Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robią byłe prostytutki jak juz zakończą proceder

Polecane posty

,,Moim klientem kiedyś był pan w stopniu naukowym -Profesora farmacji'' Fascynujące💤 Aż dziwne, ze Ci jeszcze peselu nie podał.:P

Gość gosc ponownie
Nie sądzę by kłamała...raczej wybiela, wygladza... Ale to tylko moja subiektywna opinia, w końcu co ja tam wiem o prostytucji ;) Szkoda, ze mezczyzni nie chcą sie wypowiadać, wielu miałoby sporo do powiedzenia :D

Gość JackXL
Najczęściej wyjeżdżają do innego miasta, wychodzą za mąż, rodzą dzieci i są wspaniałymi: żonami, matkami a później babciami a jak nie wierzysz to sam znajdź sobie taką.

Gość JackXL
Najczęściej wyjeżdżają do innego miasta, wychodzą za mąż, rodzą dzieci i są wspaniałymi: żonami, matkami a później babciami a jak nie wierzysz to sam znajdź sobie taką.

Gość gość
no, bo żeby być wspaniałą żoną i matką koniecznie trzeba być prostytutką byłą XD ale jak najbardziej mogą znaleźć męża i urodzić dziecko, co to za filozofia dla jakiejkolwiek kobiety? :D nie wiem czemu jak ktoś pisze "mam fajnego meża i fajne życie" od razu trzeba "pewnie nie jest taki fajny" itd . może jest fajny, dla niej a to nie oznacza że większość kobiet by się tym facetem interesowała, czy że ideałem byłoby dla nich jej życie x a że potrafi bez problemu patrzyć w lustro. no nie każdy jest uczuciowy, emocjonalny. są ludzie którzy twardo i beznamiętnie dążą do celu - kasy i to się dla nich liczy. a nie jakiś tam szacunek do siebie, moralność itp i takim najprawdopodobniej bez większej skazy udaje się wyjść z procederu, bo wzieły z niego co miały wziąć i poszły dalej. a inne które przełamywały się, naginały swoje zasady dla kasy to się toczą po równi pochyłej bo im trudniej jest x mnie bardziej bawi fakt, że każda co się wypowiada była ekskluzywna, każda miała jakichś znanych klientów itd. poczytajcie sobie fora, artykuły. a statystyki są jasne raczej. x a do tych firm to teraz dużo osób ma jednoosobowe działalności i na zleceniach robią ;) więc też tak się nie napalajcie. pewne słowa ładnie brzmią a praktyka jest prosta x i oceniać można tak jak każdego innego człowieka, d***** nie są jakimiś wyjątkami, że nie można wyrazić swojej opinii. w dzisiejszej polsce raczej ten zawód się WYBIERA a nie jest się zmuszanym, a ludzie z reguły są oceniani wg swoich wyborów.

Gość gosc ponownie
Naiwności? Dlaczego? Widzę w postach Purpurowej jakieś takie...wyparcie. Im bardziej stara sie byc dama, tym bardziej widać, ze tą grą stara się pokryć zdenerwowanie. I tak jej to nie wychodzi, wybucha co chwile... Niby jej nic nie rusza, a cholernie latwo ją zranić. Udaje, ze nie, ale... I jeszcze ten kompleks wyższości, a raczej...niższości. Stara sie udowodnic, ze tamto życie jej nie zmienilo? Ze wspomnienia nie bola? Ze ma teraz idealną rodzinę i idealne życie, tylko...co tu wciąż robi? Po co wspomina czas, gdy sie prostytuowała? Po co udziela się w prawie każdym temacie o prostytucji? Skoro jest szczesliwa jako żona i matka, po co wciąż się dręczy wspomnieniami? Jak dla mnie powinna pojsc na psychoterapię. Sama się prześladuje...

