nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 AgaWanew mamy corki w tym samym wieku 3 latki :-) i tyle samo wzrostu. Ja dzis obiad jem w gosciach ale na szczescie jest pieczony kurczak i salata z vinegret wiec mogr spokojnie jesc a nie patrzec jak inni jedza :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 Ja zaczynalam z waga 77kg przy 175cm teraz mam -6 a docelowo chce ok 62. Przed ciaza mialam 59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AgaWanewe Napisano Styczeń 1, 2014 Moj cel to 70 kg.... bylo by bosko:-) diete zaczynam od zieleniny. Na sniadanie Salata z ziarnami slonecznika troche sera plesniowego i oliwa a na obiad gotowane warzywa brokul plus jajko na twardo. Brzmi moze nieapetycznie ale tylko to znalazlam dietetycznego w lodowce. Wlasnie pomyslalam ze jakas taka nieprzygotowana jestem do tej diety.... jutro na zakupy do lodowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 Ja jutro tez musze na zakupy wyskoczyc. Musze uzupelnic zapas piersi z kurczaka, salaty lodowej i sera feta light bo uwielbiam grecka i jem ja codziennie na sniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papiii 0 Napisano Styczeń 1, 2014 witam was moje dziewczynki w nowym roku ja tez jutro zaraz lece na zakupy warzywno owocowe :) nie moge sie tez doczekac ksiazki ewy . rok 2014 bedzie dla mnie rokiem przełomowym - to bedzie rok gdy bede piakna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 Jak wam mija pierwszy dzien roku? Pewnie odsypiacie szalenstwa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 1, 2014 Dobry wieczor wszystkim :) No jak tam pierwszy dzien? ja niestety oprocz spacerow nic sie nie ruszalam :( Teraz dopiero goscie poszli, a od rana w kuchni siedze. Troszke pauzy i moze padne na kanape i poprostu poogladam jakis film. Dawno nie mialam "wolnego" ;) Mam nadzieje ze jutro wpakujemy rzeczy do mebli i poza malymi drobnostkami remont bedzie gotowy. Kolacyjka juz zjedzona, serek wiejski. Jak si dzis zwazylam i zmierzylam to oniemialam... po swietach jeszcze 2 kg wiecej... centymetry???!!!! lepiej nie mowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 A ja za 20 minut ruszam ze skalpelem 1, maz polozy corke a ja sie zabieram do dziela :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 1, 2014 ja jeszcze przed kompem... nowa robisz mi wyrzuty sumienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 1, 2014 To wstawaj i zrob skalpel 2 jest o polowe krotszy niz 1, trwa 25 minut. Juz wstawaj i do dziela :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Hej Dziewczyny spicie jeszcze? Ja juz w pracy i po śniadanku. Dziś zrobilam sobie w domu sałatke z rukolą, pomidorem, papryką, kilka oliwek i kurczak grilowany do tego sos na bazie musztardy. Wyszla pychotka. NIe wiem co z obiadem bo nie mam weny a na wene mojego męza wole nie liczyc bo jak zaserwuje mi obiad to bede to spalala z tydzien :). A jak tam u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Hej dziewczyny, u mnie prca wrze.. robie miejsce do cwiczen ;) remont skonczony teraz wiecej miejsca gdzie mozna wpakowac rzeczy do szuflad i szaf... narazie wyglada jak na pobojowisku ale wieczorkiem cwiczenia z Ewa, juz nie moge sie doczekac! Ja na obiadek mam kurczaka paseczki z warzywami i makaronem pelnoziarnistym. Tylko niewiem czy makaron bede jesc, to dla rodzinki wlasciwie... Wczoraj przyznam szczerze ze pierwszy raz od dluzszego czasu szlam spac z burczacym brzuchem ;) ale jazda hi hi hi... Nowa nie moglam pocwiczyc, miejsca nie mialam :( serio to