Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY CO JEST Z WAMI

Polecane posty

Gość gość

dlaczego gdy facet bardzo się stara jest gorzej -przecież powinno byc odwrotnie jak facetowi zależy na uczuci a nie na przelotnym zawiązku to zle? fakt jestem brzydki może dla tego dlaczego wy dziewczyny patrzycie i oceniacie z góry po wyglądzie a nie pozwolicie nawet pokazać co się ma w środku .-i nie mówcie że tak nie jest 99% przypadków .Nawet nie chodzi o związek tylko czystą znajomośc/przyjazń -poznanie drugiej osoby

Gość gość
Ogarnij się. I zacznij pisać z sensem. Tego bełkotu nikt nie zrozumie. :-o

z facetami jest przeciez dokladnie tak samo, bo taka jest wlasnie ludzka natura. dlatego dla takich internet to wybawienie :-) najpierw poznac sie przez pisanie... a potem slyszymy od dziewczyny...zakochalam sie i jest mi obojetne jak on wyglada

Gość gość
sa gusta i gusciki to czy dwoje ludzi sie soba zainteresuje wiadomo juz w pierwszych sekundach i nie jest to zalezne od wygladu to cos wiecej chemia aura nie wiem jak to nazwac ale to sie czuje tylko musi to isc z dwoch stron. Ile jest pieknych kobiet ktore zwiazaly sie z brzydalami a ile jest przystojniakow z brzydkimi dziewczynami? Zapewniam cie ze czegos musi wiecej brakowac niz urody zeby znajomosc byla przekreslona na poczatku

Gość gość
dlaczego kobiety nie dają szansy facetowi aby pokazał jakim jest człowiekiem w środku tylko patrzą przez pryzmat atrakcyjności fizycznej .Gdy jesteśmy brzydcy - nawet nie mamy szans pokazać jakimi jesteśmy ludzmi - bo z góry jesteśmy odrzuceni.TERAZ ZROZUMIALE !

Gość gość
Teraz zrozumiale! :-) A czy facet nie zwraca uwagi na wygląd dziewczyny? Kto chce poznawać bliżej charakter jakiejś brzyduli?

Gość gość
NO DOBRA a gdy facet stara się poznać juz bardzo długo jakoś osobę i mu się to po prostu nie udaje i za każdym razem zostaje odrzucony ze wzg na swój wygląd - i nie piszcie że nie trafiałem na odpowiednie osoby bo to co najmniej śmieszne .Ja nie patrze na wygląd bo sam jestem mało atrakcyjny.

Gość gość
nie nie zrozumiale bo tobie niebrak urody tylko wiary w siebie kobiety to wyczuwaja i postrzegaja jako nieudacznika nie wartego zainteresowania. a tobie latwiej wierzyc ze jestes brzydki niz ze masz glebszy problem ktory cie spala na starcie

Gość gość
nie nie zrozumiale bo tobie niebrak urody tylko wiary w siebie kobiety to wyczuwaja i postrzegaja jako nieudacznika nie wartego zainteresowania. a tobie latwiej wierzyc ze jestes brzydki niz ze masz glebszy problem ktory cie spala na starcie

Gość gość
wychodzi na to że tylko i wyłącznie dla was liczy się wygląd -nawet gdyby taki facet okazał się skarbem to i tak nie ma najmniejszych szans na poznanie cgoćby mało atrakcyjnej kobiety( bo ona jednak też chcę kogoś atrakcyjniejszego od niej)

Gość Autor ma racje
Też jestem nie atrakcyjny fizycznie i nawet jak jakieś znajomości się zaczynały fajnie to maks 4 spotkania i już im przechodziła ochota spotkań ze mną bądź po prostu nie odbierały telefonów i nie odpisywały... prawda taka że brzydcy są na gorszej pozycji i pieprzenie: Ile jest pieknych kobiet ktore zwiazaly sie z brzydalami a ile jest przystojniakow z brzydkimi dziewczynami? : dotyczy osób PRZECIĘTNYCH!!!. JA MAM SZANSĘ JEDYNIE U NIE ATRAKCYJNYCH kobiet bo inne mi szans nie dają nawet na poznanie imienia!!!

