Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna dilera

Mój facet to diler narkotyków

Polecane posty

Gość dziewczyna dilera

Mój facet jest dilerem narkotyków, mieszkamy razem, jesteśmy razem od dwóch lat ja mam 20 lat a on 26. Na początku wszystko było fajnie i mi się podobało ale po pewnym czasie mam wrażenie że to źle się skończy wszystko i jeszcze mnie do tego zamkną bo on od niedawna poszedł dodatkowo do pracy i jak on jest w pracy to ja się zajmuję interesami dzięki czemu mamy więcej pieniędzy ale bardzo się boję że w końcu policja się dowie i będę miała kłopoty. Stres staje się nie do zniesienia. Co powinnam zrobić dziewczyny?

Gość gość
siedź z nim i korzystaj z życia, jak go zwiną psy znajdziesz handlarza żywym towarem :D

Gość jederman
Gratuluje wyboru partnera!

Gość gość
zostaw go w p**du, znajdź sobie normalnego!

Gość dziewczyna dilera
Nie jesteśmy żadną patologią, nie wiem czemu jesteście niemiłe dla mnie

Gość gość
:D

Gość dziewczyna dilera
Ale ja go kocham, jest naprawdę wspaniałym człowiekiem

Gość dziewczyna dilera
Jak byś nie wiedział to wielu ludzi jest dilerami, obecnie to żaden wstyd w obecnych czasach

Gość gość
lepiej być dziewczyną dilera narkotyków niż prawiczka! mniejszy wstyd przed koleżankami. pozdrawiam

Gość gość
podrzuć cos na maila.. z chęcią kupimy :D zakupkontro@policja.gov

Gość jederman
Życie na cudzej krzywdzie zawsze jest niepewne. Pytanie: jaką cenę za nie zapłacicie. Rachunek nadejdzie niewątpliwie w najboleśniejszej formie. Ja jestem osobą, która była uzależniona i wiem, że jeśli ćpun jest na głodzie a Ty akurat nie możesz mu zapewnić działki to ten ćpun i tak przyjdzie pod Twój dom. Znajdzie Twoj adres. Ja do mojego D. potrafiłam dzwonić nawet o 3:00 w nocy aby się z nim zobaczyć - nie odmawiał bo wiedział, ze i tak przyjdę.

Gość dziewczyna dilera
jederman - nie rozumiem o co ci chodzi i jaki ma sens to co napisałaś a my z cudzej krzydy nie żyjemy bo na siłę nikomu nie wciskamy

Gość dziewczyna dilera
na ten weekand mam promocje zrobić 100 amfy po 5 zł i kompot (jeszcze świeży:)) po 7 zeta a jego nie ma :( kto pomoże

Gość jederman
Życie z D. to nie wstyd. Tylko trudno z takim kims tworzyć co takiego jak przyszłość. Pamietaj, że zemstą Ćpuna na D. jest donos na policję (np. jak sprzeda kiepski towar. I tak np. mój miewał naloty o 5:00 rano na dom. Rekwirowali mu wszystkie komputery i komórki. Ma kilka wyroków w zawiasach.

Gość jederman
Ok jeśli nie żyjecie z cudzej krzywdy to uważasz, ze dlaczego narkotyki sa w Polsce zabronione? Inaczej: byłas kiedyś na głodzie? Wiesz co to znaczy zrobić wszystko by dostać jeszcze? - Ja wiem!

Gość PYKUmyku
jeder nie kumasz że dealer nie wciska nikomu na siłe!? Jak nie na siłe to można handlować

Gość dziewczyna dilera
Wszystko co piszę jest określane jako spam? Czemu?

Gość jederman
PYKUmyku " jeder nie kumasz że dealer nie wciska nikomu na siłe!? Jak nie na siłe to można handlować "- powiedz to prokuratorowi - hahahahahahah

Gość PYKUmyku
bo chyba chcesz reklame zrobić dobrego towaru :D

Gość dziewczyna dilera
Dokładnie, on nie stoii pod szkołą nie rozdaje tego dzieciom czy nie przystawia komuś pistoletu do głowy i nie każe ćpać, sami przychodzą.

Gość PYKUmyku
Eeeee tam daleki jestem od handlowania narkotykami ale logika dziewoji mnie powaliła

Gość gość
gość zostaw go w p**du, znajdź sobie normalnego! x Kobiety nie chcą normalnego chłopaka

Gość gość
zdecyduj sie: albo to jest dobre i nie masz czego sie bac, albo jednak to nie jest takie wspaniale, w koncu skad w tobie te obawy sa :D

Gość PYKUmyku
nie no! z taka ciepłą klucha to nic się nie dzieje a tu poranek pełen atrakcji zawsze może się zdarzyć ! :D

Gość dziewczyna dilera
On jest normalny i co jest waszym zdaniem nie tak z moją logiką

Gość PYKUmyku
a ten, przy okazji bez zmuszania sprzedasz mi jakąś drobną porcyjkę?

Gość gość
nic sie nie boj, jak przyjdzie policja to wytlumaczysz im, tak jak nam tutaj, ze to nic zlego, ze sami przychodza, a ty interesami sie tylko dorywczo zajmujesz, by interes sie krecil jak twoj facet pracuje

Gość jederman
Oczywiście, ze nikomu nie wciska niczego. U mnie zamawia sie wszystko telefonicznie - pierwszy raz się dostaje w gratisie - na zasadzie spróbuj a zobaczysz. Pierwszy raz - jest z***biście. A sex jaki..... Kombinujesz raz drugi. I już jesteś w sieci. Dowiadujesz się gdzie mieszka D. Dzwonisz po kilka razy dziennie aby sie z nim umówić - on zmienia numer tel co jakiś czas. Bajka. A jednak ta policja wpada do niego. A jednak słyszy się od znajomych, ze ich w*****ł bo towar był kiepski i że dadzą mu popalić....

Żadna szanująca się kobieta nie byłaby z dilerem. Tylko jakieś patologiczne ściery zadają się z takim marginesem społecznym, jakim są dilerzy. Zawsze nimi gardziłem i najchętniej wytępiłbym ich jak wszy. Dilerka to łatwy sposób na szybki i dobry zarobek, więc nie dziwota, że zajmują się tym ćwierćinteligenci, których kwalifikacje życiowe i zawodowe pozwalają jedynie na cieciowanie w budce stróża na parkingu za 6zł/h.

Gość PYKUmyku
to załapie sie na gratiska?