nowaja82
Hejka Cos tu pustawo, gdzie wszyscy? Ja juz dzis w pracy wiec duuuzo lzej niz w domu. Nie mam czasu myslec o jedzeniu. Ja od dzisiaj przechodze na Killera Ewki, zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do gotowania, boze uwielbiam gotowac a kuchnia wloska to moj konik (4 lata mieszkalam we Wloszech). I u mnie w domu makaron to min 3 razy w tyg. ale wbrew pozorom, jak sie nalozy sobie rozsadna porcje a nie pelen po brzegi talerz to nie jest tak zle. No i wazny jest sos, ja staram sie robic w wersji light np. sobie nie daje parmezanu za to duzo kolendry, pietruszki czy szczypiorku.

witam was moje dziewczynki :) fryzurka super - mam dobra fryzjerke tylko zastanawiam sie czy sobie nie zrobic trwałego prostowania bo jednak lepiej czuje sie w prostych włosach a moje lekko sie faluja . wczoraj sie nie odzywałam bo brakowało czasu na komputer, spokojnie nie opuszcze was tak szybko - najpierw musze osiagnac swoj cel :)

Ojej Nowa jak cudownie!!! Czemu wrocilas z Wloch? Chcemy sie wybrac teraz latem do wloch na wakacje. Jak narazie to kocham francje i zakochalam sie w szwajcarii (przejazdem). Papiii coraz wiecej motywacji widze, ja chyba tez cos dla siebie zaczne, bo to chyba berdzo motywuje jak sie widzi w lusterku coraz to lepsze odbicie ;)

Gość nowaja82
papiii - mowisz o zabiegu keratynowego prostowania wlosow? ostatnio wlasnie cos moja fryzjerka wspominala o tym zabiegu, tylko kurcze po nim trzeba uzywac specjalnych szamponow i odzywek, zwyklych nie mozna i takie kosmetyki ok 100 zl na miesiac (przy dlugim wlosach a ja mam do polowy plecow). miEwatez - ja mam meza italiano :)

Gość nowaja82
w zasadzie to mało o tym prostowaniu wiem ale jak widze siebie w prostych włosach to od razu lepiej sie czuje wtedy widac ze włos ma swój blask. wiem ze taki zabieg starcza do pól roku :) i ze moja fryzjerka oczywiscie zrobiłaby mi go duzo duzo taniej bo takto u nas w salonach koszt włosów do ramion to jakies 400 -600 zł motywacje mam ogromna i naprawde chce wygladac przyzwoicie ( nie chce byc chuda ) a fajnie zbudowana

to wyzej to ja nie wiem jak ja to zrobiłam ze wysłałam post jako nowaja81 NOWAJA82 przepraszam :*

papiii --- przekopiowalas nick nie w to pole, mi sie też czasami to zdarza, spoko :). To drogi ten zabieg. Moja policzyla na moje wlosy 380 zl, efekt na 3 miechy

pewnie to zalezy tez od miejsca - ja mieszkam w duzym miescie zastanawiam sie czy nie kupic sobie skakanki aby choc troszke dziennie poskakac - tylko nie wiem co na to sasiadka która mieszka pode mna ;)

skakanka super sprawa :) ja skacze na xboxie, wyczerpujące to jak diabli. I hula hop jest super, ostatnio widzialam nawet takie z wypustkami, tylko podobno od nich sa mega siniaki na boczkach.

Dobry wieczor a co tu tak cicho? Ja nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego jak jakies tan trwale prostowanie wlosow o.O Nowa a czemu nie chcialas zostac we wloszech? Ja wlasnie po kolacji, dzis nakupilam troche warzyw i kurczaczki... jutro ostatnie folgowanie ;) Idziemy na domowke i kazdy cos przynosi, zarelka bedzie sporo :( jeszcze tylko jutro ...... a jak tam u was sylwester?

POBUDKA!!! no dobra pospijcie, bo dzis w nocy trzeba nowy rok przywitac ;) Nowe tez sa postanowienia, no moze nie takie nowe, przynajmniej u mnie... :D No to sie poprawiam stare postanowienia trzeba zrealizowac :) U nas dzis sloneczko slicznie swieci, az sie chce wyjsc, mimo ze zimno. papiii ksiazka doszla? Od jutra zaczynamy!!! Ja jeszcze ostatnie rzeczy chce zalatwic, zeby bez zadnych dlugow ( niepienieznych) wejsc w nowy rok ;) Buzka i duzo slonka zycze :)

my tez idziemy do znajomych , heh tez bedzie sporo jedzenia , wiadomo 4 chłopa bedzie to i zjesc co musi byc ja robie trzy sałatki :) od jutra juz nie ma zartów 🌼🌼🌼 DZIEWCZYNKI UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU I SAMYCH OSIĄGNIĘTYCH CELÓW

Hejka Jakie spanie, jakie spanie ja jeszcze dziś w pracy :) A my mamy impreze w domu, zejdzie sie spory tłumek ale ja to lubie :). Mąz w domu od rana więc ogarnie temat przygotowan :). miEwatez -- czemu wrocilismy? bo ja jakos nie mogłam sie tam odnaleźć zawodowo a ze moj mąż ma pracę głównie online, na kompie to może ja wykonywać w zasadzie wszędzie, wiec postawonilismy tu wrocic i zobaczyc jak będzie. Tu urodzila się nam corka i narazie zostajemy. Wracamy tam jakies 5-6 razy w roku zeby dziadkowie widywali wnuczke :). Tez wam zycze szampanskiej zabawy

No to zycze Wam Kochane Szampanskiej zabawy :) Najedzcie sie jutro zamieniamy sie w kroliczki :D ( tak powiedzialam mojej rodzince, ale sie smiali) bo dzis jeszcze pelno smakowitosci ;) Do "zobaczenia" w 2014!!! Buzka

Witam ;-) przyłączam się do Was Bardzo bym chciała by moje noworoczne postanowienie się spełniło: schudnąć 20 kg aby nadążyć za moimi dziećmi :-)

Szczesliwego Nowego Roku 2014 !!! No to zaczynamy nowe zycie. 1.styczen, magiczna data, data poczatku, nadzieji... No to zabieramy sie za siebie Dziewczyny !!! :) Co tam u Was? Jak Imprezka, jak spedzilyscie Sylwestrowa noc? Sniadanko: owsianka + kiwi + banan polgodzinny spacer z psiakiem dzbanek herbaty pokrzywowej z cytryna i swiezym imbirem zapazony DO DZIELA :D

Hejka Szczesliwego Nowego Roku. Ja nawet w Sylwestra nie odpuscilam, trzymalam sie dzielnie a dzis juz zrobilam skalpel 2 wieczorem zrobie 1. To mnie tak napedza ze jak nie pocwicze to chodze i grymasze. Impreza mega udana goscie poszli ok 2. Za godzine jedziemy po corke do dziadkow i na obiad.

o Witaj AgaWanew :) Napisz dwa slowa o sobie? ;) Ja tez mniej wiecej tyle do zrzucenia Nowa cudownie, ja jeszcze nie cwiczylam moge wieczorkiem, bo zaraz rodzinka na obiad przyjdzie, no i maz konczy meble wstawiac, miejsca nie mam wolnego ufff.

przygodę z Chodakowską zaczęłam od zakupienia płyt i ostatniej książki i tyle ... od dziś ćwiczenia i dietka. Po urodzenia córki 3 lata temu nie mogę pozbyć sie nadmiarowej 20 - teraz przy 176 ważę 90 kg :-(. próbowałam róznych diet, termlinów itp. ale udało się zrzucić niewiele. Pierwszy raz pojawiłam sie na forum i licze ze z waszym wsparciem poradze sobie z wyzwaniem -) czego Wam serdecznie życzę :-)