Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkA1232

Czekające na pozytywny test ciążowy 2014

Polecane posty

Gość chcebycmama898
laurkachmurka a u ciebie jak tam?? :)

Gość laurkachmurka
przez te kilka dni tyle się naczytałam ze wiem i ty pewnie też że testy czasem się mylą . a u mnie w miare ok,czekam nadal mysle ze za tydzień będzie już coś wiadomo;) narazie lekkie kucie w jajnikach od wczoraj ale równie dobrze może byc przed @

Gość chcebycmama898
Wiem, że się mylą :) Moja koleżance dwa testy nie wykazały ciąży a jednak w ciąży była więc jeszcze mam jakąś tam malutką nadzieję. ;)

Gość laurkachmurka
wydaje mi się że Ci się uda;) trzymam kciuki;) ja miałam dziś tyle nerwów w pracy ze mam dość;(

Gość chcebycmama898
ja mam mieszane uczucia :) Jak się uda to fajnie jak nie to będziemy próbować dalej, w końcu to dopiero pierwszy cykl więc luzik :) A masz umowę o pracę czy zlecenie? Bo ja właśnie zlecenie i trochę mnie to ,,boli" bo nie wiem czy czekać i szukać innej pracy żeby mieć umowę o pracę macierzyński itd czy co.Wiadomo jak teraz jest z dawaniem umów.. :( Już bardzo chcemy mieć dziecko z mężem i utrzymamy sie z jego dochodów spokojnie ale trochę mam jakby wyrzuty sumienia że nie będzie tego macierzyńskiego i że będziemy zdani tylko na jego dochody.

Gość karolinkaakkkk
opowoem wam taka historooe stramy sie o dziecko dostalam w tym cyklu luteine i kovhalismy sie codziennie i dzid termin miesiaczki a okresu brak wiec sobie mydle ze mam w domu trzy testy to jeden z nih zrobie i rano po 10min pojawila sie gruba kreska a.obok cienka i widac ze sa dwie kreski noi poszlam do.lekarza ten mowi ze na usg niv nie wida c dodal ze na okres wg usg tez nie zapowiada sie.c miqlam jeszcze dwa testy w domu wiec wieczorwm przed chwila zrobilam drugi brak ciazy juteo rano robic kolejny cY zekac kilka dno? mam duze piersi boli jak na okres sikam co chwila

Gość asiał
Hey dziewczyny. Ja z chłopakiem staram sie już 3 cykl, Wczoraj miałam dostać okresu ( na którego oczywiście nie czekam) ale jeszcze nie dostałam , i mam nadzieje że nie dostane. Test chcę dopiero zrobić w piątek. ;) Czekam na dwie piękne kreseczki. I oczywiście wam też tego życzę. ;)

Gość laurkachmurka
Poczekaj jezcze ze 2 dni i zrób ponowny test. chcebycmama tak amm umowe o prace na cały etat,chociaż wiem ze mój szef nie będzie zachwycony bo jest anty ciążowy ale trudno, ja bede chciała pracowac jak najdłuzej w ciąży

Gość chcebycmama898
Ja mam o tyle dobrze, że aż tak bardzo mi na tej pracy nie zależy bo to tylko praca w galerii w odzieżowym z tym że bardzo fajnych ludzi mam w pracy i kierowniczki i tego mi będzie najbardziej szkoda jesli będę musiała odejść ale nie jest to praca na cała życie a dziecko jest ważniejsze więc nie będe się nimi przejmować :)

Gość chcebycmama898
Ja mam o tyle dobrze, że aż tak bardzo mi na tej pracy nie zależy bo to tylko praca w galerii w odzieżowym z tym że bardzo fajnych ludzi mam w pracy i kierowniczki i tego mi będzie najbardziej szkoda jesli będę musiała odejść ale nie jest to praca na cała życie a dziecko jest ważniejsze więc nie będe się nimi przejmować :)

Gość laurkachmurka
to samo stwierdzam, praca jest dla mnie ważna bardzo ale kiedyś i tak by,m w tą ciąże zaszła wiec wiaodmo nigdy nie ma idelanego czasu...

Gość chcebycmama898
No dokładnie ale stwierdziłam, że nie wiadomo też jak szybko uda się zajść w ciąże a jesli przyjdzie mi starać się kilka lat? :Gdybym już miała chociaż to jedno dziecko byłabym ,,spokojniejsza" bo nie wyobrażam sobie życia bez dzieci. A w tym roku kończę 25 lat więc już chyba czas najwyższy na pierwsze Maleństwo :)

Gość gość
Dziewczyny, zamiast cykac te testy idzcie zrobic hcg..to zaoszczedzi Wam stresów. Spokojnie pare dni przed @ mozecie isc na badanie.. Jestem na innym forum, ale podczytuję :) Zyczę wszystkim powodzenia, ja też jestem przed testowaniem, ostatnia @ 30.12.2013r. :)

Gość laurkachmurka
dokładnie tak, dla mnie brak dzieci byłby największą tragedią i nieszczęściem. Kocham dzieci nad życie pragne mieć swoje .

