Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zakladam Wam nowy temat bo az przykro patrzec co sie stalo na poprzednim... mam nadzieje ze tym razem zostawia Was w spokoju..

Gość gość
To juz ich decyzja. dopiero zalozyly ten temat, moze wroca jeszcze

Gość DREDOWA
mam 28 lat, ale moja mam miala 18 lat kiedy mnie urodziła. Moja babcia na siłe pojechała z moja mama do szpitala zeby mnie usunęla. .. 18 letnie mamy , pamietajcie , ze takie dzieciatko wiele zmienia, ale w tych czasach jestescie w stanie jeszcze sie wykształcic i świetnie dacie sobie rade ze wszystkim . Nie wazne czy ma sie 18 czy 30 kiedy zostaje sie pierwszy raz mama. Wazne zeby chciec tego dziecka, i kochac je. w innym przypadku to nie ma sensu, bo neistety pozniej słyszy sie o takich Katarzynach W....

Gość Ciasteczkowy_Stwor19
Witam, mam 19 lat i synka 3 latka. Dziewczyny napiszcie ile maja wasze dzieci i jak wam sie zycie uklada ;).

Gość gość
19 lat i 3 letnie dziecko :( Biedne dziecko ma matke szmate fujjj

To nie jest temat o mojej moralnosci. Zreszta nie jest gorsza niz mamusiek kolo 30, bo mezczyzna z ktorym mam dziecko jest moim mezem.

Gość gość
16 jak urodzilas? to ile mialas jak juz sie sypalas? z 13 ? patologia.

Gość gość
A kto wam te dzieci utrzyma? Co sie niby stało z poprzednim tematem? Ze ludzie prawdę pisza, ze jesteście na łasce rodziców i teściów, tylko ręce po pieniadze wyciąganie , to trzeba nowy temat zakładać, . Załóż temat czy jest gdzies 18 latka ktora sama loży na dziecko razem z ojcem dziecka, i nie sied******ieszeni u innych ludzi

Z nikim sie nie "sypalam", c najwyzej kochalam i zadne 13 lat. Tylko 16, bo teraz mam prawie 20.

Gość gość
Najlepiej tylko miec roszczenia o pieniadze, szkoła nie skończona , zero pieniędzy swoich na utrzymanie dzieci, skoro czujecie sie jak dorosłe osoby to zarabiajcie na siebie same, razem z ojcami dzieci, bo jak narazie ta wasza dorosłość wszystkim bokiem wychodzi

Pytasz sie czy gdzies jest taka 18-nastka. Tak jestem! Utrzymujemy sie z wlasnych pieniedzy.

Gość gość
Żal co te gówniary robia, myślicie ze was całe życie ktoś bedzie utrzymywał?

Gość gość
16 mialas jak urodzilas skoro 19 masz teraz, to musilas juz w tak mlodym wieku sie bzykac, a to chyba nie jest normalne,zeby majac 15 lat chodzic z brzuchem, ....jeszcze do sadu by ojca podali haha, bo uprawial seks z malolata, a z czego sie ytrzymujecie?i nie wmawiaj mi ze jestes dorosla haha

Gość gość
A skąd macie te pieniadze ? Mieszkanie tez masz swoje? Nie rób z ludzi idiotów, chyba ze na ulicy klientów szukasz to moze zarabiasz bo do innej pracy to cieżko, nawet do sklepu pójść cieżko bo kto z dziećmi siedzi?

Gość gość
A co z doroslymi mamusiami na wychowawczych mieszkajacych u tesciow ? Te niby sa dorosle?

Gość gość
ze 13/14 jak sie rznela,15 w ciazy,16 urodzila teraz 19 i wielka dorosa bo ma meza, hahaha

Nie mam do nikogo "rozczen" jak to nazwalas/es. Razem z moim mezem utrzymujemy sie sami i nie korzystamy z pomocy rodzicow, bo nawet gdyby chcieli to nie maja jak nam pomoc. Ja na studia chodze, moj maz jako, ze jest 5 lat starszy, wiec juz je skonczyl. W najgorszym okresie dalismy sobie rade, bo teraz Michal chodzi tylko do pracy, a maly do przedszkola. Dalismy sobie rade, wiec nie oceniajcie.

Nie oceniaj innych swoja miara, ja niw stoje na ulicy, ale skoro Ty wszystko wiesz, to chyba z wlasnego doswiadczenie, prawda? ;)

Gość gość
studia nazywasz praca? za studiowanie nikt ci nie placi imbecylu, z jedna pensja na 3 osoby juz to widze ze dajecie rade, a gdzie mieszkacie ?pewnie u ktoejs tesciowej, z jednej pensji to na pieluchy idzie glupia malolato

Gość gość co ma dość
Po co wchodzicie na temat, który Was nie dotyczy i obrażacie te dziewczyny? Czy Wam to szkodzi, że one spotkają się tu, porozmawiają o swoich problemach, obawach i nadziejach? Nie popieracie wczesnego macierzyństwa-ok. Jestem w stanie zrozumieć bo tez uważam, ze na wszystko jest czas. Ale za kogo wy się uważacie i kto daje Wam prawo do oceniania i obrażania innych?

