Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana helena

Mam już dość czuje sie oszukana

Polecane posty

Gość oszukana Helena
ah

Gość gość
Miałam kiedyś identyczne jak ty autorko objawy! Sytuacje miałam trochę inną, ale się wyprowadziłam z miasta rodzinnego na wieś... W każdym razie poszłam do najlepszego specjalisty we Wrocławiu. Pan profesor zrobił mi dokładne badania i zdiagnozował astmę sezonową o włos dzielącą mnie od astmy oskrzelowej. Przepisał leki i kazał wyprowadzić stamtąd. Posłuchałam i leczył mnie przez długie miesiące. Dziś jestem zdrowa, ale o mały włos nie wpędziłam się w chorobę która byłaby ze mną już zawsze. Koniecznie idź do lekarza!

Gość gość
ona jest na to za głupia

Szczerze mówiąc zastanawiam się na co jeszcze czekasz? Stan Twojego zdrowia jest fatalny, a zachowanie męża okrutne. Może i kocha Ciebie, ale jakaś dziwna ta miłość - przecież Twoje zdrowie jakby go w ogóle nie interesowało. Pierwsza sprawa - jak najszybciej udać się do specjalisty i sprawdzić co dzieje się w Twoim organizmie, druga jak najszybciej opuścić miejsce, którego Twój organizm nie toleruje. Co z mężem? Skoro on nie myśli o Tobie, Twoim zdrowiu i Waszym dziecku - to niby dlaczego Ty masz to robić. Posłuchaj swoich rodziców i podejmij jak najszybciej sensowną decyzję - masz zbyt wiele do stracenia, a pamiętaj, że Wasze dziecko potrzebuje zdrowej mamy. Pozdrawiam

Gość gość
ona jest na to za głupia