Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkA1232

Czekające na pozytywny test ciążowy 2014

Polecane posty

Gość gość
Hej, prosba o rade. Mam dzis 41 dc. Cykle zazwyczaj 35 dni. Test negatywny. Ciaz czy nie? Test juz by wyszedl? Isc po cos na wywowlanie miesiaczki czy spokojnie czekac?

Gość laurkachmurka
Gosciu eheheh ciekawe właśnie o to samo dziś pytam , bo ciekawa jestem czy @ dostane

Gość gość
do tej z 41 dnia Brak ciąży to jedno a na @ bym poczekała Cykl ma prawo się wydłużyć Ps rób testy owu na poziom LH możliwe że owu jeszcze nie było skoro tak długi cykl ci się szykuje :-P

Gość Zosia1989
Hej Oczekujące:) Mam na imię Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Moim staraniom i ciąży towarzyszyły różne zawirowania np. moje testy ciążowe wychodziły negatywne lub druga kreska była praktycznie niewidoczna. Dziś jestem już w 6 miesiącu. Wiem, że kobieta w ciąży potrzebuje wiele uwagi i wsparcia. W związku z tym postanowiłam założyć na portalu youtube.com kanał o ciąży. Na razie powstał filmik wprowadzający. Pragnę jednak opowiedzieć o moich przygotowaniach do zajścia w ciąże, oczekiwaniu na pozytywny wynik testu oraz późniejszej przygodzie związanej z ciążą. Jeśli macie ochotę zajrzyjcie na adres http://www.youtube.com/channel/UC7xfu7XUHkotN0PU5fLvi3Q. Takiego miejsca brakowało mnie na początku ciąży, stąd pomysł. Może któraś z Was znajdzie tam coś dla siebie i będziemy mogły razem wymieniać się poradami i doświadczeniami. Pozdrawiam:)

Gość gość
fajnie. właśnie czytam że często się zdarza ze nawet do 5 miesiąca test bywa negatywny a jest się w ciązy,jakie to dziwne

Gość ja też chcę 2 kreseczki
Cześć dziewczyny !! Ja testuję w czwartek ;-) Objawy jakie mam : - ból brzucha jak na @ już 6 dni po owu - piersi o rozmiar większe, całe obolałe a najbardziej od zewnętrznej strony - metaliczny posmak w buzi - wczoraj zauważyłam biały upław przypominający białko kurze - któraś tak ma albo miała??? - bóle naprzemienne jajników, tzn takie pulsacyjne, momentami się zwijam zobaczymy, oby to ciąża :-)

Wczoraj testowałam , ale druga kreseczka pojawiła się po godzinie i to bardzo blada. Wiem wiem test jest ważny do 15 minut :-P - ale może oznacz to że coś się dzieje i w czwartek w dniu @ wyjdzie już intensywna kreska?????

Gość gość
Czy ktos wie z czego to eynika ze nieraz i tydzien pi terminie test jest negatywny s jest ciaza jednsk?

Gość gość
wydaje mi się że od słabego hormonu ciążowego zapomniałam jak on sie nazywa.

Gość laurkachmurka
jeden na kilka przypadków tak bywa, wtedy około 5 dni jak sie @ spoźnia najlepiej zrobić bede i albo wyjdzie ciąża albo nie i wtedy trzeba sie wybrac do lekarza zeby się dowiedzieć czemu @ niema

Gość papi11
ja chyba jutro robię test nie wytrzymam do niedzieli

Gość gość
po godzinie juz nic nie wyjdzie nie pokaze ciąży

dziewczyny po co sobie psujecie wzrok wpatrując się w te testy , badanie z krwi jest 100 % I W DODATKU POKAZUJE WCZESNĄ CIĄŻE polecam wam bete hcg ja robilam i nadal bede

Gość czarna__23
Papi11 nie rób jutro jakoś wytrzymasz do niedzieli, ja też muszę wytrzymać. Teraz to bez sensu i niepotrzebne rozczarowanie może być.

Gość Kataris
test po godzinie nie jest ważny wiele razy widziałam 2 kreskę po dłuższym czasie a ciąży nie było

Gość malaczarna98
hej :) ja czekam do 23.. ale myślę, że nic z tego bo objawy mam w stu procentach okresowe :D czyli ból piersi i charakterystyczny miesiączkowy ból brzucha..

Gość papi11
naczytałam się o kobietach które zrobiły 4 dni wcześniej przed @ i im wyszły 2 krechy,z tego mnie tak kusi

ja też 23 - go powinnam dostac @ Mam test i chyba rano zrobię co myślicie???

Gość papi11
no nie wiem. zrobić zawsze można. ja nie wiem czy te moje objawy są objawami na dzidzię. co prawda zauważyłam kilka zmian nowych ale dalej nie wiem jestem przygnębiona i chce wiedzieć i chyba zrobię jutro

Ja też robię jutro, dam znać :-) póki co dzisiaj dostałam skurczy. ale tak mocnych że musiałam wziąć no-spę :-( Boję się że jest coś nie tak i dzidzi nie będzie :-(

Gość papi11
nie wiem czemu ale wydaje mi się że ci się udało:)

Bardzo bym chciała i Tobie też tego życzę :-) nie chcę się nakręcać, ale ten skurcz mnie bardzo zmartwił :-( nie mogłam się ruszać, dopiero jak się położyłam było lepiej.. Może są tu may które tak miały?

Gość malaczarna98
Ja mimo wszystko poczekam do niedzieli z testowaniem. Nie będę sie napalać bo pewnie jak zwykle się pospieszę i dostanę okres.

Gość papi11
ja ci w tej sprawie nic nie poradzę. niestety. a czy wasze sutki sie zmieniły moje są inne oraz brodawki są takie duże i z żyłami

masz rację szkoda kasy na te testy ;-)

piersi urosły mi o rozmiar, są bardzo nabrzmiałe, a ból największy od zewnętrznej strony :-0 sutki są ogromne!!!!!!! Nie wiem , ale ten brzuch bolący na @ ???????????

Gość gość
Do ja też chcę 2kreski - mialam taki skurcz, myślałam, ze to moze zarodek sie zagnieżdża albo cos.... @ przyszla

Gość Misia1992Poznań
Witam mam pytanie kochałam się z chłopakiem w dzień owulacji doszło do wytrysku.Miesiączkę powinnam dostać 17.01 spóźniła mi się o 2dni i trwała tylko 3 była bardziej skąpa i jasnoczerwona towarzyszą mi bóle brzucha i zawroty głowy temp w pochwie 36,8 czy możliwe ze jestem w ciąży ?

Gość papi11
u mnie 1 kreska , miałam świadomość że tak będzie ale to nic :) czekam do niedzieli żeby przekonać się czy @ do mnie przyjdzie.