Gość chcebycmama898
Mi się marzy synek :)

Gość laurkachmurka
Mi córeczka;) albo bliźniaki to już byłoby mega spełnienie marzeń

Gość chcebycmama898
Oj ja bym się bała że nie podołam z bliźniakami :) pewnie wszystko jest do ogarnięcia, w końcu rodzą się i trojaczki, czworaczki i pięcioraczki ;) ale jednak bardzo bym się bała że bym nie dała rady

Gość MalinkA1232
Widzę że doszły nowe dziewczęta :) cieszę się że jest nas tu coraz więcej,;) skakankaskakanka przeczytałam wypowiedz co dodałaś w linku, to az nie prawdopodobne, Moniaaaa12 cieszę się bardzo że do nas dołączyłaś :) oraz przykro mi z powodu poronienia Jak wam mija dzisiaj dzień kochane ?:* ja mam do okresu jeszcze 10 dni, ale myślę ze tak za tydzień pójdę betę zrobić :) Jak na razie czasem z odstępami piesrsi bolą i brzuch lekko, oby tylko tym razem nie były to objawy @.

Gość MalinkA1232
asiał daj nam znać jaki wynik testu :) karolinkaakkkk poczekaj tak ze 2 dni jak radzila laurkachmurka :)

Gość gość
25 to najwyższy czas na pierwsze maleństwo? no to chyba zalezy od tego, czy mamy z kim je zrobć:)

Gość laurkachmurka
gościu ja myślę że to idealny wiek, po 6 latach bycia z jednym meżczyzną, 2 latach po śluie stałej pracy chyba wystarczy,akurat tego dzidziusia brakuje do szczęścia. mnie ciekawość zżera,ale musze jeszcze tydzień wytrzymać, brzuch kuł wczoraj dość mocno,dziś spokój ,tylko biust ale to normalne nawet przed @ no ciekawa jestem,ale testu nie chce robic za wcześnie jeszcze się rozczaruje

Gość MalinkA1232
Oby się udało byłabym najszczęśliwsza na świecie..to musi być niesamowite uczucie nosić maleństwo i czuć jejku ale się rozmarzyłam :)) Chciałabym chyba córeczke ;)

Gość mama Ewuni
witajcie ja mam już jedno dzieciątko Córcia ma 9 mc a teraz rozmyślam nad drugim Nie zabezpieczamy się więc tak naprawdę każdy cykl może być tym :-) W pierwszą ciąże zaszłam w 3 cyklu starań Pewna jestem że chce mieć więcej niż jedno dziecko ale nie wiem czy moment jest dobry Cóż do końca cyklu jeszcze sporo czasu Owulacja przypada najprawdopodobniej na dziś Okaże się Pozdrawiam

Gość gość
ja też czekam...

Gość MalinkA1232
mama Ewuni daj znać czy się uda w tym cyklu. I gratuluje córeczki ;)

Gość laurkachmurka
dziewczyny a co ze śluzem? jest jakiś inny w ciąży? ja mam teraz mega biały

Gość MalinkA1232
Nie wiem nic o śluzie niestety. A wiecie może ile dni po owulacji nastepije zagnieżdżenie? ok 7 dni?

Gość laurkachmurka
podobno do 7 dni tak czytałam ;)

Gość laurkachmurka
a tak pytanie z innej beczki dziewczyny będziecie chodzic do lekarza kobiety czy mężczyzny? na nfz czy prywatnie?

Gość MalinkA1232
Dla mnie płeć lekarza jest bez różnicy, hmm nie zastanawiałam się nad tym. Dziewczyny czuje się taka zdezorientowana, ciągle zmęczona jestem, czasem piersi bolą, temp rano miałam 37,22.. Wiem że to głupie ale robiłam testy owulacyjne od zeszłego wtorku aż do dzisiaj może z racji że to pierwszy cykl i tak mnie wzięło. Tylko coś mnie zaskoczyło pozytywne mi wychodziły od wt do soboty(w sbt była już testowa jasniejsza) a od niedzieli do wczoraj wychodził ujemny....natomiast dzisiaj znowu pozytywny i się zastanawiam dlaczego skoro już płodne miałam. Wiem głupia jestem ze tyle dni ale chciałam zobaczyć na sobie jak działają. A jak u Was? :)