Nie wiem po co ludzie udają kogoś kim nie są i nie byli. Dobranoc;)

Gość gosc ponownie
Gosc, wiesz co mnie we wczorajszym programie uderzylo? wypowiadające się kobiety zgodnie odpowiadaly, ze gdyby mogly cofnąć czas, nie weszly by w prostytucję. Ale kiedy zadawano drugie pytanie - dlaczego teraz w takim razie nie zerwą z tym zawodem, mówimy ze nie...ze to juz ich życie, ze nie potrafia juz inaczej. Odnieść mozna bylo wrażenie, ze to nie żaden alfons ich trzyma, a one same...bo trzeba by wysiłku, bo zarobki by mocno spadku w legalnej pracy (a to nie byly raczej panie z górnej polki). Nie byly najmlodsze, mialy niektore dzieci (zostawione u rodziny), albo i mężów przymykajacych oczy (to dopiero dno...korzystać z pieniędzy zony, ktora je tylkiem zarabia), ale nie bylo widać w nich krzty energii. Zrezygnowane, pogodzone z porażką...

Gość gość
gość ponownie, tak czy owak to ich wybór. jak uzależnienie, to my decydujemy czy coś robimy, a jak tak to jak często a potem już nie potrafimy sobie odmówić. ale są ludzie co potrafią i dają radę a czy purpurowa wypiera sobie to wszystko, bo ja wiem, mi tam pasuje na taką bezwzględną która wszystko zrobi by coś osiągnąć, prędzej się wkurza bo niewiele osób chce w niej widzieć normalną kobietę, tylko widzi się byłą dziwkę. że jednak nie wszystko poszło zgodnie z planem, że nie można zjeść ciastko i mieć ciastko

Gość gosc ponownie
Tez sie zastanawiam co ją tak dziwi w rekcjach ludzi ;) sama się wystawia. Masochistka? ;) Pokute sobie taką wyznaczyła? ;)

Gość gość
może jednak mężulek dał jej popalić swego czasu i naiwnie szuka potwierdzenia, że wszystko jest w porządku i każdy bez problemu może się posprzedawać a potem żyć jak gdyby nigdy nic :D cholera wie

Gość gosc ponownie
Taaaa...tez tak myślę...

Gość gosc ponownie
Skojarzył mi sie pewien stary film (lata '80 chyba), wlasnie o ekskluzywnej prostytutce. Wozil ja szofer ciemnym autem, gral go ...Stephen Rea? Kojarzysz moze te historie? Dobre kino, trzymające w napięciu. Ale za diaski nie mogę sobie przypomnieć tytulu filmu..?

Gość gość
nope, raczej nie kojarzę

Gość gosc ponownie
Przyszedł mi do glowy i teraz męczy ;) pamiętam, ze zrobil na mnie wrażenie, ale to bylo lata teeeeemuuuuuu... żeby choć tytul sie przypomniał.. kino brytyjskie chyba...tematyka nie tyle obyczajowa, co tez u kryminalna chyba... Ech, ta skleroza :D

Gość gość
jak pamiętasz aktora to wejdź na wiki czy filmweb i tam masz listy gdzie grali x mi się te programy teen mom przypomniały :D niedługo może będzie edycja realityshow w stylu: "mama prostytutka", sądząc po tym co się pisze o innych whore showach to się sprzedało by świetnie

Gość gość
Pracowaalam w tym zawodzie 10 lat Teraz mam fiirme i majatek kilka milionow,a maz jest tyylko ojcem dziecka, ja gram pierwsze skrzypce,:-) bo na siebie zarabiam w swojej firmie,ja postaralam sie by lata ex pracy mi procetowaly,teraz licze kase ktorej nie jestem w stanie wydac do konca zyccia:-) i psyche nie mam zszarpanej:-) ciesze sie ze jestem nadal piekna,mam 40 lat miasto 400tys,mieszkancow....nikt nie wie co roobilam,pracowwa na zachodzie,do krju przywwiozklam ±300 tys itd...nieruchomosci .....da sie wszystko ,tylko trzeba chciec byc daama do konca zycia:-)

Gość gosc ponownie
Mam! :D ale nie gral tam Stephen Rea;) to przez podobieństwa aktorki z innego filmu tego samego reżysera, wlasnie w parze z nim, wszystko mi sie pomieszało. Szofera gra Bob Haskins, a film to " Mona Lisa" z 1986 roku. Uff... :) Chętnie go obejrzę jeszcze raz. Generalnie lubię filmy Nila Jordana, "Grę pozorów" uwielbiam. Co parę lat ogladam od nowa i od nowa. Lubie filmy, w których nie domyślasz się od samego początku jaki będzie final ;)

Gość gość
300tys eu ,oczyiscie

Gość gosc ponownie
Warsaw shore? ;) Eeeee, tam puszczali sie za darmo, nie licząc reklamy w tv ;)

Gość gosc ponownie
Gościu (a właściwie gosciowo) piszesz, ze grasz pierwsze skrzypce w malzenstwie, a czy to tez oznacza, ze partner nie jest oparciem, nie ufasz mu? Jakoś tak to można odebrać - ze to Ty musisz mieć "pakiet kontrolny"?