Gość gość
A mamusie na wychowawczym to z czego niby zyja? Tez z jednej pensyjki.

Zaczyna się rzucanie szmatami przez anonimowe pasztetowe moralistki. Nie podoba wam się temat NIE CZYTAJCIE nikogo tu nie obchodzi co myślicie o osiemnastoletnich matkach i jakie macie morały do powiedzenia. To jest wątek dla ludzi w temacie. Kolejna nagonka z moralesami i wyzwiskami, tu już nawet pogadać nie można, bo zaraz się zbiegają madonny dziewice bez grzechu i plują. Ja mam 28 lat i spodziewam się pierwszego dziecka ale mam sąsiadkę 19 lat i ma półroczne dziecko nie widzę w niej szmaty, patologii ani puszczalskiej. Dużo się od niej uczę na temat zajmowania się niemowlakiem, zawsze mi na wszystko odpowie, ogólnie ogarnięta jest zdała maturę i poszła na studia, na położnictwo :P . Jej facet ma 29 lat pracuje płaci, kredyt za mieszkanie - normalna rodzina. Nie rozumiem po co tak wrzeszczeć?

Gość gość
na wszystko jest czas?? w wieku 15 lat zaciazyc a w wieku 16 lat urodzic, a byc moze w wieku 13/14 lat kiedy nie wiedziala co to sex sie bzykac , to jest normalne? i jeszcze bezczelnie pisze ze sie sami utrzymuja , ona studiuje pewnie na 1 roku bo ma 19 lat, a on pracuje pewnie , i co z 1 pensji ona jest dorosla moze? haha

Gość Biały piernik na wiatraku
Matko jedyna odpuście sobie to atakowanie dziewczyn!!!! Sama jestem starsza ale weszłam z ciekawości tutaj by zobaczyć kim są, co mówią, jak układają swoje życie - bo to nie jest łatwo zostać mamą w wieku 16, 18 lat.... mój kuzyn został młodym tatą ze swoją rówiesniczką i często z jego mamą się śmiejemy że oni w trójkę są jej dziećmi, bo tak się zachowują - co dopiero wyrośli z książek i nauki, co było ich jedynym obowiązkiem, a tu nagle mały człowiek, który wymaga znacznie więcej niż odrobienie matematyki :) ale radzą sobie szczeniaki fajnie.....kuzynek poszedł do pracy, mama też pomaga, wiadomo - po to jest rodzina :) A kto krytykuje - chyba kobiety bez rodzin, zakompleksione, albo takie które nie mogłyby liczyć na pomoc niczyją. Taki świat jest, że każdemu mogłaby się przydarzyć wpadka w młodym wieku i nie trzeba być osobą, która przesadza z seksem :) wystarczy pech..albo i nie pech. Młodym Mamom wszystkiego dobrego, wytrwałości i przekonania o tym, że dacie radę!

Gość gość
rypała się mając 15 lat? ciesz siue, ze nie wsadzili do paki twojego "męża"

Oj i wlasnie te "odpowiedzialne, dorosle, szanujace sie i z wyksztalceniem" Ty juz pokazalas swoja klase piekna wypowiedzia, w ktorej mnie wyzwalas. Ja pracuje na 1/2 etatu. nie zyjemy jak szlachta, ale nie narzekamy. Wynajmujemy mieszkanko i jest dobrze

Ale w was jadu. Co was obchodzi z czego żyją. Nie każdy klepie biedę jak wy. Zresztą same mieszkacie u rodziców lub teściów i wielkie panie. Żeby nie było mam 30 lat i roczne dziecko. Dajcie żyć tym dziewczyna, niech sobie mają swój topik a nie wszędzie ten jad saczycie, pewnie ppewnie 70 letnie staraczki

Gość gość
nie dogadujcie im, one mają wystarczająco przerąbane i zmarnowane życie, dajcie im spokój

Gość gość
okrutna prawda i tyle,kazdy moze sie tutaj wypowieziec i tutaj mamy przyklad dzisiejszej mlodziezy ktora w gimnazjum sie sypie i jako dziecko jeszcze rodzi swoje dziecko, za sex twojego mezulka powinni wsadzic haha ze rypal maloate,a gdzie sa rodzice i wasze wychowanie? o zabezpieczeniu tez pewnie nie mysleli bo dzieci bocian przynosi haha

Gość gość
Mam 22 lata, od 2 lat jestem mężatką, mam 3 miesięcznego synka. Trzymajcie się dziewczyny :)