Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak omotać żonatego tak żeby zostawił żonę

Polecane posty

Gość gość
wolnych na peczki jasne , gdyby tak bylo nie zakladalabys takich glupich tematow, bo sama bys wiedziala jak to zrobic 🖐️

Gość gość
pobawi sie toba a i tak wroci do zony faceci ida na latwizne , po co mu rezygnowac z rodziny kiedy i tak moze cie miec , a jak mu sie znudzisz to nie bedzie mial problemu

Gość gość
jakbyś miała wolnych na pęczki tobyś nie zawracała sobie głowy jakimś żonkosiem i cudowała co tu zrobić żeby on zostawił w końcu żonę. musisz być chodzącą kreaturą lekko opóźnioną w rozwoju skoro tak kurczowo trzymasz się rozporka cudzego męża który cię nie chce

Gość gość
Facet pewnie poflirtował , żeby podnieść swoje ego, a ta obmysla strategie żeby od żony odszedł, o lol :)

Gość gość
najbardziej to sama siebie omotasz po co ci taki ? nigdy nie bedzie tylko twoj bo nawet byla zona - zawsze bedzie wazna i zawsze bedzie ci sola w oku !!!!!!!

Gość gość
A ja wam mowię, ze to szmacisko się doigra i skończy marnie, bo żona jak się dowie, że jakaś zdzira poluje na jej męża i kombinuje jak go zabrać rodzinie, to jej tak gębę obije, że jedynie operacja plastyczna ją uratuje. Może nawet za pomocą obcych rąk, żeby szmata nie wiedziała kto to zrobił

Gość gość
znajdz sobie normalnego chłopaka

Gość gość
hhahaah, juz przestraszone zonki wypisuja p*****ly :D moze 1 na milion zonek wynajmie zbirow, reszta bedzie plakac w kacie albo slac zenujace smski do kochanki :D taka prawdam znam temat od srodka haha

Gość gość
gość znajdz sobie normalnego chłopaka x Ale one nie chcą normalnego chłopaka, mało która dziś takiego chce

Gość gość
co tłumoku szantaż nie zadział na niego? wyśmiał cię, pierdnął i poszedł w swoją stronę?

Gość gość
Kobiety wolą odbić faceta przyjaciółce, siostrze, bratu matce, czy komuś innemu niż poznać jakiegoś wolnego chłopaka czy mężczyznę.

Gość gość
no juz, juz nie wkurzajcie sie na zapas, zonki, byc moze wcale nie chodzi o waszego misia :D a... a moze jednak to o waszym mezusiu pisze autorka i to na niego zagiela parol, hmm? czy aby ostatnio nie wraca pozniej do domciu? czy aby nie zaczal bardziej dbac o siebie? czy nie zaczal byc aktywny w lozku? lub, przeciwnie, nie zaczal was kompletnie ignorowac? :) :) :D czy nie chodzi z telefonem przy d***e? oj, pomyslcie dobrze, drogie zonki :D

Gość gość
hhahaah, juz przestraszone zonki wypisuja p*****ly smiech.gif moze 1 na milion zonek wynajmie zbirow, reszta bedzie plakac w kacie albo slac zenujace smski do kochanki smiech.gif taka prawdam znam temat od srodka haha x Na takie zawzięte szmacisko to każda żona się wkurzy i na 100% nie będzie płakać w kącie a jak już wyśle smski to takie, ze zdzira nie bedzie łapała co jest grane i od kogo je dostaje. Od środka to ty jedynie gnijesz, jak każda wywłoka :D

Gość gość
uu, juz sie boje zoninych smskow :D buahhaha

Gość gość
Kobiety kłócą się o faceta, który na to nie zasługuje :/ dupki to mają dobrze. Sypia z obiema i obie go pragną :/

Gość gość
ja tam mojego nie pragne, za to pragne jego pieniedzy xD no ale on pragnie mnie :D

