Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam spędzić Sylwestra w domu bo mam oponke na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

Wszystko umówione, Sylwester z przyjaciółmi, mieliśmy zostać u nich na noc, dzieci miały spać a my się bawić. Wczoraj się okazało, że poza nami ma przyjść jeszcze kilka osób i to same dziewczyny konkretne laski. Pierdziele, zostaje w domu! Przestałam karmic, zmieniłam antykoncepcje i chyba głównie przez to na moim brzuchu pojawiła się spora warstwa tłuszczu przez co wyglądam no nie ciekawie. Doszłam do wniosku że jak mam przyjść i się krępować, bo wiem że każdy będzie w myślach śmiał się ze mnie a mąż pewnie będzie się głupio czuł i oglądał za tamtymi to wolę zostać sama z dzieckiem w domu. Mąż i przyjaciółka powiedzieli że nienormalna jestem. Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość gość
jesteś nienormalna....nie jestes centrum wszechswiata ludzie maja ciekawsze tematy do rozmowy niz wartswy tluszczu na twoim brzuchu....masz pewnie ciezkie zycie

Gość gość
a jak byście się czuły mając kilka kobiet koło siebie, wszystkie szczupłe eleganckie odpicowane a wy same jedyne z wielgachnym brzuchem

Gość gość
To załóż bieliznę modelującą i ciuch ukrywający oponkę.

Gość gość
kupiłam taką i nic mi to nie daje. kupiłam majtki wyszczuplające w rozmiarze s no i takie jakies luźne. Ten ból że ja właśnie spodnie kupuje w rozmiarze 36 bo mam wąskie biodra i talie głęboką. Biust to już w ogóle mega bo 80 G. No i fajnie wyglądałam a teraz z tym brzuchem i boczkami katastrofa, po prostu wygląda to smiesznie i rzuca się w oczy

Gość gość
Daj spokój! Zamiast osobnych gaci, lepiej kup sobie body wyszczuplające, bezszwowe. Masz na to jeszcze cały jutrzejszy dzień, no chyba nie będziesz siedzieć w domu tylko dlatego, że coś Ci się wylewa na brzuchu :o:o Tzn ja nie mam nic przeciwko siedzeniu w domu w Sylwestra, ale widzę, że Ty chyba chciałaś wyjść. Dla mnie to nienormalne!

Gość gość
jutro mąż idzie do pracy i nie będę mieć kiedy niestety. Ogladałm takie body ale z biustonoszem od razu no a wiadomo biustonosz duuuużo za mały. no nic nie zrobie, mierzyłam próbowałam ale lipa :/ wyjść chciałam, nie ukrywam... głupio się czuje, zwłaszcza że pół roku temu nie jedna mówiła mi że pozazdrościć takich kształtów.... a teraz brzuch większy niż dupa

Gość gość
Kup sukienke odcinana pod biustem i po sprawie albo zaloz spodnie i tunike. Swoja droga coi Ty-kaleka jestes? nie mozesz z dzieckiem polazic po sklepach? A Ty sie mezem zaslaniasz. I pewnie nie chcesz isc i tak ze wzgledu na te laski, by maz sie nie ogladal. Gratuluje zwiazku, zaufania.

Gość gość
jak bym dala rady spokojnie pochodzić po sklepach z prawie dwuletnią córką to bym to dawno zrobiła, Już byłam z nia raz to ja sukienke przymierzam a ta kotara w góre i ucieka...