Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak omotać żonatego tak żeby zostawił żonę

Polecane posty

Gość 7laila
Bzykana, za ten wątek o szczęsliwych 40 to się jutro weźmiemy, bo dziś już mi się nie chce. Nie wiem jak tobie, jak masz czas i ochote to zrób szamacie z doopy jesień średniowiecza. Ja na razie zmykam, bo stary wrócił zmachany i muszę go wyszorować a najlepiej to wygotować :D

Gość gość
Wierny to dlaczego nievodejdziesz od zony?

Gość gość
ok okej zalozmy ze jestes przystojny i nie masz brzuszka, czy poza tym reprezentujesz soba jakies wartosci moralne , ktore poza zasobnoscia twojego portfela moga stanowic fundament na ktorym mozna zbudowac trwaly zwiazek? 🖐️

Gość wiecznie bzykana
wierny facet Mam 188 wzrostu. Każdy facet potrzebuje pochwał,to prawda. Wieczni bzykana lailo-idz już sobie stąd / chciałabyś głupia dzido. laila wracaj!

Gość gość
tak tak, laila, wypucuj meza, ktory wlasnie wrocil z dymanka :D nie zapomnij wyszorowac mu berla! :D jezykiem! :D na pewno poczujesz smak jego kochanki :P :P

Gość wierny facet
Oczywiście że mam, walczyłem o mój związek,chciałem mieć dzieci-ona NIE. Najbardziej frustrowała mnie jej obojętność,zimno,całkowity brak uczuć,o seksie to nawet nie wspomnę,pisałem wcześniej. Chciałem mieć normalny dom i ciepłą kobietę przy boku,tylko tyle albo aż tyle.

Gość marcysia ze wsi
oj...

Gość gość
Zajety facet nie istnieje- pamietajcie!