Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM KOCHANKĄ

Polecane posty

Gość gość
Ty akurat masz inne doswiadczenie nie kazdemu sie to udaje kazdy przypadek jest inny mysle ze jezeli bys w tych trudnych chwilach poznala kogos i namieszal ci w glowie to teraz pisalabys inaczej i bronie troche mezczyzn bo nie wszyscy sa tacy sami tylko jak kobiety dojda do glosu to jada po nich rowno czytam rozne fora i tyle jadu nie wychodzi od mezczyzny co od kobiety.

Gość gość
Bo to jest zycie i trudno uogolniac, trzeba na to patrzec indywidualnie. Potepiam kochanki/kochankow ale sa czasem sytuacje bez wyjscia- dzieci ( w tym chore), finanse, domy, firmy, kredyty i np zona nie chce dac mezowi i trwa to latami. I co wtedy?

Gość gość
Wtedy taka chętna jak ty zrobi loda z połykiem na szybko i facet szczęśliwy wraca do żony

Gość gość
bo jestes zwykla szmata :* pozdrawiam :)

ta 'szmata" musi jednak byc w czyms lepsza od wspanialych zon i dziewczyn, skoro faceci są gotowi ryzykować dla niej ustatkowane zycie :* pozdrawiam frustratów :)

Gość M8
"wstrętna zołzo" - dzięki za pozdrowienia :-) Pomyślałem sobie, że to tylko nieuświadomiona zmiana "menu". Co ty na to?

Gość gość
Ja to akurat jestem zdradzaną zona, nie daję męzowi i wiem że chodzi na boki. I co ty na to? I akceptuje to.

Gość gość
Autorka na was leje, dawno porzuciła wątek. Co wy na to?

Gość gość
mam wygodnie w domu i nie musze sie z m seksic bo nie lubie tego, ani jego ani sexu wcale juz. A on mi kase przynosi i oddaje wiec niech se lata gdzie chce.

Gość gość
tak tylko nadejdzie dzien w którym on pozna kobiete w której sie zakocha ze wzajemnoscia i po tobie

Gość gość
ja mam przynajmniej cisze i spokoj od niego i pisze to powaznie. Mi on jest juz obojetny.

Gość gość
moze i sie zakocha ale mnie nie zostawi, ja mu rozwodu nigdy w zyciu nie dam, on sie mnie boi i o tym wie, dzieci, rodzina, znajomi wszyscy by sie dowiedzili. Teraz tez sie kryje ale ja wiem, tylko udaje ze nie wiem.

Gość gość
takich kobiet jak ty jest masa, a potem płacz jak maz zostawi dla innej

Gość gość
tak ,akurat bym plakala, chyba sobie zartujesz. On wie co by sie stalo.

Gość gość
moze i sie zakocha ale mnie nie zostawi, ja mu rozwodu nigdy w zyciu nie dam, on sie mnie boi i o tym wie, dzieci, rodzina, znajomi wszyscy by sie dowiedzili. Teraz tez sie kryje ale ja wiem, tylko udaje ze nie wiem.*************************************************************************************************************************************** z takiego samego założenia wychodziła żona mojego faceta i sie bardzo zdziwiła jak on sie postawił bo stwierdził ze tak sie dalej nie da zyć i ona została z niczym, a rozwodu nie musisz mu dawac, jak w sadzie zezna ze z nim nie spisz z nim od lat to dostanie ten rozwód bez problemu

Gość gość
zreszta wie mze i tak mnie nie zostawi za duzo tego nas laczy, za duzo kasy by tez stracil, a n boku neich se robi co chce, mi nie zalezy juz.

Gość MN
Teraz już wiesz więcej...

Gość gość
tak, akurat a kto mi pod lozko wjedzie i sprawdzi, chba zartujesz sobie. A nie spie z nim juz 6 rok i co? Wiem przeciez ze gdzies na boki lata, ale on wielce ukrywa.

Gość gość
strasznie wspołczuje facetom którzy maja takie zony, sexu nie, uczucia nie ale łapy po kase wyciaga :o żenada kazda taka baba zasługuje na kopniecie w d**e

Gość gość
Musiałaś się nieźle narąbać, skoro prawie przez całą noc pisałaś sama ze sobą jednocześnie udając żonę co nie seksi się z mezem od lat :D

Gość gość
Witam, mnie zdradzał maż z 14 lat starsza szefową. Jestem p2ewna ze ona była prowodyrka, ja mu sie kazałam spakowac i wypad. On napisał pozew, mam zjego winy. Terazjestem sama z synkiem. U nas na pewno było powodem mało seksu, bo czesto zasypiałam sama z synem zmeczona wiec szukał poza domem.

Gość gość
Prowokacja mam wrażenie, że autorka topiku pisze sama ze sobą i liczny na odrobinę odzewu ze strony innych

Gość dobry temat
Wstretna zołzo!!!! Masz rację, myśle tak samo . Mój facet też ma żonę, ale czuję się lepsza od niej.