Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Casada

MLM zostań konsultanką Casada Beauty

Polecane posty

Taka, w której nikogo nie naciągasz. Sprawdź sobie w słowniku, co to znaczy uczciwość, skoro jesteś na tyle tępy, żeby tego nie wiedzieć. Wystarczająco dużo wiem o twoim marnym życiu, żeby stwierdzić że jesteś debilem i skończonym nierobem żebrzącym w MLM. Inaczej nie musiałbyś tak tu nudzić i naciągać.

@ @ @ No widzisz! Znowu niestworzone głupoty piszesz! Od kiedy to piramida finansowa i MLM są pojęciami tożsamymi? @ @ @ Odkąd tylko wymyślono to szambo zwane MLM ;) Tylko kretyn twojego pokroju z wypranym mózgiem nie może przyswoić tej wiedzy :)

Gość gość
@@@ Taka, w której nikogo nie naciągasz. A to ciekawe! To może pokaż, gdzie i w jaki sposób ja niby kogoś na coś naciągam, głąbie?

Gość gość
@@@ Od kiedy to piramida finansowa i MLM są pojęciami tożsamymi? @ @ @ Odkąd tylko wymyślono to szambo zwane MLM A to też ciekawe! Napisz więc, kto i według jakich kryteriów udowodnił że finansowa piramida i MLM to to samo, jełopie niedorozwinięty? :-D

Po co udowadniać coś, co jest oczywiste tępy kretynie? Tylko idiota twojego pokroju tego nie zrozumie. Zresztą jakiekolwiek argumenty są tu zbyteczne, bo sekciarz z wypranym mózgiem i tak tego nie przyswoi.

@ @ @ A to ciekawe! To może pokaż, gdzie i w jaki sposób ja niby kogoś na coś naciągam, głąbie? @ @ @ Już całkowicie straciłeś kontakt z rzeczywistością tępy ośle? Sam już nie wiesz co robisz :D Naciągasz na swoje mlm-owski piramidki. Inaczej tak desperacko byś się tu nie produkował akwizycyjny żebraku.

Gość gość
Człowieku nie obrażaj innych!! Żebrakiem to może ty jesteś pajacu!!!! Zawsze musisz mieć ostatnie zdanie? Widocznie masz kompleksy i syndrom małego wacka!! W związku z tym ssij mi ......!!! Mam cie w du..ie!!! EL CAMILLO DEBILLO.. i wszyscy już Cię znają baranie!

Gość gość
@@@ Po co udowadniać coś, co jest oczywiste - oczywistym jest tylko to, że jesteś ułomnym umysłowo gnojem, a zagadnienia prawne i biznesowe mają ścisłe określenia. Więc, baranie przez osła zgwałcony, podaj mi źródła informacji prawnej, gdzie utożsamiono pojęcia MLM i piramidy finansowej.

Gość gość
@@@ Naciągasz na swoje mlm-owski piramidki. - A więc, osrany szakale, podaj mi choć jeden przykład, gdzie naciągam na cokolwiek! Bo inaczej nawet szakalem być nie możesz, bo to rodzaj męski. Ty zaś klepiesz jęzorem jak ostatnia tępa plotkara!

Pała z biologii tępy ruski cieciu. Szakale też są płci żeńskiej. Gdyby były wyłącznie samce, to jak miałyby się rozmnażać? Widać, że w tym MLM są same debile :D Cały czas naciągasz, od 5 lat siedzisz tu i kwiczysz, żeby ludzie zapisywali się do jakiś gowien. Teraz uczepiłeś się tej Cascady, wcześniej były Intwaye, Amwaye czy inne dziadostwa.

@ @ @ Człowieku nie obrażaj innych!! Żebrakiem to może ty jesteś pajacu!!!! Zawsze musisz mieć ostatnie zdanie? Widocznie masz kompleksy i syndrom małego wacka @ @ @ Przecież teraz sam mnie obrażasz, skończony debilu :) Widać, że tkwienie w tych mlm-owskich sektach całkowicie odebrało ci rozum białoruski capie. Sam musisz mieć małego pisiorka, skoro żadna panna nie chce na ciebie patrzeć. Ale nie martw się, na Kafe pewien mlm-owski naciągacz proponował jakieś tabletki na potencje, więc może nie wszystko stracone :) Właśnie to ty jesteś żebrakiem, bo od 5 lat siedzisz na Kafeterii i wmawiasz ludziom jakieś głupoty. Poza tym nie masz nawet własnego mieszkania i musisz koczować w akademiku jak kloszard :P - - - @ @ @ W związku z tym ssij mi ......!!! Mam cie w du..ie!!! EL CAMILLO DEBILLO.. i wszyscy już Cię znają baranie! @ @ @ Mnie znają i ciebie też ruski śmieciu. Dobrze wiedzą, że obciągasz na dworcu w zamian za kupno dziadowskich kosmetyków z MLM :P Viktorek rozporek, pedał z MLM :P

