Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka od teściowej

jak przekonać teściową żeby poszła do lekarza

Polecane posty

postać przewlekła – może mieć postać prostą, przerostową lub zanikową, zapalenie utrzymuje się na skutek długotrwałego drażnienia błon śluzowych oraz w przebiegu innych chorób (np. zapalenie migdałków, awitaminoza, przewlekłe choroby oskrzeli i płuc) xxx nie interesuje mnie to dlaczego kaszle. interesuje mnie to dlaczego kłamała i narażała dziecko na chorobę, interesuje mnie to że to choroba zaraźliwa.

Trochę egoistycznie postąpiła... Takie małe dziecko łatwo może złapać jakiegoś wirusa. Dobrze, że teraz może się wreszcie odpowiednio leczyć.

jak mały będzie chory przez nią to ja tego tak nie zostawię na pewno

Gość gość
chwileczkę to ona kaszle od grudnia???

Matki polki to najwieksze pustaki i suki na swiecie, czemu sie k***a nie martwisz o tesciowa, tylko o swojego bachora? Interesuje cie tylko twoja tlusta dupa i twoje obsrane dziecko. Tesciowa niech zdycha, i zakaszle sie na smierc, pewnie Ci to na reke... Przeczytalam tytul tego tematu, i pierwsze co pomyslalam, ze martwisz sie o strasza, schorowana kobiete, ktora upiera sie by nie isc do lekarza... ZAL ZAL ZAL

Matki polki to najwieksze pustaki i suki na swiecie, czemu sie k***a nie martwisz o tesciowa, tylko o swojego bachora? Interesuje cie tylko twoja tlusta d**a i twoje obsrane dziecko. Tesciowa niech zdycha, i zakaszle sie na smierc, pewnie Ci to na reke... Przeczytalam tytul tego tematu, i pierwsze co pomyslalam, ze martwisz sie o strasza, schorowana kobiete, ktora upiera sie by nie isc do lekarza... ZAL ZAL ZAL xxx xxx xxx Tak martwię się o swoje dziecko, bo to moje dziecko, ja go urodziłam, ja się nim opiekuję, to wydam kasę na leki, to ja nie będe spała całą noc jak będzie chory. Moje dziecko kocham więc zależy mi na jego zdrowiu, on sam tego nie zrobi. A teściowa to obca dla mnie kobieta. Sprawna, zadbana, z autem. I ona sama może o siebie zadbać, iść do lekarza, jest dorosła. Dlaczego ja mam sie o nią martwić, z jakiej racji????

a po drugie popatrz na swoją d**ę ok?? bo moja tłusta na pewno nie jest

chwileczkę to ona kaszle od grudnia??? xxx mniej wiecej od października

bo to MOJE dziecko,JA go urodziłam, JA się nim opiekuję, to JA wydam kasę na leki, to JA nie będe spała całą noc jak będzie chory. JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA tesciowa to obca kobieta???? chyba cie p******** to MATKA twojego meza, taka sama MATKA jaka ty jestes, zakochana w sobie, egoistyczna p**do

Gość gość
Editta - zamknij kapcia!

zamknij kapcia? tak duzo masz do powiedzenia? imponujace... twoje argumenty powalily mnie na lopatki

Gość gość
niech ona prześwietli płuca,może ma gruźlicę i kaszle rozpyla prądki, zbada serce bo to może kaszel od serca no nieodpowiedzialna baba, ( jestem teściową żeby nie było) zwłaszcza że jest malutkie dziecko

Gość zmęczona mama
Editta - zamknij kapcia xx x x to nie ja pisałam

Gość gość
strasznie głupia ta twoja teściowa jak większość zresztą

głupia krowa

Gość gość
up