Gość 7laila
no juz, juz nie wkurzajcie sie na zapas, zonki, byc moze wcale nie chodzi o waszego misia smiech.gif a... a moze jednak to o waszym mezusiu pisze autorka i to na niego zagiela parol, hmm? czy aby ostatnio nie wraca pozniej do domciu? czy aby nie zaczal bardziej dbac o siebie? czy nie zaczal byc aktywny w lozku? lub, przeciwnie, nie zaczal was kompletnie ignorowac? usmiech.gifusmiech.gif smiech.gif czy nie chodzi z telefonem przy d***e? oj, pomyslcie dobrze, drogie zonki smiech.gif x x x Łyknij leki od psychiatry, albo lepiej zadzwoń szybko po pomoc prosto do szpitala dla obłąkanych :D

Gość gość
g*********a jakich wiele

Gość gość
chyba jest sie czego bac ! z zycia wziete !!!

Gość gość
pamietaj droga autorko , ze nie ty jedna masz c**ke :P

Gość gość
nie c**ka zdobywa sie zonatego, wbrew pozorom :D

Gość gość
gdyby to chodzilo o mojego - to bys sie dopiero zdziwila co ja z takimi jak ty zrobie odechcialo by ci sie zonatych na wieki smieciu

Gość gość
ahahahah, nastepna agresywna, wystraszona zonka :D juz sie boje, domowy kocmoluchu :P :P

Gość gość
uu, juz sie boje zoninych smskow smiech.gif buahhaha # będziesz się śmiała baranim głosem gdy pikantne smski zaczną przychodzić co minutkę od najgorszych zboków. wyobraź sobie ze wiem jak zrobić żeby się nie narazić i odnieść zamierzony efekt

Gość gość
Ja jestem zdradzona żona, jank sie dowiedziałam nie było zlituj sie choc prosił o druga szanse, ja miałam żal do meża do kochanki też ale mniejszy. Teraz sama sobie dobrze radze, mam dziecko, mieszkanie, samochod. Kocham go ciagle ale zdrady nie umiałabym zapomniec. A kochanki to dla mnie niestety jakies zakompleksione kobiety, ktorym wystarczaja resztki po innej, gdzie wasza godnosc dziewczyny?

Gość gość
a wiesz, co bym wtedy zrobila? zmienilabym karte :P bo, nauczona madroscia zonatych panow, tez mam dwa numery. jeden normalny, dla rodziny, znajomych, na abonament, a drugi na karte, dla zonatych panow :P :D

Gość gość
a wiesz, co bym wtedy zrobila? zmienilabym karte jezyk.gif bo, nauczona madroscia zonatych panow, tez mam dwa numery. jeden normalny, dla rodziny, znajomych, na abonament, a drugi na karte, dla zonatych panow jezyk.gifsmiech.gif # ojojoj nie nadążyłabyś zmieniać tych kart bo zdobycie twojego nowego numerku to przecież żaden problem tak samo jak i tego na abonament :D:D:D

Gość gość
tak, taak, oczywiscie :D to moze najpierw sprobuj zdobyc moje IP, kocmoluszku :P to jest banalnie proste przeciez. a ja tymczasem uciekam na spotkanie z mezem...kto wie, moze Twoim? :P:P

Gość płonąca pochodnia
ja też zagięłam parol na żonatego,to przystojny,boski facet. Już uległ,mimo że ma młodszą nawet ładną żonę,widocznie daję mu to czego nie ma w związku,a ja czuję się dowartościowana że taki mężczyzna mną się zainteresował,dodam że jest wykształcony ,nosi mundur i nie tknął by byle czego a ja uważam się za całkiem przeciętną kobietę;-)

Gość gość
Eeeee ja tam nie musze szukac dowartosciowania w podbojach milosnych. Mi wystarczy jeden na cale zycie. Ale ja to dziwna jestem. Jakas taka monogamistyczna i wierna. Niemodna;d