Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość gość000
,,no ja tez w realu jestem taki -ale na pewno do związku to nie prowadzi bez tej szczypty biologicznej wartości" - biologiczna wartość musi być, a jakże. Polecam poczytać czemu w ogóle powstały płcie na tym świecie. Dość ciekawa sprawa. Fajny był o tym artykuł w ,,Wiedzy i życiu" ale niestety wygląda na to, że nie jest dostępny na necie. Póki co, wikicytat: ,,Podczas gdy wśród roślin mówi się o koniugacji, wśród zwierząt zróżnicowanie gatunku na płcie powoduje zdolność do rozmnażania płciowego. W wyniku powstania płci rozwinęły się nowe kierunki ewolucji organizmów, niemożliwe przy rozmnażaniu bezpłciowym." Wiem, że to oczywiste, ale warto się w to wczytać i spróbować znaleźć odniesienie, do codziennego życia, nas ludzi.

Gość prawienowa
Amen ;)

Gość gość000
Chociaż ja osobiście mam ewolucję, tam gdzie światło nie dociera. Właściwie to szukanie faceta w moim przypadku nie ma sensu. Nie rozmnożę się za żadne skarby świata. :)

Gość prawienowa
Ja prawdopodobnie też się nie rozmnożę, ale będę dzielić się miłością którą mam w sobie, z innymi ludźmi.

Gość gość
zgadzam się z autorką tylko atrakcyjny mężczyzna jest porządny

Gość gość000
,,zgadzam się z autorką tylko atrakcyjny mężczyzna jest porządny" - zwłaszcza jak dysponuje porządnym sprzętem.

Gość gość
Nie moze tez dużo triepiać przed komputerem

Gość gość
ja naprawdę nie rozumiem jak można się dołować z takiego powodu jakim jest brak seksu czy bycie w związku. ale jak tak patrzę na moich kolegów którzy są w związkach to naprawdę niewiele straciłem. wolę mieć święty spokój niż użerać się z panną bo jej pewne rzeczy i nawyki nie pasują.

Gość hej gosc000
prawienowa, bycie milym i sympatycznym to za malo. ja juz pisalem, ze czuje sie p*****lowaty. nie mam prawa jazdy, pracuje w biurze za 2,5 tysiaca zl miesiecznie i ogolnie chocbym na glowie stanal, to zadnej sie nie spodobam.

Gość prawienowa
Jeśli czujesz się pierdołowaty, to z pewnością rzutuje na odbiór Ciebie przez kobiety. A już najbardziej rozwala mnie ten kompleks samochodu u facetów :D

Gość prawienowa
Słyszałam, że randki, zakochanie i seks to fajne sprawy

Gość gość
''Idz sie lecz z ta psychoza ze wszyscy klamia. '' nie wszyscy tylko kobiety idealizują same siebie z prawiczkiem bez wiary zgadzałem się w 100% poza tym słabsza tak jakby potwierdziła to co pisałem ja i prawiczek bez w. o wymaganiach wobec facetów

Gość prawienowa
dobrze, niech już zostanie, że jestem zakłamana, proszę bardzo

Gość gość
a na pewno gadanie ze wystarczy ''Milo porozmawiac, usmiechac sie, szanowac kobiety... Az pot kapie z czola'' nijak się ma z zeczywistoscia te cechy to dopiero dodatek do faceta wartościowego biologicznie i tu mamy subtelną różnice miedzy tym co piszesz a co jest naprawdę ( i ja bym to nie nazwał kłamaniem-bardziej dostosowaniem wyobrażenia świata do swoich potrzeb ) . pozatym jest to dodatkowo perfidne bo wychodzi ze ci wszyscy samotni faceci jakich znam (często naprawdę super ludzie) są : nie potrafiącyMilo porozmawiac,/ nie umiejący usmiechac sie/nie, szanujacy kobiety za to np. koledzy którzy zdradzają swoje partnerki są mili uśmiechnięci i szanujący kobiety

Gość gość
już pisałem ze ironia to moim zdaniem poziom wyzywana ja jakoś cię nie wyzywam za to ty zawsze jak ci nie pasuje uderzasz w głupie ironie albo pomijasz wypowiedz

Gość prawienowa
Nie obchodzi mnie co piszesz. Ja napisałam swoje i możesz sobie z tym zrobić co chcesz. Przykro mi, że żaden z nich nie był Bradem Pitt z wyglądu, nie miał auta ani mieszkania, ani prestiżu, ani "przebojowości" i że nie mogłam potwierdzić twoich racji. Nie mam nic do dodania. Ironia jest jak najbardziej adekwatną odpowiedzią na posty, które pochodzą od ciebie.

Gość gość
''pozatym jest to dodatkowo perfidne bo wychodzi ze ci wszyscy samotni faceci jakich znam (często naprawdę super ludzie) są : nie potrafiącyMilo porozmawiac,/ nie umiejący usmiechac sie/nie, szanujacy kobiety za to np. koledzy którzy zdradzają swoje partnerki są mili uśmiechnięci i szanujący kobiety'' powtórzę swoja wypowiedz i pewnym sensie można odnieść wrażenie ze fajnie szufladkujesz samotnych facetów-mimo ze jesteśmy z natury płcią której trudniej o partnerkę i związek-na zasadzie trzeba zapracować a nie samo przyjdzie

Gość witaj prawienowa
wydajesz sie tak wrazliwa, ze az nierealna.

Gość prawienowa
dzieki. Troche ... Ale silna tez jestem. ;-)

Gość gość
A już najbardziej rozwala mnie ten kompleks samochodu u facetów smiech.gif x Nie ma się samochodu nie ma się kobiety- stąd ten kompleks

Gość prawienowa
Tak, jesli chce sie miec kobiete dla ktorej samochod jest wyznacznikiem wartosci faceta. Nigdy tego nie rozumialam. Samochody sa smieszne i zatruwaja srodowisko :-P

Gość witaj prawienowa
ale pewnie zaradnosc u faceta jest dla ciebie wazna?

Gość prawienowa
Na razie pracuje nad swoja. Zaradnosc jest kazdemu potrzebna.

Gość edekzkrainykredek z
a ja se kupiłem psa,zpewnialem troszku

Gość do prawienowa
i moglabys byc z przecietnym, ale porzadnym i sympatycznym chlopakiem?

Gość prawienowa
skoro jest tylko przeciętny to nie może być porządny

Gość prawienowa
Podszyw zacytowal moja ironie :-) Wszyscy o ktorych napisalam byli przecietni z wygladu, tylko Bartek byl przystojny ale nie bardzo wysoki. Przeciez w wierszu jest wyrazone "jest tyle podobnych do ciebie, ale to ty jestes dla mnie tym naj". I tak sie zazwyczaj dzieje.

Gość prawienowa
o już jakiś podszyw mówi o podszywach :P Żaden moich chłopaków nie był przeciętny gdyż brzydzę się nieatrakcyjnymi facetami.

Gość gość
gfhji

Gość gość
nie wiem czemu kobiety na topiku kłucą się ze mną a potem i tak przyznają mi racje tak jak słabsza g gdzie pisała ze odrzucała facetów