@ @ @ oczywistym jest tylko to, że jesteś ułomnym umysłowo gnojem, a zagadnienia prawne i biznesowe mają ścisłe określenia. @ @ @ Na twoją ułomność nie ma już lekarstwa. Powinieneś zacząć leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno syberyjski młocie. Co ty możesz wiedzieć o biznesie śmierdzący żebraku, jak od 5 lat bezskutecznie próbujesz naciągnąć ludzi na MLM? Jesteś bezrobotnym kmiotem i sakramenckim nierobem :P - - @ @ @ Więc, baranie przez osła zgwałcony, podaj mi źródła informacji prawnej, gdzie utożsamiono pojęcia MLM i piramidy finansowej. @ @ @ Poszukaj sobie w internecie deklu. Tylko od razu odrzuć wszystkie mlm-owskie blogi i profile FB, bo tam propaganda każe wmawiać ludziom, że piramidami są firmy zatrudniające pracowników na etat. Zresztą dla ciebie upośledzony sekciarzu to idealna pożywka.

Gość gość
A więc, poj***e zr****ny, żadnych uzasadnień twojego mielenia jęzorem w d****h świń o tożsamości MLM i piramid finansowych nie istnieje! Wszystko to jest produktem twojego zrytego dekla. To było jasne od początku, ale miło, że ostatecznie sam do tego się przyznałeś! Wobec tego, obrzygany capie, powiem ci z całym sercem - wal się!!! :-D

Naprawdę mnie to wzruszyło śmierdzący białoruski capie :) Wiesz gdzie ja mam pyskówki takich cwelików jak ty? Boli cię ta twoja tłusta duupa, że mam rację, więc jedyne co ci pozostało to szczekanie i obrażanie. Zmykaj stąd naciągaczu, bo jeszcze ktoś nasra ci do ryja i nie będziesz już mógł go więcej otwierać, bo smród nieziemski :P PS. Skoro tak z uporem maniaka wmawiasz nam, że MLM to nie jest piramida finansowa, to udowodnij to. Tylko nie wklejaj tu Wikipedii albo mlm-owskich blogów, bo to nijak się ma do rzeczywistości. Inaczej będziesz zwykłym wiejskim pieniaczem.

Gość gość
Okazja!!!! Przed Świętami wystawili dużą obniżkę cen na stronie Casada Beauty. Nawet o 50% w dół za zestawy startowe. To okazja by już teraz zostać konsultantem. POLECAM !!!!!! :)

hahaha :D A obniżcie sobie nawet o 90% ale i tak nikt nie weźmie tego gowna. Przecież nikt normalny nie chce zajmować się takim żebractwem :P

Gość gość
ELCAMILLO Jeszcze raz powtórzę: nikt Ciebie nie pyta i nie prosi o komentarz.. Chciałbym spotkać się z Tobą twarzą w twarz. Ciekawe czy nadal byłbyś taki odważny!!! Koleś kiedyś ktoś może Cię dopaść za to co robisz... Przemysł to! Kozak sprzed monitora.. Pajac i tyle! Syfem to Ty jesteś Palancie!!

Posrałbyś się ze strachu gogusiu :) Już będę się bał jakiegoś mlm-owskiego pedałka :P Mam gdzieś co taki leszcz jak ty o mnie sądzi. Ja tylko wypowiadam się na temat spamu, który tu produkujesz. "Przemysł to"? Wiesz w ogóle co to jest przemysł? Co tępy mlm-ek może wiedzieć o życiu :D

Gość gość
@@@ Skoro tak z uporem maniaka wmawiasz nam, że MLM to nie jest piramida finansowa, to udowodnij to. Przygłupie! To nie ja, tylko ty oskarżasz ten biznes o bezprawne funkcjonowanie. Polskie prawo uważa inaczej. Skoro masz dowody na złamanie prawa to przedstaw je, albo zamknij swój śmierdzący ryj! :-D

Gość gość
A propos, też chciałbym osobiście zobaczyć twój ohydny ryj. Skoro taki z ciebie kozak, to dawaj się spotkamy i wyjaśnimy, co i jak? Żebyś się nie zesrał ze strachu, proponuję jako miejsce spotkania komisariat policji u mnie bądź u ciebie. Tylko nie próbuj kombinować, bo będzie to obstawione oficjalnie, z udziałem funkcjonariusza, więc numer, że ja przyjadę a ty się nie zjawisz - nie przejdzie. I. oczywiście, w drugą stronę tak samo. Wchodzisz w to?

hahaha Ten śmierdzący tłusty wieprz Folomeyev od lat straszy prokuraturą a teraz zaczął powoływać się na policję :D Zrozum głąbie, że oni aresztują cię za sam wygląd :P Jak zobaczą takiego mongolskiego pastucha to zaraz zamkną i będzie spokój :P Poza tym posterunek policji to nie jest kawiarnia, żeby się tam spotykać. Jeśli szukasz sobie chłopaka, to udaj się na dworzec PKS i cweluj tam. Może znajdzie się jakiś stary pedzio, który lubi przytulić się do tłustego ciałka i będziesz zadowolony :P

@ @ @ Przygłupie! To nie ja, tylko ty oskarżasz ten biznes o bezprawne funkcjonowanie @ @ @ Skończony debilu: 1. MLM to nie jest żaden biznes. To zwykłe żebractwo i akwizycja. 2. Ja o nic nie oskarżam a już tym bardziej o "bezprawne funkcjonowanie". Ja tylko mówię jaka jest prawda. A że ona jest bolesna dla takich naciągaczów, to dlatego tak kwiczysz jak zarzynana świnia :P - - - @ @ @ Polskie prawo uważa inaczej. @ @ @ Gowno wiesz co "uważa" polskie prawo :) tępy głąbie. Prawo nie zabrania funkcjonowania tych złodziejskich pseudo firm, bo sprzedają te tandetne produkty. A to tylko przykrywka. Bajki które ludziom wmawiacie to zwykłe oszustwo. - - - @ @ @ Skoro masz dowody na złamanie prawa to przedstaw je, albo zamknij swój śmierdzący ryj! @ @ @ Omijanie prawa to nie łamanie. Wytęż swój durny łeb i pomyśl jak funkcjonują te twoje ukochane mlm-owskie molochy. Gdyby nie naiwniacy twojego pokroju to już dawno by ich nie było.

Gość gość
Przemysł to :D hahahah k***a ruski tępy knur :D

Gość gość
Podobno dużo Ludzi w ostatnim czasie przeszło z konkurencji do Casada Beauty.. Firma zarejestrowana jest w Polsce, produkty są wysokiej jakości i dużo tańsze od konkurencji.. Ponadto mają kremy do pielęgnacji codziennej w dobrych cenach. Wygląda to dobrze. To chyba jest ten moment, tak to czuję

Gość gość
Produkty są do d**y. Nie polecam tego chłamu. Lepsze są w normalnych sklepach niż w jakimś mlmowskim pajacykowie.

Gość gość
Skąd możesz to wiedzieć, jak nie kupiłeś i nie testowałeś? Dość tego waszego pieprzenia. Produkty są super i nic tego nie zmieni, a pajaców narzekających i hejtujących od groma. Nikt Was nie pyta o zdanie. Idźcie sobie gdzie indziej marudy jedne ;)

Gość gość
Poczytajcie sobie na temat Casady zanim zaczniecie hejtować i gadać głupoty, że wszyscy są oszustami i przekretasami.. Żal mi Was.. Zamiast marudzić kupcie zestaw,to większy pożytek :-P

Gość kriszkia
Ja próbowałam. Kompletne dno! NIe polecam!

Gość gość
też nie polecam tego g****a.

Gość Gość Kuba
Wiele osób próbowało i jest efekt- te osoby są bardzo zadowolone. Moja Dziewczyna też! Niestety na forum piszą tylko hejterzy. Pani Kasiu proszę się tym nie przejmować. Zawiść w Polsce to standard. Niestety jesteśmy biednym krajem z tendencją do ciągłego narzekania.