kaska222 0 Napisano Luty 1, 2014 Dorotafit--- a jak u ciebie kiepsko z kondycja to ty sie zabierasz za interwal :) oj to ja podziwiam :) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 1, 2014 Kaśka - jestem po połowie, całego nie byłam w stanie zrobić i powiem, że to był skok na głęboką wodę! Złapała mnie zaraz zadyszka, ale nawet nie miałam czasu aby jęczęć bo tempo było zawrotne! :D dobrze ćwiczyć przed południem, rozładowałam całą złą energię i teraz jestem zrelaksowana. Dziś gotuje mój chłopak, dlatego nie muszę martwić się o obiad :) Jestem z siebie dumna, że dodtrwałam chociaż do tej połowy :D. Na wieczór zostawiłam sobie ćwiczenia na brzuch i nogi, oj będzie się jeszcze działo. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska222 0 Napisano Luty 1, 2014 Dorotafit --- no to gratuluje interwalu ja sie jeszcze nie ruszam za niego :) ale ja bym chciala zeby moj maz ugotowal :) zazdroszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska222 0 Napisano Luty 1, 2014 120 minut = 39.22 km = wedlug orbitreka 894 kcal a wedlug sporttestera 1050 kcal usmiech.gif zaliczona sobota usmiech.gifusmiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 1, 2014 Maleńkie Moje juz po cwiczeniach?;) ja zrobilam tak jak mowilam swoje i bola mnie meeega miesnie ;) ten trening to cos w stylu nauki samoobrony ,ale z duzym wysilkiem;) ! Podoba mi sie to ;D Dorotka---fajnie ,ze sie pilnujesz ja tak nie umiem;) a czemu sobie nie sprawisz?;D My sie staralismy prawie rok i sie udalo;D 26.12.11 nam sie urodzil Kubus Roman;D heh na drugie po Kochanym pradziadku;D oj duzo mozna spalic na bieganiu za nim a ile przy noszeniu na rekach;D ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 1, 2014 Dorotka---to Ty i tak jestes dzielna!!! meeega respekt ze dalas rade !Kasiuna ja tez bym chciala zeby moj gotowal;D hehe to tylko Dorotka ma tak fajnie;D ale pilnuj tego Kochana zachecaj go i nie pokazuj ze to tylko Ty potrafisz bo pozniej bedziesz miala tak jak ja i Kasiunia;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 1, 2014 Kasiunia--- a mierzylas sie wkoncu ?;) wagi juz nie meczysz ,ale miarka to fajna sprawa;p meeega duzo kalorii spalilas! boooosko a ciekawe jak centymetry?;) pewnie tez sporo ! ja juz 08 .02 bede sie mierzyc i ważyć . Pisalam juz to pewnie ze 1000 razy;D ale waga stoi cm spadly ale nie az tyle ile chcialabym;P widze po boczkach;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 1, 2014 buziaczki moje Kochane pracowite Myszki;*** pranie mojego Tygryska ciuchow roboczych wywiesze i ide spac;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska222 0 Napisano Luty 1, 2014 monisia191781-- raz sie mierzylam po dwoch tygodniach i dwa cm w brzuc****akos nieumiem sie mierzyc no ale widac napewno poprawe figury :) maz mowi ze czuje w lozku heheheh :) ale waga spadla o 1.3 kg przez tydzien zobaczymy w poniedzialek ile teraz spadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 1, 2014 hihi mezusia opinia daje najwiekszego kopa;D wiem cos o tym ;p ja chyba bede robic wieczorkiem pupe z Mel B bo Moj zacheycal sie ze mam taka jedrna i twarda po tym treningu;D a to Ty nam bedziesz miec i najlepsze efekty chyba;D fajnie ja tak mialam w zeszlym roku teraz slabo mi idzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 2, 2014 Dziękuję wam dziewczynki, sama nie wiem skąd mam w sobie tyle energii. :) Ale wy też dajecie rade! Kasia - schudłaś aż 1.3kg w ciągu tygodnia, kiedy ja zrzucam średnio 1kg na tydzień... Monisia - próbuję przekonać mojego lubego do dzidziusia, ale on się uparł, że najpierw muszę skończyć studia... :( Jest nauczycielem więc nauka to dla niego podstawa. Chcę je ukończyć, ale to nie jest dla mnie najważniejsze. Widzisz, on sam się pali do gotowania bo długo gotował sobie sam i bardzo to lubi. :) Ja natomiast sprzątam i robię zakupy. Co dzisiaj ćwiczycie? Ja chyba skalpel bo jest stosunkowo łatwy a troche mnie mięśnie bolą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 2, 2014 Dziękuję wam dziewczynki, sama nie wiem skąd mam w sobie tyle energii. :) Ale wy też dajecie rade! Kasia - schudłaś aż 1.3kg w ciągu tygodnia, kiedy ja zrzucam średnio 1kg na tydzień... Monisia - próbuję przekonać mojego lubego do dzidziusia, ale on się uparł, że najpierw muszę skończyć studia... :( Jest nauczycielem więc nauka to dla niego podstawa. Chcę