Gość gość
a co to znaczy wgl nieudacznik bo nie rozumiem czyli co - że użalam się nad sobą ? tak mam okazje anonimowo tutaj napisać ale w realu taki nie jestem jestem zwykłym brzydkim chłopakiem ze średnią samooceną /nie jestem nieśmiały i lubię przebywać wśród kobiet jak najczęściej

Gość Autor ma racje
gość a co to znaczy wgl nieudacznik bo nie rozumiem czyli co - że użalam się nad sobą ? tak mam okazje anonimowo tutaj napisać ale w realu taki nie jestem jestem zwykłym brzydkim chłopakiem ze średnią samooceną /nie jestem nieśmiały i lubię przebywać wśród kobiet jak najczęściej Ja dokładnie tak samo i uwaga mam masę koleżanek :) i czasami chodzę z nimi na imprezy, co nie zmienia faktu że są to tylko koleżanki.

Gość gość
ale pytam się właśnie dlaczego ? a co gdyby taka piękna osoba nagle przez nieszczęśliwy traf losu straciła to urodę - to teraz wiecie jak czuje się facet ,przynajmniej powinniście to chcieć zrozumieć i nie oceniać kogoś po wyglądzie -bo może on się okazać ideałem z brzydką twarzą

Gość gość
tak bo najlatwej jest powiedziec ze jestem brzydki zamiast poszukac problemu w sobie brzydcy sa czesto nachalni zobacza ze ktos sie do nich odezwal ze pozwalaja siebie poznac i juz zaczynaja podchody bo juz maja mozliwosc na zwiazek dac im palec to zaraz cala reszte lapia. Facet ma kobiecie dawac poczucie bezpieczenstwa a nie ladny byc

Gość gość
wy jednak jesteście puste i nic nie rozumiecie jakie podchody dla mnie osobiście sam fakt ,ze kobieta jest mną zainteresowana jest bardzo fajny tylko ,nie każdy taki jest jak autorka wyżej opisała ja na przykład nigdy nie byłem i nie będe nachalny tylko ostrożny -a może wy wląsnie chcecie aby facet był nachalny i zboczeniec może to was kręci lubicie niegrzecznych? JAK nie to pierwsze zastanówcie się co piszecie

Gość gość
Facet ma kobiecie dawac poczucie bezpieczenstwa a nie ladny byc --- taaa jasne ale jak to się przekłada na rzeczywistośc każdy wie czego wy tak ściemniacie nie rozumiem fakt są kobiety którym może nie zależy na wyglądzie -rzadkość .

Gość gość
No to napisz co znaczy ostrozny twoim zdaniem? tzn jaki? wycofany ? to jak dajesz do zrozumienia ze dziewczyna ci sie podoba opisz przykladowo sytuacje a ja napisze co robisz nie tak

Gość gość
to się czuje jeśli myślisz ze zemną jest coś nie tak to jesteś w błedzie nie mam żadnych oporów przed poznawaniem nowych osób -lubię to robić a ostrożność-miałem na myśli że nie jestem chamem i arogantem który na pierwszym spotkaniu będzie dotykał kobiete nawet jeśli jej się to będzie podobało (aczkolwiek tego nie wiemy dopóki nie dotkniemy ,nie da na to sygnału).Nie jestem ciepłe kluchy bo to też mogło ci przyjść do głowy .Nieśmiały też nie jestem .

