Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miEwatez

Dieta z Chodakowska start 1 stycznia 2014

Polecane posty

nowaja82 - masz rację ładna sylwetka się liczy a nie anorektyczność Ja jestem od Was niższa bo mam zaledwie 162 cm. ale akceptuję siebie z 58 kg. Skończyłam karmienie piersią 2 tygodnie temu dlatego czas teraz zadbać o siebie No i koniec pisania córcia płacze chyba pieluszka pełna :)

kaja7737 - a ja wiem czy mam fajne przepisy, ja po prostu kocham salatki ze swiezych warzyw. Moja ulubiona to grecka, ruccola z kurczkaiem, caprese (wbrew pozorom mozzarella nie jest taka tucząca a ma duzo bialka). Moge tez wam polecic lososia (filet) pieczony ze szpinakiem. Wiem losos jest tlusty ale mega zdrowy i jak sie zje kawaleczek to nic sie nie stanie. No i piers z kurczaka zapiekana z ziolami i plastrami pomidora, pychotka

No to wklejaj przepisy, na pewno któraś z nas skorzysta Kto pytał o ćwiczenia z Chodakowską? Ja mam kilka filmików - można je ściągnąć przez program Aresa bez problemu. Uwaga!!! Dziewczyny ma któraś z Was dobry sprawdzony i nie aż tak drogi blender?

Hej Dziewczyny! Witaj kaja7737 :) ile masz lat? Nowaja82 nie wiem jak to robisz ale ja wysiadam... Wczoraj jeszcze jakos poszlo wieczorem, choc robilam bardzo duzo przerw, ale dzis to juz nie da rady... pol godz. tylko i myslalam ze mi serce wysiadzie... Ale potem pojde z kijami po poludniu... tak przeciez nie moze byc !!! Powiem ze moja zmora sa nogi mam takie kity ze hej! a jak chudne to od gory :( Na tych cwiczeniach to jak leze to moge zapomniec o podniesieniu tych kolosow z ziemi, z ledwoscia wykonuje niektore cwiczenia :( Nie poddaje sie teraz wiem ze jest ze mna gorzej niz ... nie dopuszczalam tej mysli.... Ja wczoraj na obiad mialam kurczaka paseczki i warzywa duszone, dodalam octu balsamico i soja sos i rodzinka sie objadala jak nie wiem ;) Dzis gulasz z brazowym ryzem i kapusta kiszona na kolacje salatka z tunczyka :) a co u Was?

miEwatez --- walcz kochana walcz. Wiesz ja wczesniej cwiczylam z xboxem, to jest tez hardcore, wiec jakas zaprawa przed Ewka byla. Ale pierwsze 2 tyg. tez zdychalam, teraz robie bez wiekszego problemu. Mięsnie sie juz wyrobiaja i nogi sa coraz mocniejsze. Takze z kazdym treningiem bedzie lepiej. Glowa do gory

Nie znaleziono strony :( Ja mam Termomix rewelacyjny sprzęt, ale jak mam zmiksować 1 banana to go w tubie szukam i w rezultacie 1/3 banana zostaje w mikserze

kaja to wpisz w wyszukiwarke philips hr 1377-90. Kafteria tez blokuje linkowanie.

Nie nie ja sie tak szybo nie poddaje :) Musze jakos wygladac do lata... wakacje chcemy w tym roku we wloszech spedzic ;) szukam i szukam i nie wiem gdzie najladniejsze plaze, autem czy samolotem, bo my to na miejscu nie wysiedzimy, musimy pozwiedzac ;) jak w zeszlym roku bylismy na lazurowym, to wszystkie dziury od nicei po st tropez zaliczylismy ;) Ide zobaczyc jaki ja mam blender :)

o właśnie coś takiego też miałam na myśli Ja oglądałam blender i robot kuchenny philips viva collection

miEwatez ------- We wloszech mówisz? :) moje ukochane miejsce to San Vito lo Capo na Sycylii ze słynna chyba najpiekniejsza plaża we Wlochesz San Vito Beach. No i Sardynia ma przepiekne plaze.

My teraz w marcu lecimy ja na 4-5 dni tylko, mąz z corka zostanie na kolejne 5 dni. Ja nie mam tyle urlopu bo chce zostawic jeszcze na lato :)

Cwiczenia Ewy na poczatku sa rzeczywiscie bardzo ciezkie ale uwierzcie mi jak ja dalam rade to chyba kazdy da...nie lubilam cwiczyc a teraz dzien bez cwiczen jest dniem straconym;) a jak dieta Ewy? Szczerze to nie mam pojecia co ona proponuje bo mam diete od swojwgo dietetyka-smaczna I zdrowa wiec nie szukam nic innego.A wy dietkujecie z Ewa?

