Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i przegrałem życie

Polecane posty

Gość Janek Smutny
Wiem,jestem taką trochę ciotką że marudzę - dzieki za te komentarze,troche mi lepiej, mam nadzieję że to skutek zimowo-świątecznej depresji. W sumie moze i sobie kogoś znajde, mój problem polega na tym że podobają mi sie puste lafiryndy i mężatki które są mimo to atrakcyjne (mam taką jedną w pracy).

Gość gość
Janku przestano narzekać, to jeszcze raz ja, ta co jej się podoba facet o Twoim wzroście. Ja jestem starsza od ciebie o 10 i do głowy by mi nie przyszło takie smecenie o poważnym wieku. Przestano natychmiast.

Gość Janek Smutny
Dobrze czasami cos z siebie wyrzucić, człowiek lepiej się w tedy czuje. A że w realnym zyciu nigdy tego nie robię bo muszę zachowac pozory twardego faceta (niestety, choć o dziwo udaje mi się) to robię to tutaj gdzie jest anonimowosć

Gość hddsfsdafu7a
dziwisz sie mu, jak gosc jest olewany przez kobiety? przeciez kazdy potrzebuje bliskosci a co za tym idzie seksu itak jest za malo sfrustowany, powinien g****ic na oslep, tyle poszczenia, ale nie martw sie chłopie kobiety dzisiaj to dno, same karły zakladaaja wysokie szpilki zeby sie dowartosciwac, idz do dobrej agencji towarzyskiej, tyle sie teraz sudentek prostytuje, ciezko dzisiaj o porzadna kobiete, głowa do gory

Nie uogólniaj. Są kobiety dno i tak samo faceci. A chodzenie na d***** to już uważam za akt totalnej desperacji. Zero wysiłku. Wykładasz kasę na stół i nogi same się rozchylają. Trochę własnej inicjatywy i wysiłku :)

Gość Janek Smutny
No,tylko że d***** nie da ci miłości, może i przytuli i powie że kocha ale robi to za pieniądze a nie od serca. Zresztą ona zrobi wszystko o co ją poprosisz.

Gość gość
i co ciekawe, w agencji masz szanse poznać kobietę twojego życia, znam jeden przypadek gdy w kumplu zakochała się na zabój dziewczyna agencyjna

Gość Janek Smutny
Jakoś ciężko mi wyobrazić sobie związek z d******* sama swiadomosć ilu facetów dotykało jej chiało przed Tobą powinna cię amować. I nie chodzi utaj o pogardzanie kimś bo ludziom się różnie w zyciu układa i nikogo nie należy osądzać niemniej jednak czułbym choćby ze względu na higienę jakiś wstręt by być z kimś takim.

Gość hddsfsdafu7a
Janek wiesz ile zonatych facetow nie mzoe liczyc na seks i przytulenie? kobiety chetnie sie oddaja i oddawały zawszze przystojnierjszym mezczyznom to tkai instykt a niby czemu tyle facetow skacze w bok? bo kobiety sa mistrzyniami w lozku, wiecej sie chwala jak robia, w wiekszosci leza jak klody i czekaja=== zrob mi orgazm zrob orgazm

Gość gość
ja mam 168 i nie przeszkadzałby mi chłopak równy ze mną wzrostem. a nawet taki byłby najlepszy bo wysocy to zazwyczaj p******* wariaty samce alfa i *****cze - obrzydlistwo

Gość gość
a czym rożni się kobieta która nie jest tutką, ale miała przed tobą iluś tam facetów?

Gość Janek Smutny
pewnie niczym,prostytutkami na ogół zostają kobiety które miały cieżkie dzieciństwo, mogły być wykorzystywane przez ojca albo miały z nim jakieś zaburzone relacje lub go po prostu wcześnie w dzieciństwie straciły,choc mogę się mylić.

Gość Janek Smutny
Moj temat wynika też z tego że parę lat temu w sylwestra moja eks dziewczyna zdradziła mnie z moim - wtedy tak mi sie wydawało - kolegą. A potem by było jeszcze śmieszniej lub bardziej psychopatycznie zaczęła chodzić z jego...bratem. A najgorsze jest to że kochałem tą dziewczynę a ona tak mnie potraktowała...kobiety to zło, przynajmniej niektóe. A zostawiła mnie też pewnie przez wzrost bo tamten jest duuużo wyższy no i jest w jej wieku (była parę lat ode mnie młodsza).

