Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość gość
Co się dzieje z tym forum???

Gość gość
halo, co się dzieje z tym forum???

Gość gość
Czy to forum działa?

Gość gość
Znowu nie działa ?

Gość gość
Ech z tym forum

Gość gość
Hallo co się dzieje

Gość Mimika99
Witajcie, może ten post będzie w końcu widoczny. Dołączam i ja po raz kolejny do grona starających się. Właśnie wracamy z kliniki Bocian. Obecnie rozpoczęli program dawstwa komórek. Szukają dawczyni dla pacjentki. Koszt to 14 tys. zł za 5-6 komórek świeżych + transfer 1,4 tys. zł. Komórki mrożone kosztują 12 tys. zł. Czas oczekiwania to miesiąc-dwa. PS. Może przeniesiemy nasz wątek na inną stronę? Może ktoś coś zaproponuje? Bo ja śledzę tylko ten jeden i nic innego nie mogę polecić.

Witam was bardzo serdecznie jestem tutaj nowa mam przedwczesne wygasniecie jajnikow podobnie jak wiekszosc dziewczyn tutaj na forum milo bylo was odczytywać i wiedziec ze nie jestem sama.Lecze sie w Invimed w Gdyni jestesmy z mezem po badaniach podchodzimy w sierpniu do invitro z kd.Pzdrawiam wszystkie Panie ktore wciaz walcza i sie nie poddaja.Trzymam za wasz kciuki.

Gość gość
Halo co tu się dzieje?

Gość gość
To może załóżmy watek pt. in vitro z komorka dawczyni cz.2 ?

Gość Agnes1283
Mimika odezwij się proszę na naszym bocianie. Też bym chciała wrócić do Bociana, udało mi się tam za 1 razem więc nie chciałabym zmieniać. Byłaś u dr Mrugacza? w Białymstoku czy w Warszawie?

Gość gość
Dziewczyny, czy któraś miałaby odsprzedać utrogestan 100 mg, nigdzie tego nie ma, a do Łodzi jadę dopiero w przyszłym tygodniu. Dziękuję za odpowiedź. Mela

Gość Majtunia
Alexis 18 Ja bede rowniez podchodzic do in vitro z kd w invimedzie lecz we wroclawiu. Mozesz mi powiedziec jak dlugo trwa ten caly cykl od pierwszej wizyty az do samej inseminacji? Dzuekuje za odp I trzymam mocno kciuki .

Gość Majtunia
Zadany temat nie istnieje. Tak pisze gdy klikam w link.

Gość gość
My też w invimedzie w Gdyni, u kogo leczysz się konkretnie? Ile się już staracie? Podchodziliście do IUI? Czy od razu do ivf?

Gość Majtunia
Ja mam dopiero pierwsza wizyte u dr. Gizlera. Jestem dopiero na samym poczatku drogi.

Gość Agnes1283
forum - pogadajmy o niepłodności - wątek in vitro z komórką dawczyni - dziewczyny z Kafeterii trzeba sie zalogowac żeby trafić na ten wątek ale to uważam akurat za plus nie będzie głupich komentarzy

Gość gość
Mela nie wiem skąd jesteś ale utrogestan można kupić w każdej aptece w Czechach i to dużo taniej niż w Polsce (rok temu placiclam okolo 22 zl za opakowanie). Wystarczy mieć receptę.

Do Majtuni witam ciebie serdecznie pierwsze co to bylismy umowieni na wizyte i na badania spr czy zolnierze meza nie sa w rezerwie wsystko okazalo sie ok ja tez przeszlam szereg badan okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy czekam co lekarz powie i ewentualnie zleci leki i w serpniu mamy podejsc do Invitro.A jak to wyglada u ciebie.Pozdrawiam

Hejka ja lecze sie u Pani dr Makowskiej w Gdyni jestesmy bardzo zadowoleni lecze sie juz dosc dlugo.A ty u kogo jestes.Pzdrawaim

Gość Majtunia
Alexis 18 U mnie 15 lat temu stwierdzono czysta dysgenezje gonad, glownie chodzi o to ze urodzilam sie z nie wyksztalconymi jajnikami przez co nigdy nie dostalam miesiaczki. Owulacje mam tylko dzieki tabletkom. Jajniki zostaly mi usuniete , obydwa. Mialam wtedy 17 lat. Do tego dochodzi niedoczynnosc tarczycy, horoba hashimoto. Obecnie mieszkam w de I tu zaczelam dzialac. Z racji tego ze kd w de jest zabroniona mowie tu o monachium robie tutaj tylko potrzebne mi badania z krwi I podstawowe badania u ginekologa. Dzis distalam wyniki. Wszystko ok oprocz tej cholernej tarczycy. Za wysoki wynik. Mam termin spotkania u endokrynologa w przyszlym tygodniu. Bylam juz prawie pogodzona z losem ze nigdy nie zostane mama. Kd odkrylam kilka lat temu , lecz dopiero teraz jestem na to gotowa I dzialam . Boje sie pierwszej wizyty. Jesli uslysze ze nic z tego ....:(

Gość Majtunia
Alexis 18 Jak dlugiego procesu mam sie spodziewac jesli wszystko bedzie juz ok . Chodzi mi glownie o to ile trwa cala procedura z kd.

Majtunia Bardzo mi przykro wiem co czujesz ja bez lekow rowniez nie mam miesiaczek tez czekam na decyzje endokrynologa z powodu tarczycy ale z drugiej strony gdyby to bylo takie latwe nie bylo by nas na tym forum trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze ja bardzo trzymam za ciebie kciuki i wierze ze sie uda metoda invitro z kd jest dla kobiet takich jak my to jest dla nas duza szansa posiadania malenstwa i nie mozesz sie poddawac daj znac co powiedzial lekarz zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.

Majtunia Jest mi bardzo przykro ze musisz przez to wszytko przechodzic wiem co czujesz poniewaz ja sama nie mam samoistnej miesiaczki do tego niedoczynnosc tarczycy czekam na wiadomosc od endokrynologa.Ale z drugiej strony jak by to bylo takie proste nie bylo by nas tutaj na forum ja wierze ze wszystko sie ulozy i trzymam za ciebie kciuki invitro z kd to jest dla nas duza szansa posiadania wlasnego malenstwa uwierz mi wszystko bedzie dobrze ja w to wierze ze sie nam uda.Daj znac co powiedzial lekarz jesli bedziesz miala chec sie podzielic swoimi odczuciami

Majtunia Bardzo mi przykro przez co przeszlas doskonale ciebie rozumiem poniewaz ja rowniez mam wywolywana miesiaczke przez tabsy do tego niedoczynnosc tarczycy czekam na wiadomosc od endokrynologa.Ale gdyby to wszystko bylo takie proste nie bylo by nas tutaj ja wierze ze wszystko sie u ciebie ulozy in vitro z kd jest dla takich dziewczyn jak my z takimi wlasnie problemami ja bardzo trzymam za ciebie kciuki i wierze ze sie uda wszystko daj znac co powiedzial lekarz jak bys miala chec sie podzielic pamietaj ze nie jesteś z tym.sama.Pzdrawiam

Gość Majtunia
Mam jeszcze jedno pytanie jeśli pierwsza próba inseminacji się nie powiedzie to czy za drugie podejście place juz tylko jak za zwykły transfer zarodka ? Klinika invimed oferuje mroźne pozostałych zarodków wiec koszt powinien być rozumiem mniejszy niż całej procedury

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować