Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM KOCHANKĄ

Polecane posty

Gość gość
tu nie ma co współczuć bo chora nie uleczalnie nie jest ..tylko trzeba życzyć więcej zdrowego rozsądku na przyszłość

Gość gość
Z żoną łączy go masa spraw, powiązań; dzieci, dom, kredyty, przeżyte razem lata. Ona pierze jegop gacie, gotuje to, co on i dzieci lubią, spędzają razem wakacje, imprezy rodzinna. Który facet chciałby to wszystko zburzyć, stracić święty spokój w rodzinie i wygodę?? Kochanka to taki smaczek w życiu. Zazwyczaj tyle. Chyba że jesteś cwana i wyciśniesz z faceta forsę.

Gość gość
cha sobie poprostu por.....

Gość gość
Bo widza ze tylko do tego sie nadajesz. Kilka numerkow i do widzenia. Sama zreszta dajesz im powody by tak mysleli bo za szybko dajesz d...

Gość gosccc
szkoda gadać....

Gość gość
Poza tym z żoną /oficjalną dziewczyną spotyka się w gronie godzinnym, prowadzają się na obiady do rodziców, śluby, komunie itd. spotykają z przyjaciółmi. A z kochanką? Po zmroku, w innym mieście, w kłamstwie. Szanuj się dziewczyno! Chyba, że coś Ci ten facet pomoże np. załatwi pracę itd.

Gość gość
I co z tego że nie jesteś uwodzicielką (zabawna jesteś)? Faceci widzą, że jest okazja zabawić się z Tobą:) Jeśli Tobie też to pasuje to spotykaj się z nimi na sex po kryjomu. Ale nie wymagaj nic więcej bo to śmieszne i żałosne.

Gość gość
Facet zyje pelnia zyczia, ma dom, dzieci, rodzicow, swieta, imprezy rodzinne itd. A ona ma tylko jego. Czeka i czeka na odrobine jego wolnego czasu. Szkoda cie, dziewczyno.

Gość gosccc
załatwi pracę... i co potem??? No w gruncie rzeczy to on Ciebie wykorzystuje , wiec... byłabyś kwita...oni nie mają skrupułów, zadowolić się wziąć i tyle...a ty czujesz się potem jak...

Gość gość
Jak nie śmieszą takie cichodajki. Uważają siębie za gejsze, a tak naprawdę są tylko od dawania d**y znudzonemu małżeństwem kolesiowi. Gdybyś była naprawdę interesująca, miałabyś faceta na poziomie, a nie resztki po innej kobiecie, w dodatku nawet rodzinie, znajomym nie możesz się związkiem pochwalić Kompleksy chyba masz duże.

Gość gość
ciekawa jestem co za ten sex masz ..jakieś prezenty, kwiaty a może biżuteria a może kasa hmmm....zastanawiające ?!

Gość gość
czytajac komentarze slabo robi mi sie robi od tych idiotyzmow wypisywanych,mna tez sie zawsze interesowali albo zajeci albo idioci...w tej chwili jestem sama,,,,

Gość gosccc
skończ z tym ...tak czy inaczej przyniesie to tylko żal, smutek, gorycz...nic dobrego

Gość gosccc
o tak ja tez mam takiego pecha... tylko żonaci...co tym idealnym mężusiom się wydaje!!! chamy!!!

Gość gość
I czym Autorko chcesz zrobić na nas wrażenie? Moja ciotka całe życie tak skakała z kwiatka na kwiatek, żonatych nie omijała. Gdy zachorowała poważnie jej kochasie wypieli na nią tyłki i twardu siedzieli przy boku żon.

Gość gość
Faceci kłamią bo chcą się przspać z kimś innym niż żona, przeżyć coś nowego. Będą Wam mówić dokładnie to, co Wy chcecie usłyszeć. Jeśli uwierzycie, schodzicie do ich poziomu zakłamania. I

Gość gość
Współczujemy Ci. Ale człowiek uczy się na błędach. Dostaniesz od życia po tyłku ( a zazwyczaj tak się kończy związek z żonatym facetem) to się czegoś nauczysz. Kłamców omija się dalekim łukiem. Jeszce problemy możesz przez niego mieć. I wstyd.

Gość gość
Kochanka się sprawdza w swoijej roli, póki nie stawia wymagań, nie strzela fochów. Kochanka ma zapewnić miłą atmosferę, dobry sex, zrozumienie i ma być do dyspozycji. No i rozumieć, że on się będzie z nią spotykać, kiedy będzie taka potrzeba.

Gość Tard
Poniewaz nie jestes w ich oczach "materialem" na partnerke ;)

Gość spokojna ona
Po prostu obdarzasz zaufaniem mężczyznę, który na to nie zasługuje. Ale chyba już ogólnie zdążyłaś sobie wyrobić opinię co do charakteru takiego związku jak Twój. Uciekaj z niego jeżeli dasz radę. To jedyne co możesz zrobić dobrego dla siebie. Im później tym będzie gorzej.

Gość gość
Autorko, zadbaj sama o siebie. Poczuj, że jesteś wartościową kobietą i zasługujesz na to, co w życiu najlepsze. Czy chciałabyś mieć przyjaciółkę, kta spotykałby się z Tobą po kryjomu, wstydziła się Ciebie przed światem? Podejrzewam, że olałabyś taką osobę i nie żałowała takiej znajomości. Szanuj się, to i inni będą Cię szanować. Myślisz, że kochanek Cię szanuje? Nie szanuje ani Ciebie, ani siebie, ani żony. Jeśli masz wyrzuty sumienia, to znaczy, że jesteś lepsza niż on i zasługujesz na kogoś lepszego. Pokaż, że jesteś silna i nie lecisz na byle co jak zgłodniały pies. Zacznuj bywać w takim towarzystwie w kkórym będziesz miała szansę poznać kogoś ciekawego, wolnego, fajnego.

Gość DobryChłopak
Obym na Ciebie nie trafił, mam już dość łajdaczek :/

Gość gość
tak sobie czytam i jest sporo dobrych rad i naprawdę życzliwych osób ale ona sobie to czyta i ma was w d***e pewnie zaraz do niego zadzwoni albo się z nim spotka a Wy kochani produkujecie i chcecie dobrze ale jestem pewna ze ona te wasze mądre pisanie olej po prostu i tyle...myślę, że chciała się pochwalić bo jak by naprawdę miała szczere chęci to by tu nie napisała...tylko zakończyła sprawę sama...a wy się produkujecie na darmo ..:) pozdrawiam

Gość Singel8
Czy pani ma problem? Czy chce się wyżalić bo nie dzwoni od dwóch dni telefon?

Gość endriu2
Dopiero teraz się o tym przekonałaś, że faceci boją się pięknych kobiet. Ci tzw. maczo wybierają pasztety a niedołęgi fajne dziewczyny. Napisz do mnie.

Gość gość
1 co ma ilośc doświadczenia do bycia łatwą czy trudną? skoro rozkładasz nogi dla zajetego lub jakiegokowliek który z tobą nie ejst to jesteś łatwa 2 zaden sie z tobą nie związe bo kto normalny chcialby mieć taka zone? wydaje ci sie ze facet jest głupi i będzie chciał na matkę kobietę która sypia z zonatymi lub zajetymi? 3 skoro sama sie nie szanujesz to nie wymagaj szacunku od innych 4 jak dorośniesz to sama zrozumiesz a póki co daruj sobie zwiazki lub romanse bo tylko sie pogrążaqsz