Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sydoniaa

Pomozcie mi przez to przejsc Musze o nim zapomniec nie mogę zadzwonic

Polecane posty

zawsze jak zwracałam mu uwagę jak mnie traktuje to bezskrępowania odpowiadał :wiem gorzej niz psa...bo nie myslisz i na to zasługujesz

Gość gość
Bo sobie pozwolilas. Moj prywatny psychopata pod koniec znajomosc****kazal prawdziwa twarz, ale tylko dlatego, ze drazylam temat. :) Tak bym zyla w nieswiadomosci. Mial tez dziewczyny (byl w zwiazkach kilkuletnich). Je tez musial w miare dobrze traktowac skoro dalej maja z nim kontakt. Masz to na co sie godzisz. Ty mu na wiecej pozwolilas. Ale co z tego, ze ten moj sie dobrze kamuflowal skoro jest zly? Na koniec znajomosci wyzwal mnie, przyznal sie, ze zdradzal swoja dziewczyne, wyzwal mnie od glupich, psychicznie chorych, powiedzial, ze ludzie to dla niego srodki do zaspokajania celow. Ogolnie nie ma wyrzutow sumienia, nie ma uczuc. Jest dobrym aktorem. Sama widzisz. :) CHORZY ludzie.

Gość gość
ja pierdzielę, co za dno! To ze koleś jest chory to jedno. Ale wy, które dajecie się traktować jak szmaty również! I to bardziej, bo zrozumiałe jest, ze każdy lubi wygodę i podnóżek, który mu nadskakuje, ale żeby lubic bycie traktowanym gorzej niż jakiś bezdomny kundel?? Jak przeczytałam, że laska kupiła od gościa jego bluzę, żeby w niej spac, to myślałam, ze padnę, jak można nie mieć za grosz szacunku do siebie? I dziwic się, ze on cie nie szanuje, skoro sama siebie nie szanujesz? Masz OBSESJĘ, LECZ SIĘ! obejrzyj sobie film Fatalne zauroczenie, może się czegoś nauczysz, choć wątpię:O

Gość gość
Gosciu... Ona chodzi do psychiatry. Uwazaj na slowa albo czytaj caly temat.

Gość gość
powiedziałam, parę słów prawdy. Jak chcecie to głaskajcie ją po główce dalej. Jest dorosła, niby pracuje, tak? A jak jest skończoną psycholką to niech ją zamkną w wariatkowie!

Gość gość
dobrali się obydwoje jak w korcu maku:O

Gość gość
Ona sie leczy kilka lat. Wiecej empatii.

Gość gość
sorry, ale trudno mi się wczuć w sytuację wycieraczki. Kilka lat cackania się ze sobą i nadal tkwi w g****e.

Gość gość
Troche Cie rozumiem. Pewnie podobnie bym mowila gdybym nie miala stycznosci z narcyzem-psychopata. Lekcja na cale zycie. Poczytaj troche o tym to zrozumiesz. Autorka jest tak jakby po praniu mozgu. Takie zderzenie z Hitlerem. Zobacz ile ludzi Hitler przekonal. To podobnie dziala. Mnie na szczescie taka osoba nie umiala skrzywdzic. Ale chwilami lapalam sie na wierzeniu w jej brednie. Tzn. wiedzialam, ze te slowa to wywody zaburzonej osoby, ale zastanawialam sie nad nimi. Przebywanie z psycholem wplywa na psychike. Mnie uratowala milosc wlasna :D, zdrowy rozsadek i zasady moralne.

Gość gość
no właśnie-zdrowy rozsądek. Jak biją to trzeba uciekać. Porównanie do Hitlera, nie wiem czy do końca trafione, on mamił potęgą, władzą, to ludzi kręci! A co ten koleś proponuje autorce?NIC! nie ma mowy o zadnym związku, o żadnej miłości, niczego takiego jej nie obiecuje. Wrecz przeciwnie, jawnie jej mówi, ze ma ją za śmiecia. A ta dalej do niego. Sorry, ale tego to już nie rozumiem. Ze nie wspomnę już o tej obsesji, jak tam można się zachowywać:O

Gość gość
i te wymówki z wypranym mózgiem...no jeżeli ona jest ubezwłasnowolniona i można z nią robić co się chce, no to sorry, powinna być pod opieką kogoś dorosłego albo w jakimś zakładzie, jeśli sobie nie radzi w życiu.

Gość gość
Tzn tacy ludzie (psychopaci) sa pozornie silni i maja wladze (pozorna). Sprawiaja wrazenie silnych i wladczych. Trzeba to przezyc zeby w to uwierzyc. :) Ja wyszlam ze znajomosci jeszcze silniejsza, jeszcze pewniejsza siebie i jeszcze bardziej otwarta na innych ludzi. Ale ja mam rodzicow kochajacych i nieugiete zasady. Jesli komus tego zabraklo to jest latwym lupem... A tacy ludzie sa naprawde niebezpieczni.... Moj psychopata ujawnil sie po kilku latach znajomosci. Nie wiem czy przed kimkolwiek poza mna sie odslonil... a miewal dziewczyny i pozornie szczesliwe zwiazki. :D

