Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co dalej robić

Zachówek a przyrodnia siostra

Polecane posty

Gość gość też po prawie
dobrze wam dziewczyny idzie. Blondyna nie uważasz, że ten notariusz co pisal ten testament, troszkę zwalił sprawę?

Jak coś to jutro pogadamy. Dzisiaj mózg mi już dymi. Ja od środy zaczynam urlop i muszę to wszystko jakoś ogarnąć. Niedawno wróciłam z pracy i teraz relaks. Zajrzę tu jutro.Pozdrawiam

Fajnie ,że mój temat tak się rozwinął i komuś może pomóc.Co do osób które na siłę chcą się do mnie przyczepić,to właśnie wasze rozumowanie jest dziwne i mnie śmieszy.No bo jak ja mogę nie chcieć się podzielić z przyrodnią siostrą majątkiem mojego taty i pieniędzmi których nie posiadał i nie zarobił.Bo dobra siostra polka powinna dać temu nierobowi pieniądze na które matka ciężko pracowała.Ba,powinna nawet sprzedać dom i podzielić się kaską z siostrzyczką.Ehh ,żal ,mam tylko nadzieję ,że nie będzie mi dane spotkać tego dziecka pierworodnego ojca mego :)

Gość gość
Ależ podziel się, podziel tym, co ojciec zostawił. Zostawił NIC, więc podziel się NICZYM. ;)

Hej,odnawiam temat ,który w sumie myślałam,że jest już zamknięty.Dzisiaj południem odbieram tel stacjonarny a tam dzwoni jakaś kobieta i się przedstawia jako UWAGA moja siostra.Pytam się jej o co chodzi a ona na to czy jest moja mama.Mówię,że jej nie ma w domu i pytam o co chodzi a ta na to,że chce się z nią spotkać.Mówię,że nie ma takiej opcji i grzecznie jej gadam żeby więcej mi nie dzwoniła i się rozłączyłam.Aż mi ulżyło ale w sumie zaniepokoił mnie ten tel,jak myślicie po co chciała się z moją matką spotkać?