Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineralny

moja dziwczyna mi cisnie

Polecane posty

Przecież ona ma dobrze ze mna .Przecież ona źle nie ma wytlumacz mi po co jej mąż? Jestem dobry dla niej , nie przepijam wiekszej czesc****eniedzy jak elita z pod sklepu. A co ma do tego rodzina , mieszka ze mna nie z rodziną i jak sama mówi jest szczęśliwa i ostatnio sama do swojej matki mówila ,że trafila najlepiej z sióstr. Tylko po co jej ten ślub ?

Gość gość
ja pochodze ze wsi i nie moge sie z wami zgodzic ze mentalnosc zalezy od miejsca zamieszkania, no chyba ze sie mieszka w jakiejs podkarpackiej wsi a z kazdej strony tylko las, zero cywilizacji :O u mnie wiekszosc mlodych ludzi studiuje, tylko jeden chlopak w moim wieku wzial slub, bo zaliczyl wpadke, mnie sie do slubu nie spieszy (a mam "juz" prawie 24 lata :D ), zreszta wiekszosci sie nie spieszy, bo kazdy uwaza, ze 22 lata na slub w dzisiejszych czasach to zdecydowanie za wczesnie

Gość gość
Bo chce miec rodzine? Bo chce poczuc ze ja szanujesz i kochasz? Bo chce nosic twoje nazwisko?

Gość gość
smieszne jest pieprzenie kobiet, ze facet jej nie kocha, bo nie chce slubu :D zalosny, emocjonalny argument. kazdy wie, ze tak naprawde chodzi o to zeby pokazac kolezankom, ze ma sie meza, ze bylo wesele na cala wies itp. :D albo, ze chce darmowa dziwke, kucharke i sprzataczke :D gdyby tak bylo to kobieta bardzo szybko moglaby zrezygnowac z tego zwiazku i nie miec zadnych problemow. juz predzej po slubie stalaby sie darmowa d****** kucharka i sprzataczka :D

Gość gość
a to teraz nie moga zalozyc rodziny? teraz nie czuje, ze ja kocha i szanuje pomimo tego, ze sie poswieca? a szopka z nazwiskiem to zwykla pokazówka jak wesele 🖐️

Gość gość
draco wiemy że jestes starym samotnym facetem i przegrales życie jestes zamotny a wszyscy znajomi maja do kogo wrócic po pracy cóż cięzko ci sie przyznać do porażki, więc wolisz szydzić z malzenstw nazywając każde malzenstwo mocherami ale nie mart sie jest jeszcze dla ciebie ratunek tylko przejrzyj na oczy

Gość gość
Tobie chodzi tylko o to zeby miec kucharke sprzataczke i dziwke za darmo bez zadnych zobowiazan a jak ci sie znudzi to ja kopnac w d**e proste. - to wy wychodzicie za maz zeby miec zaplate za uslugiwanie mezczyznie i za cierpienia jakie musicie znosic podczas seksu? czy dlatego ze go kochacie i chcecie z nim spedzac zycie? :D przeciez malzenstwo to wspolna dorga przez zycie, a nie transakcja ze ja ci daje seks, a ty mi obraczke i utrzymanie :O boże baby sa takie p******* ze szok :O sama jestem kobieta i czasami nie dowierzam ze niektore moga miec takie gowno zamiast mozgu :O

no i wlasnie ja jej mowilem , skoncz srednia szkole, matury nie wymagam , daj cos od siebie to i ja coś dam. U niej polowa rodzenstwa ma zawodowke a 2 osoby podst czy tam gimnazjum. A głupia nie jest, błędow nie robi pisząc itp.

Gość gość
pierdze jajkiem

Gość gość
gość smieszne jest pieprzenie kobiet, ze facet jej nie kocha, bo nie chce slubu smiech.gif zalosny, emocjonalny argument. kazdy wie, ze tak naprawde chodzi o to zeby pokazac kolezankom, ze ma sie meza, ze bylo wesele na cala wies itp. smiech.gif - przybijam c****atke kolego/koleżanko :D

Nie po to wychodzi sie za maz ale zauwaz ze to on ma jakis problem ze slubem a nie jego panna. Jak dla mnie to powinniscie sie rozstac bo i tak sie nie dogadacie. Dla twojej panny slub to oczywista oczywistosc dla ciebie juz nie bardzo. Skoro tak ja kochasz to daj jej ulozyc sobie zycie z kims kto czuje podobnie jak ona. Z toba sie teraz meczy. Nie widzisz tego?

Gość gość
mineralny a więc jej po prostu nei akceptujesz taka jaka jest haha zejdź na ziemię, rozstań się z nią szybko znajdzie innego a może nie chcesz żeby ja kto inny posuwał? Moze ty chcesz ja traktowac jak darmowa dziwke po protu? Wiesz co żal mi jej mam nadzieje ze przejrzy na oczy i znajdzie faceta który ja doceni.. Jestem wrecz pewna że się przy niej wywyższasz - jaki to ja zaradny, wykształcony, z miasta...