Gość gość
cóż, jak dla mnie autorka też jest psychopatką-jeżdzenie pod jego dom, śledzenie byłej dziewczyny na facebooku, wydzwanianie, spanie w jego bluzie, ściąganie jego ulubionych filmów, kupowanie tego co on lubi. MANIA PRZEŚLADOWCZA STALKING OBSESJA PSYCHOZA

Gość gość
gość z 14:15 i jemu podobni mają małe pojęcie o świecie jeśli w taki sposób wypowiadają się w niniejszym temacie. Ja wiem że ten problem dla wielu może wydać się "dziwny", no bo faktycznie Sydoniaa ma zaniżoną samoocenę. Natomiast jeśli ona się leczy i próbuje cos z tym zrobić tzn że zdaje sobie sprawę ze swojej słabości. Ja bym jej tak nie krytykowała. Jeśli chcecie kogos krytykować, to krytykujcie tego gnoja który koło niej się kręci niczym sęp. Ja uważam że autorkę trzeba wspierać i podtrzymywać na duchu, dawać jej do zrozumienia ze jest wartościową osobą i ze ten koleś mógłby jej buty lizać. Tyle

Gość gość
No ja po znajomosci z moim psychopatkiem duzo czytalam o tym. Bardzo duzo. I tak. Znajomosc z takim prowadzi do roznych zaburzen. Ale jednak to autorka jest jakby nie patrzec ofiara. Poczytaj. :) Naprawde ciekawe rzeczy. Jakbym czytala to przed znajomoscia z tym moim to bym nie uwierzyla, ze to prawda. :) A taki normalny sie wydawal przez lata. :)

Ja wiem jaka jest prawda i mam świadomość tego,że jestem nienormalna.Wiem o tym..ALe właśnie tego się obawiałam,że na takim wtątku wszyscy będa mi wrzucać. Tak jestem powalona,nie odezwałam się o niego 8 dni,nie wkładam starej karty,nie odblokowałam go na gg.ALe wciąż go kocham i nie ma minuty żebym o nim nie myślała ani nie tęskniła. Tak,to choroba psychiczna.Byłam nawet u psycholog w rozmów w toku..Korzystam z pomocy i zamierzam byc normalna.To niestety niezalezne ode mnie.nie mam władzy na tymi uczuciami. Chce mi się cąły czas płakać,nie chce mi się jeść Pamiętam jak mówił że uwielbia jak płacze

Gość gość
postawcie się w hipotetycznej sytuacji, że macie takiego prześladowcę. Mówicie-nie, nie dociera, dosadniej-nie dociera. Mieszacie z błotem-nie dociera. Co dalej-dzwonić na policję? Wyprowadzić się do innego miasta? Zmienic numer telefonu, pracę, nazwisko? :O

Gość gość
Ej a w ktorym momencie ja krytykowala?! Ja ja bronie wlasnie!!

Byłam po jego domem pare razy.Kilkakrotnie probowałam zerwac z nim kontakt,zmieniałam numer...ALe jak tego kontaktu nie było panicznie bałam się że coś się mu stało..musiałam wteddy tylko zobaczyc że jest auto i że żyje

Gość gość
Byłego? oni nawet razem nie byli, uroiła coś sobie:O

Gość gość
Wg mnie to on ją przesladuje nie ona jego, szuka dowartościowania w jej słabości...To gnój jakich mało. Poza tym on raczej nie wydaje się być skrzywdzonym ze autorka tak się zachowuje...czerpie z tego przyjemność. Sukinsyn i tyle

Gość gość
ale zdechłego królika mu do mieszkania nie podrzuciłaś? co facet musi zrobić, zebys pojęła, że cie nie chce? pobić cię? pewnie i to by cie nie odstraszyło:O

Gość gość
Poczytajcie o relacjach psychopata - ofiara i pozniej wroccie. :) Dziewczyna wie, ze ma problem. I chce wsparcia. Ona sobie zdaje sprawe, ze z nia jest zle. Dlatego chodzi na terapie.

Byłam po jego domem pare razy.Kilkakrotnie probowałam zerwac z nim kontakt,zmieniałam numer...ALe jak tego kontaktu nie było panicznie bałam się że coś się mu stało..musiałam wteddy tylko zobaczyc że jest auto i że żyje. co o oglaania byłych dziewczyn to akurat nie jest jakies specjalnie nienormalne.Kobiety tak mają.. Byłam ciekawa,bo z nią też zerwał.Byłam ciekawa jak sobie poradziła,czy jest z kims czy jest szczesliwa.Porownywałam ją do siebie.Ona dała rae żyje z kimś innym,ja nie.. I ja do niego nie wydzwaniałam to on się ze mną kontaktował bardzo często.NAmawiał mnie do zrywania nowych związków.Pisał smsy do mojego chłopaka,śledził moje smsy(do dziś nie wiem jak)

Gość gość
Dokładnie tak. I dlatego trzeba jej pomóc. "Mądrym" dziękujemy

Gość gość
Sydoniaa, jak często masz spotkania terapeutyczne?

Gość gość
Sydoniaa ja bym chciala zebys zrozumiala, ze on ma wylaczone uczucia i nigdy nie stworzy prawdziwego zwiazku z nikim. A jego potencjalnym partnerkom mozna tylko wspolczuc.