Gość gość
a sytuacje myśle ze gdy przypadkowo spotkana osoba zawiesi na nas dłużej oczka i do tego uśmiech itp. to dla mnie osobiście jest to znak ,ze coś ją we mnie zainteresowało .wtedy robię to samo i podchodzę

Gość gość
dłużej ---dłuuzzzzej jak by co

Gość gość
Chodzi o to ze jak dziewczyne poznajesz to sam nastawiasz sie na poznanie tzn na przyjazn pokazujesz siebie nie do konca odkrywajac na czym ci zalezy. W dzisiejszym swiecie jest duzo pustych lal i materialistek ale sa i takie ktore maja inne piorytety. Odzywajac sie na tym watku myslalam ze poprostu potrzebujesz kobiecego punktu widzenia. Mam jeszcze jedno pytanie jakie dziewczyny ci sie podobaja?

Gość Autor ma racje
gość No to napisz co znaczy ostrozny twoim zdaniem? tzn jaki? wycofany ? to jak dajesz do zrozumienia ze dziewczyna ci sie podoba opisz przykladowo sytuacje a ja napisze co robisz nie tak hahahaha następna ZROZUM jak facet nie ma TEGO CZEGOŚ to u danej kobiety jest skreślony, cokolwiek by robił i starał się TO NIC NIE DA!!!, spotykałem się z wieloma kobietami i wiesz co większość mnie nie kochała i te "związki" się sypały, nie były to atrakcyjne kobiety... po prostu wiązały/chciały się spotykać ze mną z desperacji a nie z powodu że ich fascynuję czy podobam się i błędnie myślały że się zakochają we mnie choć byłem dobry dla nich i same mi to powtarzały. Niestety brak urody to największa kara dla normalnego człowieka. A z reguły jest tak że nie podobasz/podobasz się większości, kiedyś jedna panna widząc moje zdjęcia powiedziała wprost że muszę poczekać na tą jedyną nie chciała być nie uprzejma i napisać wprost że jestem brzydalem...

Gość gość
No wlasnie jak facet nie ma TEGO CZEGOS a nie urody wiec przestan sie upokarzac bo sam sobie zaprzeczasz

Gość gość
wiem o co chodziło jestem inteligtny :D to znaczy ze poznając dziewczyne odrazu mam pokazać na czym mi zależy - bo nie kumam ? nie mam jakichkolwiek innych wymagań niz szczupła/normalna z dłuższymi włosami miła i sympatyczna co ma poukładane w głowie nic wiecej -ale pomarzyć można haha 90 % na wet nie wie jakim jestem człowiekiem w środku -wrażliwy.empata,czuły i kochany a zewnątrz choć brzydki to męski nie płacze dobrze ubrany i dbający o siebie ,lubiący dobrą zabawę -a zależy mi tylko i wyłącznie na uczuciu tak bez ściemy

Gość gość
a co to jest to coś -puste słowo wytłumacz każdy ma to coś czy nie ? upokarzać życze ci abyś się poczuła/poczuł choć przez moment malutki tak jak ja wtedy byś zrozumiała/ał i nie pisał tych pustych i przykrych słów ot cała moja filozofia

Gość Autor ma racje
Ale na TO COŚ bardzo duży aspekt ma uroda :) po prostu trzeba być w jej typie, a charakter poznaje się po czasie i sam charakter nie wystarczy

Gość gość
Wlasnie czuly kochany mily szarmancki dziewczyny dzis nie szukaja chlopaka z czasow sredniowiecza umiemy same o siebie zadbac facet powinien miec swoje odmienne zdanie nie tylko przytakiwac jak dla mnie to wynika ze poprostu za mily jestes dobry na kumpla ale nie na chlopaka. Wiekszosc dziewczyn maja poglady feministyczne i zeby z facetem sie zwiazac musi on miec naprawde silny charakter

Gość gość
no to powiedzcie mądrale wszystkie co ma zrobić facet brzydki ,któremu większość nie daje się na wet poznać no kur&**** co ? jak można się nie użalać nad sobą ? jesteście tacy madrzy ,bo sami czegoś takiego nie przeżywacie - wiem wiem pozytywne optymistyczne myślenie taaa jasne takie bajki to można sobie włożyć w.... i ja jestem dobrym tego przykładem

Gość gość
i tak poza tym mam własne zdanie i cip**** nie jestem napisałem jaki jestem w środku boże pff...