je ukończyć, ale to nie jest dla mnie najważniejsze. Widzisz, on sam się pali do gotowania bo długo gotował sobie sam i bardzo to lubi. :) Ja natomiast sprzątam i robię zakupy. Co dzisiaj ćwiczycie? Ja chyba skalpel bo jest stosunkowo łatwy a troche mnie mięśnie bolą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 2, 2014 Jak tam drogie panie? Tak jak pisałam wcześniej, zaliczyłam skalpel, zabierałam się jeszcze za szok trening, ale byłam rozkojarzona takim drobnym zmartwieniem i nie wykonałam nawet jednej trzeciej... :( nie jestem na siebie zła, jutro rano zaczynam od szoku, a potem skalpel albo Mel B... A tak w ogóle to rzucam wagę w najdalszy kąt, bo zaczyna mnie denerwować... To chyba niemożliwe abym w ciągu jednego dnia przytała 1kg a potem zrzuciła 600gr, dziwne to jakieś... Najważniejsze cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska222 0 Napisano Luty 2, 2014 Dorotafit---- te wagi to tez staniesz na 5-ciu to kazda pokaze inaczej :) dlatego ja sie juz waze 1 raz w tygodniu :) ja dopiero jutro trenuje dzisiaj wypada dzien wolny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska222 0 Napisano Luty 2, 2014 moze mi ktos podac jak ma orbitreka z programami jak wyglada program fat burning :) bo tam sie obciazenia zmniejsza :) prosze o odpowiedz :) a niemoge znalezc na necie opisu fat burning :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 2, 2014 Hejka Kochane;) Ja dzis robilam rozciaganie z Tonym i lepiej sie czuja moje miesnie ;) nie boli mnie nic i mam moc na jutro;D i od jutra biore sie za diete porządnie! chce cos na wadze w końcu zobaczyc bo sie zalamie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 2, 2014 Dorotka---a ile Ci Kochana zostalo do konca studiow?;) u nas bylo na odwrot he ja chcialam najpierw skonczyc technikum a moj Ukochany juz w 3 klasie chcial dzidzie;) ale uparlam sie i poczekalismy az skonczylam;D niechialam byc wysmiewana .... sama sie smialam z takich dziewczyn ktore w czasie gim ,liceum czy technikum z brzuchem chodzily z brzuszkiem ale na studiach? to normalne przeciez;) uparciuch bo sam uczony;D hihi chce żonke miec madra;) podzial obowiazkow fajny Moj Ukochany powiedzial ze jak sie wybudujemy i wyprowadzimy to bedzie u nas mi pomagal ale tu u jego mamy nie bedzie myl np naczyn po rodzenstwie;p na bol miesni tez zumba fajna i na drugi dzien bd normalnie sie czuc fajnie bez bolu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 2, 2014 a co sie stalo Dorotka? najgorzej jak duzo sie ma na glowie;( odechciewa sie ...ja z ta waga mam tak samo! juz nie raz myslalam ze chyba ogranicze sie do serka wiejskiego i wody w ciagu dnia bo inaczej nic nie schudne ! ciagle jest tak samo albo wiecej o 1 kg ....;( moja jest chyba zepsuta bo pokazuje ze Mezus wazy 77 kg czyli przez 2 miesiace przytyl 4 kg a wyglada jakby gra 2 mu przybylo ma 191 cm wzrostu i tylko brzuszek mu lekko odstaje jest szczuplutki i sie cieszy ze przytyl;) ja uważam ze jest zepsuta ale nie bede juz go dolowac ;D czekal na to dlugo;) Kasiunia---hejo Malutka ja sie nie znam bo nigdy nie cwiczylam na tym sprzecie;) ale tu jest jakis post to moze dziewczyny C***omoga musisz sie rozejrzec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 2, 2014 boje sie ze nie bede miec takich efektow super jezeli nie zaczne liczyc kalorii a powinnam zjadac 1500-1800 kcal przy p90x i np sa tez cwiczenia z uzyciem drazka ktorego nie mam ;(.... bede musiala zastepowac to np pompkami nie wiem sama ...musze ziemniaki odstawic i makarony kompletnie i ryz wprowadzic;) a lubie go nawet aj duzo gadam malo stosuje sie do tego ;( musze sobie obiecac ze zaczne od jutra to bede sie stosowac;) buziaki Kochane;****** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melll Napisano Luty 3, 2014 Ja też zaczynam od jutra, dziewczyny :) będę opisywać swoje ćwiczenia na blogu, już jutro pierwszy post, zapraszam do komentowania i wspólnego motywowania :) jako, że nie mogę tu wkleić linku, to zapraszam chętnych na gg :) 2670133 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 3, 2014 Monisia - do końca zostały mi jeszcze dwa lata, myślę, że zakończę na magisterce i nie będę się piąć dalej... :D No tak, pewnie chce mieć wykształconą żonusie, ale mam nadzieje, że gdybym nagle rzuciła studia to by mnie nie zostawił... :D Co do Twojej sytuacji najlepiej byłoby, gdyby każdy po sobie sprzątał, tzn. wy po sobie, a twoje rodzeństwo po sobie ;) przerabiałam to, gdy mieszkałam w rodzinnym domu i się sprawdzało. :) Waga może być faktycznie popsuta, jednak co do mojego przypadku, muszę mieć też na uwadze mięśnie, bo one też sporo ważą. Nic, od dziś się nie ważę a za dwa tygodnie dokonam precyzyjnych pomiarów. ;) Mam za sobą już szok trening i ćwiczenia na nogi, pozostał mi jeszcze skalpel. Zauważyłam, że po spacerze lepiej się ćwiczy, dlatego polecam. :) A jak u was kochane wygląda początek tygdodnia? ;) Melll - witamy, fajnie, że do nas dołączyłaś! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 3, 2014 Monisia - co do ZUMBY, słyszałam, że Shakira schudła dzięki niej po ciąży, więc chyba daje efekty. ;) Ja ogólnie lubię tańczyć, tańczyłam przed odchudzaniem, a teraz raz w tygodniu :) Myślę, że każda forma ruc****est dobra, mój partner również jest szczupły, chyba jeszcze bardziej niż Twój, ponieważ mierzy 186... Ale on nałogowa gra w siatkówkę i ani myśli przytyć... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 4, 2014 Hejka;) dzis dopiero jak moj Synus zasnie biore sie za kolejny trening po wczorajszym bola mnie rece okrutnie....ale tak to jest chcesz byc ladna to cierp;D Witam mellll! zapraszamy zapraszamy ;) w kupie razniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 4, 2014 Dorotka----super a jaki kierunek?;) nie no jak Kocha to na pewno mu by nie przeszkadzalo;D tak ,ale to rodzenstwo Meza i ja nie chce sie wtracac jestesmy mlodziutkim malzenstwem z malym bagazem doswiadczen i do poki sie nie wybudujemy nie mamy sie gdzie podziac wiec nie chcemy ryzykowac klotniami... juz pare bylo i wole wiecej nie przezywac tego;) Tak spacerki robia cuda bo rozluzniaja sie miesnie ja z synkiem codziennie wychodze ;)Shakira to wgl pewnie miala super diete i nie wiadomo co jeszcze;D zazdroszcze jej figury;) uuuu to sportowiec pelna para;D fajnie ja tam lubie szczuplych miski mi sie nigdy nie podobaly;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotafit 0 Napisano Luty 4, 2014 Monisia - znam ten ból, bo mieszkam też z jego bratem i matką. Też staram aby nie dochodziło między nami do nieporozumień... Studiuję historię, dokładnie archiwistykę, wiem, do dość mało przyszłościowy kierunek, ale przynajmiej rozwijam swoje zainteresowania... ;) No tak, Shakira to zupełnie inna bajka, nie porównujmy się do niej bo wpadniemy w kompleksy. :( Mam dziś za sobą szok trening i dwie 10 Mell B, jestem wykończona, ale szczęśliwa. :D Niesamowite, gdy ćwiczę szok, zmęczenie jest tak silne, że powtarzam sobie ciągle: "Nie dam rady!" a jakimś cudem potrafię dotrwać do końca! Czuję się wtedy jak zwyciężczyni. :D Twój zestaw ćwiczeń wygląda ciekawie, wypróbuję go, Ewka jakoś szybko mnie nudzi, potrzebuję zamiany. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 Hejooo;) myslalam ze w poniedzialek przezylam szoook trening ,ale sie mylilam bo to co wczoraj mialam to byl hardcor !!!! masakra i tak jak Ty Dorotka mowilam i czasem krzyczalam ze nie dam rady ale jakos dotrwalam;D hehe cala buraczkowa na twarzy ze szok ;D pierwszy raz od dawna;) a dzisiaj ramiona, nogi i brzuch takze bola mnie ramiona i miesnie brzucha;) fajnie ! to znaczy ze sie wszystko ladnie bd rzezbic;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 Dorotka ------ to jest najgorsze ze nie chce sie czlowiek klocic;( Zapraszam do sprobowania Kochana!!!;**** bedzie nam razniej ;D Ewka jest fajna ale na krotka mete ;) ja od niej zaczynalam ,zobaczylam ja w Pytaniu na śniadanie i powiedzialam WOW ja tez tak chce;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 na Chomiczku jak masz konto mozesz sciaganac jak nie bd wiedziec co i jak to pytaj smialo ale w necie tez duzo o tym jest;) ja juz zakumalam po paru artykulach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 mam sciagnieta tez rozpiske na 3 miesiace bo tak jak juz pisalam kazdy dzien to inne cwiczenia;) filmikow mam 12 ale na niektorych jest 1h 20 min czyli np tak jak dzis ja cwiczylam ramiona,nogi,brzuch a nie ktore jak Kenpo 58 min zalezy od dnia tygodnia;) daj znac Kochana jak sie zdecydujesz;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia191781 0 Napisano Luty 5, 2014 zapomnialam sie zalogowac wczesniej;) potwierdzam ze to ja pisalam;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach