Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce mnie rzucić a ja jestem w ciązy mówić mu o tym czy nie

Polecane posty

Gość gość

od 5 dni mam mdłości, dokładnie od wtedy kiedy on wyjechał do rodzinnego miasta, mało się odzywał, nagle pisze, że coś mu się zmieniło, nie czuje do mnie nic, a jeszcze ostatniego dnia wyznawał mi miłość. Mówił,że to jest to i jest mu ze mna dobrze... W każdym razie podejrzewałam ciąże i wczoraj zrobiłam test - pozytywny . Nie wiem czy mu o tym mówić? Zresztą pewnie i tak mnie rzuci i to nie wpłynie na jego dezycję

Gość gość
Jeśli jest ojcem to ma prawo wiedzieć

Gość gość
Współczuję Ci.. ile masz lat? Ja myślę, że powinien wiedzieć. Ale to jest dosyć skomplikowana decyzja. Bo jeśliby poczuł odpowiedzialność i zostałby z Tobą, to i tak byłoby sztuczne i nieprawdziwe. Musisz chyba po prostu posłuchać głosu swojego serca. Ja trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
z nikim innym nie spalam, więc on na pewno, ale czy warto mu mówić? dziecko i tak wychowa się bez ojca... niby tyle kobiet radzi sobie sammej w ciąży ale ja się boję i co na to moi rodzice...wezmą mnie za jakąś puszczalską :( tatuś dziecka się zmył :(

Gość gość
Dzięki, lat 24 , ale nie pracuję , jestem na utrzymaniu rodziców, więc sytuacja dość beznadziejna, on mnie olał a byliśmy razem szczęśliwi, wydawał się normalny, nie taki co skacze z kwiatka na kwiatek, wydał się być porządny, ciągle mnie przytulał, całował, a tu takie coś :(

Gość fdgfd
JAK to sie stało / ?Nie zabezpieczałąs sie ?

Gość gość
ale jestes tepa:((

Gość gość
Zabezpieczaliśmy się, nie wiem jak to się stało :/

Gość gość
24 lata i nadal na utrzymaniu rodzicow? a czym tak b ardzo sie zajmujesz, ze nawet nie pracujesz? nie dziwie sie ze rodzice cie wezma za puszczalska. Pod kopula nie masz rowno. Przytulal calowal, ot wielka milosc. za duzo seriali.

Gość gość
cudowne poczęcie

Gość fdsfdsfds
zabezpieczaliscie sie ? czym ?

Gość gość
musisz powiedziec niech kase daje na dziecko

Gość gość
Taaak , akurat Ci uwierzę , złapałas chłopaka na brzuch i myślisz ze będziesz miała FREE RIDE? Dziecko to obowiązki , kasa , mieszkanie a co Ty masz ? Chcesz jechać na pomocy rodziców ? Jesteś wredna dziewucha a we wpadki nie wierze jak ktoś sie zabezpiecza :o

Gość gość
No nie tylko to, zawsze mnie wspierał, pocieszał, pomagał, dużo rozmawialśmy, kończę studia dlatego jeszcze nie pracuję, Zresztą nieważne, widzę że i tu przeciwko mnie , nic tylko się powiesić ;-)

Gość gość
a on ile ma lat ? pewnie bez gumy pchal ?bo jak by inaczej

Gość gość
Były prezerwatywy, ale już niewazne, chcialam iść do pracy, ale nie znalazłam żadnej takiej gdzie by chcieli studentkę dzienną, nie chodzi mi o alimenty, co mi z pieniedzy jak nie bedzie rodziny :(

Gość gość
gosc 12,49 po co by miala go lapac na dziecko ? a on nie wie co to zabezpieczenie teraz niby dziewczyna wszystkiemu winna

Gość gość
On jest w moim wieku, na początku jak rozmawialiśmy o tym co w razie wpadki to mówił,że ucieszyłby się :( lubi dzieci, ale ja jako samotna matka nigdy już nie znajdę faceta :( będę sama do kńca życia, zresztą bałabym się,żeby obcy facet niebeacy ojcem zblizal sie do dziecka

Gość gość
no ja ciebie rozumiem ale finansowo bendzie ci ciezko ,zwlaszcza ze nie pracujesz

Gość gość
Nie obwiniam go, po prostu myslalam,ze tworzymy normalny zwiazek, jak wiekszosc ludzi, niestety albo mam pecha albo bardzo się pomyliłam co do niego, już widzę że nic z tego nie będzie chociaz go kocham, a praca i pieniadze to najmniejszy probllem , bo po studiach bede miec prace, ale dziecko bez ojca :( :( :( zresztą on się wychował bez ojca może to dlatego wszystko nie wiem już sama

Gość gość
rodzice ci napewno pomoga jakos sie ulozy nie martw sie sa dziewczyny w gorszej sytulacji i daja sobie rade

Gość gość
możemy nie mówić o pieniadzach? co pieniadze jak emocjonalnie nie wyrobię :( muszę brać tabletki na depresję nie wiem co będzie dalej, w ciąz bede musiala je odstawic, nie bede mogla chodzic na psychoterapie bo napisali że to nie dla kbiet w ciązy bo są duże emocje to kto mi pomoże już chyba nikt

Gość gość
jeśli go kochasz to mu o tym powiedz

Gość gość
dzięki za wsparcie, wiem,że rodzice mi pomogą ale i tak jestem załamana, wiem że dziecko to skarb, ale cięzko mi się teraz cieszyć kiedy on mnie zostawia , nie chciałam takiego losu dla niego , żadna matka chyba nie chce braku ojca dla dziecka , a on byl dla mne ogromnym wsparciem, przyjacielem

Gość gość
on pewnie teraz spokojnie siada do obiadu z mamusią i rodzinką a ja tu się zamartwiam, muszę wziąc sie w garsc

Gość gość
co do tabletek to sa takie ktore mozna przyjmowac w ciazy ,zapytaj lekarza rozumiem ze ci jest ciezko ,moze bedzie ci lzej jak jednak powiesz chlopakowi ?

Gość gość
On tak czy siak ma prawo wiedzieć. Jeśli go kochasz to może to was zbliży do siebie? Idź na usg, weź zdjęcie i pojedź do niego:)

Gość gość
Nie będzie lżej, on najwyżej zostanie ze mną z obowiązku, ale i tak za parę miesięcy znowu mnie rzuci, on mówi że to nie ze mną jest coś nietak a z nim, bo co chwilę coś mu siada na bani, zmienia mu się, w sumie przede mną miał kilka dziewczyn i wszystkie olał to powinno dać mi do myślenia, a ja głupia myślałam,że przy mnie będzie mu inaczej

Gość gość
i tu jest dowód wyższości ślubu nad konkubinatem

Gość gość
a mielibyscie gdzie mieszkac? On pojechal do swojego miasta, czyli studiujecie w jednym miescie, a kazde z was pochodzi z roznych miast?