trelemorele30 ja sie kieruje dieta Ewy ale mam tez 6 ksiazek pysznych przepisow Weight watchers. Wlasnie zrobilam spis na caly tydzien. Dla mnie jest wazne zeby bylo zdrowo, nie ciezko i tlusto, no i zeby cala rodzinka zjadla dlatego tez smacznie. Niecierpie uzywac gotowych tytek! choc z braku czasu czasem jestem zmuszona. Moje postanowienie na nowy rok to tez lepsza organizacja domu i pracy z czasem dla siebie. dlatego ten plan. Najlepszy moj faworyt ktory uwielbiam to burgery z kalarepy i warzywami: 2 kalarepy 300g marchewki 20g seler pieprz sol 6 lyzek bulki tartej 120g sera bialego 2 lyzki mieszanych ziol swiezych lub zamrozonych jajko 6 lyzek potartego sera 1lyzka oleju na sos: 300 ml soku pomidorowego 400g pokrojonych pomidorow 2 lyzki koncentratu pomidorowego 1 lyzeczka miodu 1 lyzeczka oregano 1/2 lyzeczki tymianu kalarepa, marchewki i seler obrac****otrzec, doprawic sola i pieprzem i zostawic na 10 min. wycisnac i dodac pozostale skladniki, uformowac burgery i do pieca na 160° 3-5 min z kazdej strony. ja zostawiam jeszcze potem na pol godz. z reszty zrobic pyszny sosik pomidorowy. sa przepyszne :)

witam was witam nie miałam wczoraj ani chwilki czasu by do kompa usiasc a przez telefon nie zawsze mnie łaczy dietke trzymałam i grzecznie z ewa skalpel przecwiczyłam , dzis jesli nie pojde na fitness do klubu to tez zalicze ewke ;) skoro juz umieszczamy przepisy - co jest swietnym pomysłem to ja np bardzo lubie taka prosta sałatke -rukola -pomidorki koktajlowe -mozzarella -pestki słonecznika -odrobina oliwy

Gość Wiola37
W trakcie ćwiczeń nie wolno zapominać o odpowiednim nawodnieniu organizmu! Ustronianka z potasem na pewno nam wszystkim ułatwi żmudny trening z Chodakowska:)

nie pije w trakcie cwiczeń nie ma na to czasu ;). Jezeli chodzi o jedzenie to moge wam polecic ten drink - koktajl z deity OXY czyli kefir albo jogurt natualny zmiksowany z suszona zurawiną i platkami owsianymi. No boski ma smak i syci na dlugo. Super na kolacje albo przekąske kiedy do glownego dania daleko a chce sie jesc.

Nowa a czym latacie ? Ja wszystko lubie organizowac na wlasna reke ;) , nie lubie byc zalezna od por posilkowych, dlatego szukam mieszkania lub domu do wynajecia, ale moze tez znajde przelot z hotelem i sniadaniem, zobaczymy. Sycylie jeszcze nie ogladalam.

Jezu ja bym bez picia nie mogla, wiem ze nie ma czasu ale musze przerwy robic...moze z czasem? Ja dzis troszke zakupow musze zrobic, kubie tez zurawine, sprobuje tego cuda ;)

a latami roznymi liniami moj maz jest specjalista w wyszukiwaniu tanich lotow, czasami ryanair'em, alitalia, albo lotem, roznie. Zazwyczaj za posrednictwem skyscanner. No to jak lubicie swobode to tylko mieszkania wam szukac, wtedy jestescie panami swojego czasu :)

Chcialam zapytac czy u was skalpel ladnie spala tluszcz czy raczej miesnie rzezbi? Waszym zdaniem skalpel2 czy ten zwykly jest lepszy?Pytam bo mi dietetyk zaleca rowerek stacjonarny na spalanie a mnie ta jazda strasznie nudzi...co u was dziala na tluszczyk najlepiej?

trelemorele30 ----- skalpel rzezbi ale tym samym spala. Np wezmy taki brzuch, jak masz oponke to te cwiczenia ladnie rzezbia brzuch, tym samym spalą oponke. Nie da sie chyba tego rozłączyć. Spalając tluszcz rzezbisz mięśnie. Jezdząc na rowerze tez rzezbisz uda i lydki.

Ja nie wiem dziewczyny jak wy ale ja sie ruszac nie moge, no jak stara baba, cwiczylam dzis i wczoraj, o ile to mozna nazwac cwiczeniem, probowalam i podziwialam jak Ewa to pieknie robi, ja to jakis kulfon, co ciezko noge mu podniesc... na poczatku cwiczen bolaly mnie ramiona, potem uda i potem juz wczystko... tez tak mialyscie?

No pewnie ze na poczatku wszystko bolalo, a najbardziej przy brzuszkach bolala Mnie mega szyja bo trzyma sie ja bez podparcia. Teraz juz jest o niebo lepiej i serie na brzuch robie dwa razy :-)

Oj nowa, nowa :D musze cie dogonic z kondycja :P a no i zrobilam ten zurawinowy sok, pycha !!! Blender mam z Philipsa ale zwykly, nie wielofunkcyjny.

UMIERAM!!!!! Wytrzymalam 23 minuty i przerwalam, zrobilam jeszcze same brzuchy ze skalpela 1 i finito. Kurde killer jest naprawde zabojczy :-). Fajnie ze Cismakuje ten koktajl. A z czym robilas z kefirem czy jogurtem. Ja robie z jogurtem bo kefiru nie lubie, garsc zurawiny i garsc platkow owsianych. Sycace co?

Kiler jest zabojczy ale po skonczeniu cwiczen samopoczucie mega! Czasem robie ale calego nigdy mi sie jeszcze nie udalo...

Killer ???? Jezu!!! jestes Krolem ! :D ja skalpela nie umiem... ale jeszcze pare tyg. i bede mowic phiiii ;) Koktajl zrobilam z kefirem, lubie kefir :) jogurt tez. No sycace ;) nic nie zrobilam dzis w domu, siedze i szukam sardynia czy sycylia a moze toskania?