Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanobiscum

zaraz przyjdzie do nas ksiądz z ja nie chce wychodzic z pokoju

Polecane posty

Gość gość
fanko Ty w polsze nie zżyjesz,tylko mówisz tym jezykiem to co napisalas ze z biedy robia zakupy w biedronce,no pięknie wyzwal bym Cie dokładnie okreslil jeszcze dokładniej gdyby nie swieta wiec delikatnie 50?ludzi w Polsce robi zakupy w tej ohydnej i ubogiej wg Ciebie biedronce wiec powiedz nam jak Ty zyla bys w Polsce ale za swoje a nie tatusia albo mężusia kase,powiedz gdzie bys kupowala zarabiając 1200 na mc na pewno w lumpen proletariat a ten proletariat pewnie dziś konsumujesz

Gość gość
przecież jest zakaz przyjmowania pieniędzy w domach kto chce może dać na tacę ja osobiście nigdy nie daję, bo nie płacę za to że toś do mnie przyszedł w gości

Gość gość
autorko czytasz to,nie odzywaj się bo Cie zajezdza,jutro popiszemy o tym,ale mam zajadje dziolchy,to te bogate i madre na swój sposób ,nie martw się one prędzej spadna z piedestalu niż myślisz,wiesz tez mnie wk***ila tym wielkoeuropejskim podejściem,pewnie corka mniniambasadora albo jeszcze może oddzwiernego w burdelu w Madrycie

Gość gość
podobno najlepiej przyjmować kase na cmentarzu no wiedomo nie koperta tylko worek

Gość gość
do gość 21.43 co to jest ufo

Gość gość
kto pyta o ufo,to Ty co napisalas ze gościowi nie dajesz kasy,no coz cos za cos wiec bierzesz,dopuki będzie chciał a co zrobisz jak nie będzie chciał za pare latek i nikt nawet pod budka z piwem nie będzie chciał a Ty co,szok a my normalni faceci i kobiety się szanujące będziemy mieli kaske na biedne zycie a Ty gdziepujdziesz kto takie cos przytuli NIKT

Gość gandziami
co za bełkot