Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

asequrella czy harmonella

Polecane posty

Gość gość

Witam jakie tabletki osłonowe polecacie przy antykoncepcji?

Gość gość
Czyli takie tabletki nie działają osłonowo i są nie potrzebne?

Gość gość
To bujda i wycianie pieniedzy.

Gość gość
ludzie to takię tepe dzidy że strach jest wychodzić na ulice. Kupią wszystko co zobaczą w telewizji, zapłacą wielokrotność bo są zbyt tępi żeby przeczytać chociażby skład produktu

Gość gość
Ja dopiero zaczełam brać tabletki anty stąd moje pytanie. Dziękuje za wasze wypowiedzi...

Tabletki mają minimalne dawki ziół. Libido ma niby zwiększyć imbir i żeńszeń, a spadek wagi mniszek lekarski i herbata zielona, bo działa moczopędnie (tycie przy tabsach spowodowane jest zatrzymywaniem wody w organizmie), osłonowo na żołądek niby imbir. Przy antykach polecam kupić tabsy z olejkiem z wiesioła, obniżają cholesterol i trójglicerydy, co jest ważne przy antykach, zwiększają wydzielanie śluzu, jeśli ktoś ma problem z suchością pochwy. Ma jeszcze kilka innych zalet. Używam wiesiołka jakiś czas i przy anty i teraz jak już ich nie biorę, dzięki niemu utrzymuję poziom cholesterolu na odpowiednim poziomie, bo mimo młodego wieku miałam wysoki.

Gość gość
Najlepszą osłoną jest gorący sex

Gość gość
I myślisz, że tak małe dawki ziół Tobie pomogą?

Gość anie anty ale za
Tego typu tabletki stosowane regularnie oczywiście będą działały - ale uwaga, nie na wszystko. Nie można oczekiwać, że nagle wzrośnie nam libido a po obżarciu sie pączkami - zacznie spadac waga. Chodzi o systematyczne dostarczanie do organizmu odpowiednich zalecanych dawek witamin. Ja nie stosuje ani anty, ani htz, ale i tak uważam, że harmonelka ma skład bogaty - i np. choliny wiecj niż hepatil na wątrobę. Jeżeli się porówna składy kilku produktów to harmonella wychodzi konkurencyjnie. Jeżeli chodzi o asequrelle to poszła o niej jakaś zła fama jakis czas temu i wkurza mnie to, że na reklamach za główny problem młodych związków uważają spadek libido przy antykoncepcji.... ehh.

Gość Eliza1478
Skład harmonelli jest oparty na składnikach które posiadają Oświadczenia Zdrowotne, np. cholina, która ochrania wątrobę, chrom, który pomaga w utrzymaniu stałego poziomu glukozy we krwi. Ten suplement diety jest skierowany szczególnie do kobiet, które stosują HTZ, antykoncepcję hormonalną, palą papierosy ale dzięki temu że dodaje energii, korzystnie wpływa na skórę, włosy i paznokcie każda z nas może go stosować, jako inwestycje w zdrowie.

Ja dostałam kilka próbek Harmonelli od swojego ginekologa, potem sama zakupiłam w aptece ponieważ preparat ma bardzo korzystna cenę. Kupiłam go zamiast witamin, ponieważ ma bogaty skład (zarówno witaminy jak i cynk, cholina, chrom). Muszę przyznać, że po kilku miesiącach stosowania czuję się po nim bardzo dobrze i mam wrażenie, że mam o wiele mocniejsze włosy i paznokcie

Gość anty anty
Stosowałam kiedyś Asequrelle, głownie chodziło mi o wzrost libido, oczywiście efektów nie było żadnych. Mój ginekolog powiedział, że nie ma suplementu, który wpływałby na wzrost libido. Zaproponował mi za to stosowanie Harmonelli, bo ponoć została ona opracowana przez naukowców we współpracy z lekarzami, którzy na bieżąco stykaja sie z problemami i skutkami ubocznymi antykoncepcji. Preparat ma uzupełniac niedobory składników diety, które mogą zwiększać ryzyko działań ubocznych antykoncepcji. Harmonella po prostu uzupełnia te braki, głównie mówił o cynku i selenie, którego nagminnie jest brak w naszym organizmie, a umówmy sie, nikt ich nie suplementuje oraz inne witaminy i mikroelementy.

Gość gość
Mnie ginekolog podobnie doradzał abym zastosowała harmonellę, gdyż skład jest tak dobrany aby przeciwdziałać skutkom ubocznym antykoncepcji hormonalnej. Najważniejsze że chroni serce, układ krążenia i wątrobę. Na libido nie narzekam:):) to kwestia właściwego partnera.

Gość luiza32
Ja też wolę się wcześniej zabezpieczyć niż później żałować, że nie zapobiegłam. Stosuję harmonelle od pół roku. Polecił mi je lekarz, bo ich skład jest dobrany na podstawie badań i są to prawdziwe witaminy, a nie zioła. Mają za zadanie chronić wątrobę i serce- a to inwestycja w przyszłość. Przy okazji zauważyłam też poprawę płytki paznokci i cery. Wiem, że są osoby strasznie przeciwne osłonie i nic je nie przekona, ja jednak sobie je chwalę :-)

Gość gość
swoją drogą czy producenci antyków nie powinni tych substancji dodawać do tabletek ? bo skoro mamy brać produkt który nam szkodzi to powinni robić coś by temu zapobiegać

Gość gość
To sciema na wyrwanie gotówki.Jedne i drugie nic nie dają.Wypi sobie Pepsi-colę.

Gość gość
rada z colą jest kiepska bo dodatkowo wypłukuje wapń i witaminy z organizmu, plus zawiera za dużo szkodliwego cukru lub słodzika

Gość gość
od kilku lat stosuje antykoncepcje hormonalna, przechodzilam juz rozna skutki uboczne spadek libido, wzrost masy ciala, itp. jakos to wszystko przezylam, mialam nadzieje ze organizm sie juz przyzwyczail i jest ok, a tu ostatnio pojawila sie suchosc pochwy, mialam bardzo duzo stresu, co z pewnoscia tez mialo na to wplyw, zastosowalam globulki nawilzajace pochwe Hydrovag, aplikowalam je przez 7 dni i teraz juz nie czuje tej suchosci, warto tez na to zwrocic uwage biorac tabsy....

Gość gość
Prawda jest taka,że wszystkie tego typu tabletki to wyciąganie kasy od kobiet które biorą antykoncepcje doustną. Popatrz sobie na skład tabletek...Witaminy które sa w nich zawarte dostarczysz z pokarmów.

Gość gość
Stosuję harmonellę od kilku miesięcy i na razie większych efektów nie widzę, no chyba że ładniejsze paznokcie, ale będę stosować ją dalej dopóki używam pigułek bo tyle się czyta o zatorach płucnych u kobiet stosujących antykoncepcję. Zdecydowanie wolę przeciwdziałać już teraz, niż potem leczyć:)

Gość gość
Przecież to ściema, swoją drogą co ty chcesz się w worek na pigułki zamienić, Tabletki osłonowe przy antykoncepcji, a co osłonowego przy tabletach osłonowych przy antykoncepcji? Tym o to tropem będziesz łykać co godzinę pigułkę..bez sensu, Wam to wszystko można wcisnąć,,

Gość gość
ta osłona to wielka sciema, troche cukru i tyle,mój szwagier ginekolog potwierdził ze to sciema, mój gin tez a naiwne wywalaja kase w błoto

Gość gość
Stosuje tabletki anty od ponad pół roku. Zdecydowałam się aby zastosować coś osłonowo. Mój ginekolog powiedziała mi że lepsza będzie harmonella niż asequrella. Więc zakupiłam, tak jak wspominałyście wyżej poprawa paznokci i włosów widoczna. Co do libido nie mam z nim problemów odkąd biorę tabletki - moim zdaniem to tylko wina kobiet które wmawiają sobie że przez te tabletki nie mają ochoty ( albo po protu wasz partner was nie pociąga ) . Nie uważam też żeby tabletki osłonowe były wyciąganiem kasy od głupich kobitek.. patrząc na skład tabletek harmonella każdy debil by zauważył że działa wspomagająco na organizm człowieka. Ale to już wasza sprawa że nie chcecie zadbać o własne zdrowie.

Gość gość
To że ty nie masz jakiegoś skutku ubocznego nie znaczy że on nie jest spowodowany pigułkami, czytałaś w ogóle ulotkę, jak wół ci tam pisze spadek libido co ty myślisz że dla jaj tam to napisali. Czy jak jakaś ma migreny od pigułek a ja nie to mam stwierdzić ze to ściema? Swoja drogą te twoje CUDOWNE suplementy osłonowe działają na libido a mają niwelować ciemne strony antyków wiec sama sobie zaprzeczasz albo nie wiesz w ogóle co łykasz. A tabletki osłonowe to po prostu żerowanie na idiotkach, które same nie potrafią myśleć i dają w siebie wciskać chemię po czym przez NIBY wzgląd na własne zdrowie łykają inny syf udowadniając swoją niewiedzę, głupotę i nabijając kasę koncernom farmaceutycznym i jeszcze się głupio z tego cieszą. A ginekolodzy w tej kwestii wciskają głupim to ochoczo kasując bonusy. Suplementy diety mają to do siebie że łyka się z lenistwa bo nie chce się zagłębiać w temat zdrowia, to co zawierają te suplementy diety w większej połowie organizm nie przyswaja nawet. W zależności od diety oczywiście. Na dodatek ten suplement diety maskuje problemy organizmu z antykoncepcją, bo jeśli ma się sporo skutków ubocznych tzn ze tabletki są źle dobrane a jak po tych cudach mija to latami łykasz coś co nie jest dla ciebie. Więcej z tego strat niż pożytku w dalszej perspektywie. Niedługo głupie baby będą łykać co godzinę jakąś pastylkę. Dla niby zdrowia. Jak pigułki sa takie szkodliwe że musisz łykać jakieś dziadostwo dla własnego zdrowia to po co je bierzesz? Same sobie zaprzeczacie, I już widze jak wam te cuda życie uratują od zatoru...

Gość gość
Ten tekst co podałaś jest sponsorowany!!!!!! halo ziemia wy pojęcia nie macie co wy czytacie. Serio. To nic innego jak reklama taka jak proszku do prania co to czarne wkładasz a wyjmujesz białe.

Gość siarzasta
mam ją stosować 3 miesiące i potem zrobić pół roku przerwy. Jak to ginekolog powiedział zawierają jakiś tam składnik który po dłuższym stosowaniu odkłada sie w wątrobie a problemów z nią chcemy uniknąć. I skoro cena nie jest wysoka, ma mi to pomóc przy efekcie ubocznym antykoncepcji np: częstych kołataniach serca, bólach głowy , wypadaniu włosów i nieszczęsnych łatwych dodatkowych kilogramach to czemu by nie spróbować. Nic nie tracę a mogę zyskać ; ]

Gość gość
Najlepiej jak by wypadły włosy z c**y nie trzeba depilacji.,a lato się zbliżą.