zadna wymowka niestety, ale od dzis JEDZIEMY :D Jutro mimo urlopu musze tez do pracy na pare godzin :( zla jestem taki zawod niestety... A gdzie reszta???? Meldowac sie tu prosze ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Acha a tak wlasciwie gdzie ten skalpel 2? na youtube nie znalazlam. tylko normalny skalpel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Hejka miEwatez skalpel 2 nie znajdziesz na youtubie, on byla na jakiejs plytce dołaczonej do gazety. Ja mam od kolezanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Witajcie.Jestem tu nowa ale doswiadczenie z cwiczeniami Ewy mam juz dwumiesieczne.Przez Swieta sobie odpuscilam ale od wczoraj juz plena mobilizacja.Jestem dietowa weteranka wiec moze bede mogla Wam w czyms pomoc.Dodam,ze nie odchudzam sie na wlasna reke-jestem pod stala opieka trenera I dietetyka.Cwiczenia Ewy polecam choc poczatki sa trudne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Skalpel 2 tez przerabialam -dobry na poczatek.Mi trener zalecil oprocz cwiczen Ewy jazde na rowerku stacjonarnym.Mowil,ze Ewa ma program ktory dziala na miesnie a rowerek pomoze mi tluszcz spalic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 Hej.Jestescie? Jak wam idzie? Macie jakies doswiadczenia z cwiczeniami Ewy? Pomogly wam zgubic kilogramy? Ja waze 62 przy 174cm wzrostu I chcialabym zgubic okolo 5 kilo ale glownie chodzi mi o uksztaltowanie sylwetki-moja zmora sa uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 Boze jakbym zjadla na sniadanie kiwi i musli z rodzynkami i zapila jogurtem to sraka na dwa dni. Niestety tak moj organizm reaguje na plynne jedzenie :( sama chcialabym schudnac, stosuje diete mż i nie jem juz w nocy. Obecnie przy 171cm waze 64kg. Schudlam w 1.5 mies cale 5 kg od samego zaprzestania obzerania sie w nocy. Jednak trzymam za was kciuki! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Powiedzcie ile razy w tygodniu wy cwiczycie z Ewa I jakie zestawy? Mam nadzieje, ze bedziemy razem dietowac i cwiczyc...ja jestem na 1200kcal z przewaga bialka-nastawiona na spalanie.Kalorii niewiele ale to tylko na 6 tygodni..a wy jaka dietke wybralyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Hej dziewczyny Witaj trelemorele30 :) Ja juz 3 miesiace temu cwiczylam z Ewa, ale niestety z powodu braku czasu i stresu przestalam. Zmiana zyciowa i czlowiek musi sie najpierw odnalezc i upozadkowac zycie ;) Ja tez mam "narciarza" w domu, tylko za nudno sie z nim biega, wytrzymuje pol godziny. Wole moje kije i wio na dwor. Moja dieta to ograniczenie do minimum weglowodanow. Warzywa przede wszystkim, drob, ryby i owoce, ryz imakaron tylko pelnoziarnisty. No i co najwazniejsze 2 litry co najmniej wody!!! Ja cwicze skalpel, staram sie codziennie, tzn bede sie starac, bo wiem ze nie zawsze wyjdzie ze wzgledow poznego powrotu do domciu z pracy. Dzis zaczelam :) trelemorele30 ile do zrzucenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgaWanew 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Hej, ja dopiero zaczynam bez wskazania na konkretną dietę. Przynajmniej na początku odstawiam pieczywo, cukier ograniczę do koniecznego minimum itp. ograniczenia. Udało mi przeżyć 2 dzien na sałacie, gotowanych warzywach i cyckach z kury... a i chce się pochwalić ze zaliczyłam Ewke :-) 40 minut treningu dało mi taki wycisk, ze po dwóch godzinach jeszcze jestem purpurowa na twarzy ale bardzo zadowolona ze dałam radę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 Do MiEwatez .Do zrzucenia okolo 4-5 kilogramow mam.Mam