Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak omotać żonatego tak żeby zostawił żonę

Polecane posty

Gość gość
malinka z kalinka no właśnie,gościu z 18 dobrze gadasz! usmiech.gif Z******TY SEKS ! Wiem bo raz skutecznie omotany facet nie chce się wymotywać i innym omotywać się nie da. :classic_cool:

Gość gość
To przyykre zevtylko d... umiecie zatrzymac faceta.

Gość wierny facet
Są poziomy do których się nie zniżam, żegnam lailo babo pokroju mojej eks

Gość 7laila
cichy marek wiecznie bzykana to chyba w myslach jesteś kochana bo jad aż kipi z ciebie, x x x Zawsze lepszy jad niż skisła s****a cieknąca wszystkimi otworami :D

Gość gość
wiecie co zastanawia mnie jedno z... seks, jak tu ktos napisal, ja mam ze swoim facem codziennie lub co drugi dzien, o co takie halo? Jesli to jest dla kogos sensem w zyciu to wspolczuje naprawde ....

Gość gość
gość To przyykre zevtylko d... umiecie zatrzymac faceta. A kto powiedział, że TYLKO?

Gość gość
ja nawet nie chcialabym faceta ktorego moze mi odbic byle jaka sucz za przeproszeniem, jak tylko pokaze kawalek cialka , jak to o nim swiadczy i jakby o mnie swiadczylo, wolne zarty brzydzilabym sie takim prostakiem

Gość 7laila
wierny facet Są poziomy do których się nie zniżam, żegnam lailo babo pokroju mojej eks x x x Baby to masz w nosie a o eks to możesz jedynie pomarzyć, gdy dokładnie wyliżesz fujarę jej męża, a on po wszystkim puści bąka albo beknie, spojrzy na zegarek i powie " muszę spadać do domu, bo żona się wścieknie"

Gość wiecznie bzykana
Baby to masz w nosie / tą zaschniętą spermę której nie zdązyła wydłubać bo kolejny klient w kolejce się niecierpliwił

Gość gość
Swoj do swego ciagnie wiec powiedzialabym "astalawista baby" :P rozumiem ze sprawy sie nieco komplikuja gdy sa dzieci, ale nie wiem jak mozna byc tak durnym i niszczyc zycie swoim dzieciom dla zaspokojenia wlasnych potrzeb seksualnych.

Gość wierny facet
to oczywiste od samego początku, widać że po 40 niektórym babkom czacha dymi:-))

Gość gość
wierny facet szkoda mi twojej zony , ze sie zwiazala z takim kretynem

Gość gość
pewnie masz taki wielki brzuch, ze sie biedaczce odniechcialo seksu, a kochanka no coz domyslam sie ze groszem nie smierdzi i nie moze wybierac haha

Gość gość
pewnie masz taki wielki brzuch, ze sie biedaczce odniechcialo seksu, a kochanka no coz domyslam sie ze groszem nie smierdzi i nie moze wybierac haha

Gość wierny facet
a mi nie,ma co chciała,sama do tego doprowadziła,ja walczyłem o ten związek ale życia nie dam sobie zmarnować,mam 35 lat

Gość wierny facet
Mam wysportowaną sylwetkę,bez brzucha. Moja kochanka to inteligentna,wykształcona kobieta na stanowisku,bardzo dobrze zarabia więc nie rozumiem aluzji finansowych,nie jest moją utrzymanką tylko kochanką

Gość gość
haha wierny nie rozsmieszaj mnie , bo sie poplulam :)

Gość gość
akurat by inteligentna na poziomie chciala kochanka, nie ma sily, na pewno nie.

Gość 7laila
Ale z dowodem wyskoczyłas pewnie się nieźle już nbarąbałas i ci się tak we łbie poprzewracało, że sama juz nie wiesz czy jesteś chłopem czy babą :D

Gość samaona23
Do mnie kilku zonatych startowalo i kazdy dostal kosza, nawet jexen na stanowisku i na poziomie, myslal ze jak pracuje w urzedzie wojewodzkim to kazda bedzie jego, pomeczylam go troszke i adios.

Gość samaona23
Zadna szanujaca sie kobieta na poziomie nie bedzie nicsyja kochanka, bo to upokarzajace.

Gość gość
tez jestem zdania , ze to niemozliwe, aczkolwiek mozliwe ze jest ze troche konfabuluje np. wg wlasnej oceny jest przystojny i wysportowany, a ma np 175 cm :P no sa rozne gusta , ale tacy facec***otztrebuja przede wszystkim pochwal i docenienia wiec mniemam , ze od kochanki ja dostaje puki co :)

Gość samaona23
To jest po prostu druga kategoria i nadaja sie do tego tylko zakompleksione i naiwne i glupie kobiety. Niestety, ale tak drogie panie, zero szacunku.

Gość wiecznie bzykana
wierna ruda facetka przecież się z lailą już dziś pożegnałaś i dalej do niej stękasz? jej mąz cię nie przeleci bo już za dużo ma chętnych do obrobienia

Gość gość
samaona23 Zadna szanujaca sie kobieta na poziomie nie bedzie nicsyja kochanka, bo to upokarzajace. ani żadna z tych, które mają honor i klasę

Gość gość
no tak laila, jestes po 40, maz p************** wszystko, co na drzewo nie ucieka (w tym ciebie), a ty jestes w kropce. odejsc nie odejdziesz- kto zechce zuzyta torbe po 40? :D jedyne, co ci zostalo, to wyzywanie kochanek w babskim forum :D tylko tak mozesz pozbyc sie choc czesci zlosci na to, ze twoj mezus nie potrafi upilnowac k******** a w spodniach, osmieszajac cie przy tym niepomiernie :D

Gość samaona23
Dokladnie to mialamna mysli, ustawiacie sie panie na straconej pozycjiza inna kobieta, jestescie na zawolanie, potem sie z wami facet zegna i wraca do domu, do zony a wy czekacie tylko na telefon kiedy znowu sie pojawi. Jakie to przykre!!!

Gość samaona23
to dlaczego taki kochanek nie odejdzie od zony skoro was tak ceni i kocha i teskni itd?

Gość wierny facet
Mam 188 wzrostu. Każdy facet potrzebuje pochwał,to prawda. Wieczni bzykana lailo-idz już sobie stąd