Gość hddsfsdafu7a
gdyby nie głupkowate zabawy kobiet w takie akcje byłoby o wiele mniej patologi na tym globie, ale one widocznie to kochaja, :D

Gość gość
wmawiasz sobie kompleksy, pewnie nie była c**przeznaczona, nie każde buty pasują na każdą stopę sekundo, widocznie nie starałeś się lub robiłeś to nieumiejętnie, nuda wykańcza nawet wieloletnie małżeństwa

hddsfsdafu7a Sory, ale gadasz głupoty. Jak masz do zaoferowania kobiecie tylko swój szmal, to nie dziw się, że jest tylko Twoją żoną, która w akcie dobrej woli da Ci maksymalnie buzi w czółko. A na boku ma prawdziwego faceta. I pierwsze słyszę, że idzie za przystojniejszym, bo to jej instynkt. Ja słyszałem, że idzie za silniejszym ( charakterem a nie silniejszym fizycznie). Czyżby kolejny z kompleksami, bo ni ma wyglądu modela? Widocznie.

Gość małakokosanka
Ja mam 156 cm wzrostu i facet 168 cm jest dla mnie za niski. Preferuje facetów od 175 do 180 cm wzrostu

Gość hddsfsdafu7a
Radek kobieta idze za tym, ktora ja pierwszy omami, na zasadzie pierszenstwa, kazda ale to kazda kobieta jest cie w stanie zdradzic, majac juz swoje lata powinienes to wiedziec, nie chodzi mi tylko o wyglad

Gość gość
Instrukcja obsługi kobiet jest banalnie prosta, wystarczy wiedzieć czym są emocje. Reszta dywagacji jest bezwartościowa tym bardziej gdy jakieś proste cepy zaczynają twierdzić, że kobieta leci na kase, żałosne.

Gość gość
małakokosanka, preferować to ty se możesz, kurd**elko cięta od metra :)

Gość Janek Smutny
no fakt, trochę się nie starałem bo jakos jej nie ufałem (wg mnie była za ładna dla kogoś takiego jak ja) i podejrzewałem że byłem jej tylko sposobem na nudę, zresztą nawet nie uprawialiśmy seksu (raz było blisko ale jakos mi sie niechciało) dodam że było to po alkoholu ona jakos na trzeżwo nie chciała (dobrze że chociaż pozwalała sie całować). W sumie jak tak patrzę to ona do dzisiaj jest z tym kolesiem a minęło już ładnych parę lat wiec chyba do niej nie pasowałem. ale serce boli zwłaszcza z upokorzenia (bo poczułem sie strasznie wystawiony do wiatru).

Gościu z 18.59. Toż to odkrycie tysiąclecia teraz wygłosiłeś, Nobel będzie mur beton! :P

Gość Janek Smutny
No i byliśmy tylko pół roku ze sobą. Czy g was to chore po ponad 6 latach wspominać kogoś kto tak nas potraktował?

Gość gość
autor topicu nadaje się do leczenia psychiatrycznego jeżeli dla niego 168cm jest największym problemem życiowym. Sorry ale dla mnie to żenada obrażać sie na cały świat bo jeztem mniejszy od innych

Gość gość
mam30 lat i mialam romans z 19 latkiem twojego wzrostu, co prawda okazal sie niedojrzalym gowniarzem ale akurat to przewidywalam, wiec bez frustracji i niepotrzebnych pretensji. Nie przeszkadzal mi jego wzrost, ciekawe co u niego....

Gość Janek Smutny
Fakt,czuję że wariuję nieraz ale to tylko mnie coś w święta złapało, na co dzień jak pracuję nie myślę o tym - jestem zapracowany i zmęczony.

Gość Janek Smutny
Do dziewczyny któa miała romans z 19-latkiem - a Ty ile mas wzrostu?

Gość gość
165