Gość gość
sorry ale twoja dziewczyna jest nienormalna :D nie ma nawet sredniego wyksztalcenia a chce rodzine zakladac, dziec**plodzic :D a teraz to nawet na sprzataczke chca ze srednim :D i co ona zamierza w zyciu robic? te dzieci naniczyc i nic wiecej? bo z tym co teraz ma tylko to moze robic :O a ty bedziesz z********al jak ten glupi zeby utzrymac ten kram :O juz teraz wspolczuje

Gość gość
taaaak, meczy sie :D przeciez sam napisal, ze jego kobieta powiedziala, ze trafila najlepiej ze wszystkich siostr wiec na pewno baaaaardzo sie meczy :o i to raczej ona ma problem ze slubem, bo ciagle na niego naciska :O czytajac wypowiedzi 90% kafeterianek od razu odechciewa sie zwiazkow

Gość gość
to po co sie wiazales z taka? Wtedy do seksiku ja akceptowales, a do związania na stałe juz tak nie spieszno? Miejże jaja i odejdź

Gość gość
szybko znajdzie innego - panna z podstawowym albo zawodowka, bez jakiejkolwiek ambicji oprocz plodzenia dzieci, z parciem na slub, bo czas leci i rodzina sie krzywo patrzy, z mentalnosci, ze slub najwazniejszy mimo braku warunkow do zakladania rodziny? :D zycze powodzenia w tym szybkim znalezieniu nowego faceta :D :D

Gość gość
daj sobie spokoj, bo osiwiejesz przez nia :D ja cie przygarne jesli chcesz :D :D

No ja jej to mówiłem ,że jak będzie nalegać i mi dalej w nerwach cisnąć to będziemy musieli się rozstać a ona do mnie :to tyle dla ciebie znaczę itp A ja mówie,że chce mieć spokojne życie bez scen. Bo kobiety myślą ,że jak facet je zostawia to jest upakarzające a ja myśle ,że jak para sie rozchodzi widocznie sie nie dobrali i tyle.

Gość gość
moze i znajdzie jakiegos faceta :D ale to bedzie facet na jej poziomie - wąsaty Janusz ze wsi z podstawowym wyksztalceniem, ktoremu w glowie bedzie traktor, niedzielna msza i plodzenie dzieci :D

Gość gość
poczekaj draco pędze podlać paprotkę:D

gosc pisze ze nie chce biznes women ale kobiety ktora by zajela sie domem tez. czyli ze wie czego chce i p******i...

Gość gość
a tam zaraz roztac, widac ze jemu na niej tez zalezy, ale on poprostu tchorzy, daje sobie otwarta furtke, wydaje mi sie ze jeslibys spotkal inna laske na ktorej by ci zalezalo to obecna bys zostawil ,na obecnej ci zalezy ale jej nie kochasz, moj maz to on pragnal malzenstwa to on zaproponowal ze strachem czy sie zgodze, a co teraz traz w nerwach mowi ze zaluje ze sie ze mna ozenil,ze mu zycie marnuje i takie tam......... a w okresach gdy sie nie klocimy jest ok. tak ze TAK ZLE I TAK NIE DOBRZE

Gość gość
wąsaty Janusz ze wsi z podstawowym wyksztalceniem, ktoremu w glowie bedzie traktor, niedzielna msza i plodzenie dzieci hhahahahaha padłam!!! Czekajcie jeszcze tylko umyje podłoge

Gość gość
"moze i znajdzie jakiegos faceta smiech.gif ale to bedzie facet na jej poziomie - wąsaty Janusz ze wsi z podstawowym wyksztalceniem, ktoremu w glowie bedzie traktor, niedzielna msza i plodzenie dzieci" no i właśnie o to chodzi :) a gościu też niech sobie poszuka taka co będzie mu pasowała a nie taka która będzie "kształtować" Gosciu - założycielu tematu - co ci sie wogóle w tej twojej pannie podoba ?

Gość gość
moze i znajdzie jakiegos faceta smiech.gif ale to bedzie facet na jej poziomie - wąsaty Janusz ze wsi z podstawowym wyksztalceniem, ktoremu w glowie bedzie traktor, niedzielna msza i plodzenie dzieci smiech.gif - o i wlasnie tak sie powinni ludzi dobierac :D podobne z podobnym, a nie :D :D

Widocznie chce takiego wasatego Janusza :D :D Jak chce slub to nic nie poradzisz ona nie odpusci. Nie wytlumaczysz jej. Rpzstan sie z nia i nie marnuj jej i twojego czasu. Jak ci bzykania zabraknie to przeciez stoja tabuny chetnych :D

Gość gość
JAKIE TY MASZ A JAKIE ONA WYKSZTALCENIE

Gość gość
nie trzeba byc biznes woman zeby miec jakiekolwiek ambicje i chciec czegos wiecej od zycia poza staniem jak przed oltarzem w sukni typu beza i zmiana pampersow dzieciakowi :O mozna byc i kura domowa, ale zeby byc taka bezpłciowa jak panna autora tematu to juz masakra jest :O