Gość gość od teen mom
ten trybson cały podobno teraz 20tys na miesiąc wyciąga :P x i co milionerka robi na kafe? :D no to co pisałam, kasa, kasa, kasa, wszystko byle cel osiągnąć x ale naprawdę, jakim cudem same bogate bizneswomenki wyszły z tych dziwek, a o tych burdelowych nic nie słychać ?:P

Gość gość od teen mom
a na film może się skuszę jak końcówka interesująca. ale na razie odwlekam sprzątanie (niestety, nie stać mnie na służbę :P)

Gość gosc ponownie
To i "Grę pozorów" obejrzyj tez koniecznie, gorąco polecam. zaczyna sie od IRA a kończy...ojej...klub gejowski...w każdym razie tez jest po drodze. I mój ulubiony Stephen, rzecz jasna :D

Gość Norwegia Norwegia
mam pytanie do gość z 22:42 I co teraz? dumna z siebie jesteś?

Gość gość od teen mom
zapowiada się interesująco :D

Eluana wierz sobie w co chcesz... Niektórzy Panowie wciągu kilku godzin czasami streszczali całe swoje życie. Naszym (prostytutek) zadaniem byla dyskrecja, usłyszałam, posłuchałam, i .. wyrzuciłam. Częśc z Nich przychodzła np. zapalić cygaro, wypić lampkę winka, pogadać.. > Oglądłam ten reportaż na TVN Style już jakiś czas temu, sklada się z bodajże 14 odcinków . Różne dziewczyny się wypowiadają, od tych dających doooopy za 100zł w agencji, do studentek spotykających się raz na 2-3 dni z Panami Vip. Jest taki odcinek o dziewczynach przy drogach robiących laskę za 40zł. Ja osobiście znam dziewczynę, która to robiła we Włoszech i byla zapraszana do " rodziny Berlusconiego" . Szkoda ,ze z nią nie zrobili wywiadu. Oglądajcie wszystkie odcinki, zrozumiecie że prostytucja jest zróżnicowana jak spoleczeństwo w USA. Od najbiedniejszych robiących laskę na ulicy za 40zł, do tych ekscluzywnych. Nie generalizujcie, bo znacie tylko jedno oblicze prosttucji. > Co do mojego wyparcia? Niczego nie wypieram, żyąłm jak żyłam. NIe żałuję. Gdybym po raz kolejny stanęła przed takim wyborem - postąpiłabym tak samo. Nie raz już pisałam dlaczego, nie będę się powtarzać. dzięki temu że to robiłam wyszłam TYLKO na prostą. Tą prostą idę sobie teraz bezpiecznie. MOje życie osobiste? Praca? Układa się normalnie, nie nadzwyczajnie, ale i nie tragicznie. Jak każdy mam swoje problemy, kłótnie z mężem, dziecko w szpitalu, Ot życie!

Zaprzeczasz sobie nieświadomie. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania. Twoja opwiastka jest niespójna. Tylko i wyłącznie w tym rzecz.. Stworzyłaś sobie historyjkę np. zaczytanych, obejrzanych gdzieś rzeczy.. osobiście najbardziej mnie rozsmieszylo z tym Bułgarem, bo dopiero co miałam w ręku gazetę, w której był artykuł o Bułgarskich sutenerach.;) Z takich własnie źródeł bierzesz swoje rewelacje.. oczywiscie będziesz zaprzeczać..;) Pojawiasz się w tematach dopiero, gdy padną już wypowiedzi innych użytkowników. Zaś na pyt. ile zarabia prostytutka odpowiedzieć nie umiałaś.. Tworzysz swoją opowiastkę, jednocześnie obrażając dziewczyny, które naprawdę z jakiś powodów się prostytuują/prostytuowały. Czy to w agencjach, czy w jakiś nieciekawych miejscach..