nadzieje, ze sie uda.Generalnie jem zdrowo, duzo warzyw kurczak eko, ryby itp...niestety kocham slodycze dlatego moje Noworoczne postanowienie to rezygnacja z tej milosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trelemorele30 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Poprzedni wpis jest moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miEwatez 0 Napisano Styczeń 2, 2014 jejku mam wrazenie ze mam najwiecej do zrzucenia :( no ale tez chyba jestem najstarsza... przed pierwsza ciaza wazylam 53kg przy moim 170cm ale kiedy to bylo... potem w 2006 schudlam do 58kg ale same kosci chodzily, i plaska bylam jak deska O.o teraz to sobie moge tylko pomazyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 dieta - zdrowa i owszem. ale bez chodakowskiej. chyba, że chcecie mieć stawy kolanowe jak babuleńka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja7737 0 Napisano Styczeń 3, 2014 Witam Was dziewczyny!!! Jak czytałam te posty to stwierdziłam, że to forum jest idealnie dla mnie :) Nie mogłam przez 3 lata zajść w ciążę a teraz jestem szczęśliwą mamą dwójki dzieci. Synek 2 lata i córcia 6 miesięcy. Prze szczęśliwa z 20 kg. do zrzucenia :) Przed ciążą ważyłam 58kg. i było ok. ale ja zawsze uważałam że jestem za gruba, a teraz wiele bym dała żeby tak wyglądać. Po I ciąży zostało 14 kg. = 72 kg. W II ciąży byłam już mądrzejsza nie objadałam się tak ale i tak pozostało 5kg co w finale daje 77 kg. + 1 kg po świętach. Obecnie waga wskazuje 78kg. a więc równe 20 do zgubienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja7737 0 Napisano Styczeń 3, 2014 miEwatez - jak widzisz mi też się sypią zmarszczki a takie małe szkraby mam. Schudnąć chcę dla samej siebie bo bardzo się źle z tym czuję i dla moich szkrabów żeby matki się nie wstydziły ( dość że stara to i gruba), nie wspomną że najbardziej zadowolony będzie mąż :) nowaja82 - masz rację nowa rola dwójka maluchów ciągły brak czasu W moim przypadku nie ukrywam podjadanie, zjadanie po synku i duża ilość słodyczy. Przecież te 20 kg. znikąd nie przybyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 3, 2014 Hejka Laski MiEwatez - jak tam cwiczenia? A gdzie papiii sie podziała? Ja juz chyba przechodze na killera 2 razy w tygodniu, reszta 3 dni skalpel i 2 dni xbox glownie rece z cięzarkami. Takze wychodzi mi juz caly tydzien cwiczen. Cholernie mnie to napędza, fizycznie jestem zziajana ale psychicznie rewelacja!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja82 0 Napisano Styczeń 3, 2014 Witaj kaja7737 :) to do dzieła trzymam kciuki na Twoj cel. A ja wam powiem ze po zrzuceniu tych prawie 7 kg waga juz coraz wolniej idzie w dol. Pierwsze kg szybko ida potem zaczynaja sie schody, bo jak sie sporo cwiczy zaczynaja sie robic mięsnie, ktore sa cięzsze od tluszczu. Ale mi tam nie zalezy na tym zeby efekt byl na wadze a w sylwetce. A to widze i to wyraźnie. Mąz mi zrobil zdjęcie przed cwiczeniami to roznica jest i to spora!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja7737 0 Napisano Styczeń 3, 2014 nowaja82 - widzę że masz fajne przepisy na jedzenie wklejaj to co smaczne, tanie i mało czasochłonne:) Uwielbiam surówki różnego rodzaju miEwatez - mam podobny plan diety do Ciebie, może skuszę się na liczenie kalorii tak mniej więcej żeby wiedzieć ile dziennie pochłaniam. Lekko i zdrowo ale nie głodowo, woda + czerwona herbata + ćwiczenia z Chodakowską zamiennie z szybkim marszem i bieganiem + skakanka ( wymowny prezent od męża) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach