Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja teraz zrobie

Chlopak wrobil mnie w dziecko

Polecane posty

Gość gosciowa
Jeśli jego nie będzie stać ba alimenty, mozesz pozwać jego rodzicow. Tyle tylko, ze wtedy o Twoi rodzice przed sądem będą się musieli zobowiązać do pomocy w takim samym stopniu (czyli sąd uzna, ze dokładają sie w równym stopniu finansowo, co rodzice ojca dziecka)

Gość gość
Nie chesz to nie rodz!! Unieszczesliwisz siebie i cala rodzine!!!

Gość ex_debill_znowu_po
1. nie musisz brać ślubu, w sytuacji kiedy nie można zaufać chłopakowi to nawet nie wskazane, wydaje mi się, że jeśli ktos tak kogo wrabia to ma niedobrze z głową, więc, żadnych takich ruchów póki sie nie upewnisz 2. postaw ojcu warunki, owszem dziś nie masz kasy, za rok ma się znaleźć na opiekunkę i Twoje studia, często wydaje się, że sytuacja jest bez wyjścia, ale gdzie są szczere chęci tam i sposób się znajdzie 3. na przyszłość w sprawie zabezpieczenia licz tylko na siebie, to prawda, że ani facet, ani kobieta nie powinni nikogo wrabiac i dlatego to prawda, że nie możesz całej winy za zajście zwalać na niego 4. sytuacja nie jest dobra, ale przemyśl wszystko zanim usuniesz - to nie jest wyrwanie zęba jednak

"Dlaczego odstawiłaś tabletki skoro wiedziałaś, że Twój facet chce dzidziusia? hym? Współżyjąc z kimś trzeba się liczyć, że ciąża może się zdarzyć. " Bo nie mogła ich brać? Ile razy ma pisać? Stosowała prezerwatywy. To rodzaj antykoncepcji. "Jesteś teraz na niego wściekła, ale czy rozsądne będzie jeśli go zostawisz? Pozbędziesz dziecko ojca i pełnej rodziny. " Tak. będzie lepiej. bo ją OSZUKAŁ. Ciekawe do czego jeszcze będzie zdolny, aby osiągnąć swoje widzimisię? "On się cieszy, na pewno będzie starał się być dobrym ojcem." A ty go, jak rozumiem, znasz osobiście że jesteś taka pewna? "Ja bym dała szanse, może za kilka lat czy miesięcy sama powiesz, że to najlepsza rzecz jaka Ci się przytrafiła." Zrób sobie tatuaż z oślinionym szatanem na klatce piersiowej. Nie? Daj szanse, może za kilka lat powiesz, że to najlepsza rzecz jaką zrobiłaś :). "Martwisz się studiami? Dziewczyno jest tyle możliwości, studia zaoczne czy nawet przez internet. Już studiujesz czy dopiero zamierzasz? Zawsze możesz ten rok skończyć a na kolejny wziąć dziekanke. W ogóle dla mnie byłby to najmniejszy problem." Blabla "Najważniejsze powinno być dziecko." To zarodek. Nie dziecko. Najważniejsza jest ona. 7 dniowy zarodek to nie jest człowiek. "Wkurzają mnie osoby, które rozpaczają z powodu ciąży a same do łóżka się pchają. " Wkurzają mnie takie osoby, które piszą takie banały. "Sorry, ale oboje w tym uczestniczyliście." Zgadzam się, dlatego ja bym się 2 razy zastanowiła zanim bym poszła z takim kolesiem do łóżka. No ale któż mógłby się spodziewać, że będzie przebijał kondomy ;/.

Gość co ja teraz zrobie
ale jak kasa ma sie znalezc za rok? ma ja wyczarowac? poza tym widzisz to zeby on mial mi oplacac mieszkanie, zycie w innym miescie i opiekunke do dziecka po tym jak chcial mnie ''uziemic'' w domu swoich rodzicow? Bo ja tego nie widze

Gość ex_debill_znowu_po
1. nie musisz brać ślubu, w sytuacji kiedy nie można zaufać chłopakowi to nawet nie wskazane, wydaje mi się, że jeśli ktos tak kogo wrabia to ma niedobrze z głową, więc, żadnych takich ruchów póki sie nie upewnisz 2. postaw ojcu warunki, owszem dziś nie masz kasy, za rok ma się znaleźć na opiekunkę i Twoje studia, często wydaje się, że sytuacja jest bez wyjścia, ale gdzie są szczere chęci tam i sposób się znajdzie 3. na przyszłość w sprawie zabezpieczenia licz tylko na siebie, to prawda, że ani facet, ani kobieta nie powinni nikogo wrabiac i dlatego to prawda, że nie możesz całej winy za zajście zwalać na niego 4. sytuacja nie jest dobra, ale przemyśl wszystko zanim usuniesz - to nie jest wyrwanie zęba jednak

Gość gość
moja mama opowiadała,ze chciała odejść od mojego ojca jeszcze jak ze sobą chodzili.to on specjalnie zrobił jej dziecko czyli mnie.no i był slub.niestety małzenstwo nie przetrwało.a mnie sie wydaje ze autorka nie kocha swego chłopaka.

Gość ewerewe
ej ale women on web maja obecnie problemy z wysylaniem do Polski wiec lepiej nie ryzykuj i nie trac czasu tylko szukaj ginekologa

Gość co ja teraz zrobie
to bede musiala poszukac lekarza. Mam namiary na jednego to chyba zaryzykuje i umowie sie prywatnie. Najwyzej jak to zawiedzie to wyjade za granice, mam kolezanke w Anglii wiec ona jak cos mi pomoze

Gość ewerewe
czytalam ostatnio na kafe ze paczki z women on web sa odsylane do nadawcy :/ mozna odebrac je np w punktach za granica (czechy, niemcy) ale u nas sa blokowane.... DZIKI KRAJ

Gość ewerewe
Autorko trzymam kciuki :) nie daj sobie odebrac prawa do decyzji... i do wlasnego zycia.

Gość Czarnulka2111aa
To, co zrobił twój chłopak to było zwykłe świństwo!!!! inaczej tego nazwać nie można. Doskonale wiedział, że nie chcesz mieć na razie dzieci, że masz swoje plany, marzenia i perfidnie cię wrobił. Świadczy to o jego egoistycznym podejściu i że nie liczy się z twoim zdaniem a to nie wróży dobrze waszej wspólnej przyszłości. Jak się kogoś kocha to mimo wszystko należy szanować decyzje tej drugiej osoby. Teraz wrobił cię w dziecko a co będzie póżniej? twoje zdanie nie będzie w ogóle brane pod uwagę. Dziewczyny piszą, że możesz urodzić i wziąć urlop dziekański. Tylko, że jak urodzisz możesz mieć ciężko z pieniędzmi a na studia będzie ciężko wrócić, szczególnie jeśli zwiążesz się ze swoim chłopakiem. Jestem pewna, że na powrót na studia ci nie pozwoli bo będzie uważał, że twoje miejsce jest przy dziecku i zostaniesz zwykłą kurą domową. Stomatologia to dobry kierunek i nie rezygnowałabym z niego. Sama mam 21 lat i nie wyobrażam sobie być matką w tym wieku. Na twoim miejscu po prostu bym usunęła ciążę a faceta kopnęła w tyłek. Nie mogłabym być z kimś takim!!!! Po prostu brak mi na niego słów. Perfidnie Cię wykorzystał!!! Trzymaj się i bądz dzielna:)

Gość ewerewe
a jak wysla jej jakis rutinoscorbin zamiast odpowiedniej tabletki? ja bym nie ryzykowala

Gość żałuję najbardziej na świecie
ja to zrobiłam w 8 tygodniu zżyłam własnie te tabletki. Wszędzie krew,ból, płacz :( myślałam że się wykrwawię na śmierć, ale nie było ok. Za to do dzisiaj nie mogę na siebie patrzeć żałuję, moje dziecko miałoby w tej chwili 3 lata i 9 miesięcy. Jak widzę kobietę z dzieckiem lub w reklamie coś mi się robi... nie rób tego oddaj dziecko do adopcji po urodzeniu. Jeśli masz serce i zdrowy rozum nie wybaczysz sobe tego do końca życia, tak jak ja

Gość co ja teraz zrobie
oczywiscie mysle o aborcji farmakologicznej, bo jest bezpieczniejsza. Martwi mnie tez to co ja mu powiem? jego rodzina wie o wszytskim, licza na slub, dziecko? Mysle, ze rozstane sie z nim a potem powiem chyba, ze poronilam. Albo bede unikac go dopoki nie zalatwie sprawy, a potem powiem, ze poronilam i problem sie rozwiaze. Nie chce mowic o usuwaniu ciazy bo boje sie, ze beda mnie nekac

Gość ewerewe
Nie mow mu nic. Ja wybralabym opcje z rozstaniem i poronieniem. Lepiej nie mowic nic nikomu bo wariat moze narobic Ci jeszcze klopotow...

Gość ewerewe
Ile ginekolog spiewal za taka "usluge"? bo ja nie jestem w temacie prawde mowiac ale nie mam nic przeciwko aborcji w pewnych przypadkach.

Gość żałuję najbardziej na świecie
Byłam w jakims szoku kiedy to robiłam. Nie myslałam o dziecku, to przykre ale myslałam o sobie, o tym ze bede wolna, ze dziecko nie popsuj emi moich planow na najblizsze lata, spokojnie skoncze studia, poznam kogos kto bedzie bardziej odpowiedzialnym człowiekiem aby zostac ojcem. Usprawiedliwiałam sie ze tak bedzie lepiej...lepiej dla mnie. Kiedy zaczełam krwawic prosiłam Boga by szybko to mineło Wiem ze to chore i złe to co zrobiłam..po wszystkim właczyły sie we mnie straszne wyrzuty. Miałam koszmary.

Gość co ja teraz zrobie
ale czy women web wysyla tabletki do Anglii? Przeciez tam aborcja jest legalna. W razie czego mysle wlasnie by tam do kolezanki pojechac

Gość gość
Pomyśl o aborcji. Jesteś w trakcie studiów i bez warunków. Jak masz zaufać temu facetowi? Okropne to jest jeżeli zrobił to celowo. Współczuję ci.

Gość Czarnulka2111aa
Przede wszystkim powinnaś powiedzieć mu prawdę i co zamierzasz zrobić, o swoich odczuciach jak się poczułaś w tej sytuacji. Rozmawiąjąc ze swoją rodzina pewnie obarczy Ciebie winą za tą sytuację ale tym bym się nie przejmowała. To On jest winien tej sytuacji i nie powinien był Ci robić takiego świństwa!!! Gdybym była w twojej sytuacji bym chyba faceta rozszarpała na strzępy za takie coś.

Gość ewerewe
Jak najdalej z Polski... tutaj ta dzicz zmusza kobiety do tego chałupnicta :( 2 tysiace to duzooo fakt. Zeruja na tym, ze kobieta w desperacji zrobi wiele...

Gość gość
Dałaś d**y nie temu facetowi co należy i teraz zamordujesz dziecko. Gratuluje. Ja mam pieciomiesiecznego synka i sama mysl o tym co chcesz zrobić napawa mnie obrzydzeniem, urodz oddaj to dziecko do adpocji albo nawet jemu pod opieke zostaw ale nie zabijaj. Jesli juz sie zdecydujesz je zabic to życze Ci abyś myślała o tym do konca zycia, żeby sumienie Cie gryzło bo to niewinna istotka a pozbawisz ja zycia bo poszłas do łóżka ze złym facetem.

Gość gosciowa
Przecież i chlopak, i jego rodzina juz wiedza o ciąży... autorka nikomu wiecej juz nie musi mowic

Gość gość
zarodek to człowiek bo przecież nie pies, ma prawo żyć, przecież nie jest skutkiem g****u tylko świadomego współżycia dwóch osób. Nigdy nie rozumiem dlaczego za głupotę czy błędy ludzi muszą płacić niewinne osoby. Jeśli on chciał dziecka to przecież sam może je wychować, zastanów się dobrze zanim pod wpływem emocji zrobisz coś czego nigdy już nie cofniesz

Gość gość
ja bym na twoim miejscu usunela.Mam kolezanke, ktora zostala zgwalcona i zaszla w ciaze. dziecko usunela. Od tamtej pory juz minelo 3 lata. Ona do tej pory uwaza to za dobra decyzje i nie ma z tego powodu zadnych problemow psychicznych. W Czechach mozna usunac bez problemu

Gość gość
najprościej jest zabić niewinnego małego człowieczka, nawet nie dac mu możliwości sie urodzić, to jest tak potworne ze brak słow. Ale przeciez to autorka jest najwazniejsza , chce skonczyc studia i dla tego celu jest w stanie zabic własne dziecko. Taka kobieta nie różni sie niczym od takiej co zostawiła dziecko w smietniku. Poza tym nawet nie zasługuje na miano kobiety . Kobieta by nie zabiła własnego dziecka dla własnego widzi mi sie. Trzeba ponosic konsekwencje swoich czynów, trzeba było nie rozkładac nóg.

Gość ewerewe
Nikogo nie obchodza wasze dzieci... darujcie

Gość co ja teraz zrobie
wiec ja jestem winna? a jesli oddam mu dziecko, bo przeciez tak go pragnal a on je porzuci w domu dziecka to tez bede winna? hipokryzja przez was przemawia. Jak kobieta wrabia mezczyzne to piszecie, ze jest suka i jak mogla ale jak facet to robi to juz kobieta jest winna, bo po co seks uprawiala. Nie zamierzma poswiecac swojego zycia i swoich marzen na rzecz jego planow.

Gość zal
nie zabijaj dziecka,zostaw chlopaka,szkoda ze zmarnowal ci zycie :(