Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość prawienowa vel tralalala
Przed nim był inny Mariusz, chodził ze mną do szkoły. Był dżentelmenem jak nie z tej epoki, nawet moja mama kiedyś to zauważyła. Na maksa ogarnięty, życzyłabym wszystkim takiego przyjaciela. Do tego Mariusza podeszłam na trzęsących się nogach, żeby zagadać, co u niego.

Gość gość
''my wbrew pozorom mniej zwracamy uwagi na fizyczność w związku" - pisząc ,,my" odnosisz się chyba do naprawdę niewielkiego odsetka facetów, powiedzmy ok. 10%, może nawet mniej.'' laska kierwa no..... ty już miałaś szanse na związek i to sam ci facet przyszedł na bliska osoba itd. na cos co wielu facetów musi cale życie zapracować na cos co wielu facetów nigdy nie będzie miało ty dostałaś od tak-za darmo i odrzuciłaś bo ,,za niski poziom ,,

następnego Mariusza poznałam już na studiach, przypominał mi trochę tego poprzedniego i przez to zwróciłam na niego uwagę, miał brzydką twarz, ale fajną sylwetkę, był bardzo ok w rozmowie, słuchał tak miło i się uśmiechał, jak nie wiedział co powiedzieć, to się nie silił na żadną ripostę, tylko po prostu się ładnie uśmiechał, był naturalny

Bartek, to zeszły rok, młodszy ode mnie o 4 lata, student kierunku technicznego, mieszka z rodzicami, przystojny, zdolny, ambitny, połączyło mnie z nim głównie porozumienie którego nie mam z nikim , odnośnie jednej kwestii

Wojtek, nadal do niego zagaduję, on był ucieleśnieniem tego właśnie, że wygląd to nie takie ważne, lecz ogół zachowań, interakcja w rozmowie, podobne poczucie humoru, zawsze go rozśmieszę, co podobno mało komu się zdarza

o Mariuszu napisałam wiersz, miałam wtedy 20 lat, wiersz literacko do bani, ale zawiera opis i pisałam prościutko z serca: "Wokół jest pełno blondynów podobnych I lepszych, i gorszych od Ciebie Blondynku mój najdroższy Mariuszu ukochany Nie wiem, jak to się dzieje Wiem tylko że tego doświadczam Od 15 miesięcy niezłomnie Marzę o Tobie niewidzianym O Twej sylwetce niedoskonałej O Twej brodzie cofniętej bezbronnie O Twej głowie w krótkich włoskach blond O spojrzeniu utkwionym bezczelnie Na samym dnie mojego istnienia Spojrzeniu błękitnym jak niebo i morze O Twych policzkach dla rąk i ust moich O ustach Twoich, których smaku nie znam O Twych uszach, szyi i o Tobie całym (....) Wszelkie prawa zastrzeżone, tak czy siak Temu chłopakowi wyznałam że jestem w nim zakochana

kurde, nie, ty masz coś serio z głową, polecam terapię bo co innego?

(to odnośnei tego:" ty dostałaś od tak-za darmo i odrzuciłaś bo ,,za niski poziom ") Nie wierzę .....

Gość gość000
Tak, miałam szansę na związek i żeby dodać oliwy do ognia, dodam że niejedną.

Holy s**t!!!

Gość do gość000
czyli pewnie jestes niebrzydka, a ja bym u zadnej nie mial szans. mam sie powiesic?

nie wieszaj się. życie jest piękne, nawet bez seksu :)

Gość gość000
,,czyli pewnie jestes niebrzydka" - jeszcze tego by brakowało, żeby do takiego ciała jak moje była dołączona brzydka twarz. Gdyby tak było, siedziałabym teraz chyba w pokoju bez klamek.

Gość do gość000
tylko ile bez seksu mozna zyc :(

Gość prawienowa
Chodza sluchy, ze cale zycie :-)

Gość gość
jak widać kobieta przechodzi od związku do związku bez problemu a facet się musi nieźle napracować by dostać szansę na randkę.

Gość prawienowa
Oj ciezko sie musi napracowac... Milo porozmawiac, usmiechac sie, szanowac kobiety... Az pot kapie z czola.

Gość gość
prawienowa Oj ciezko sie musi napracowac... Milo porozmawiac, usmiechac sie, szanowac kobiety... Az pot kapie z czola. x tacy to w większośc**przypadków zostają przyjaciółmi a nie partnerami. Wystarczy popatrzeć jakich partnerów mają kobiety 16+ tak to 25 roku życia. Po 30 taki jak piszesz zaczyna dostawać szanse

Gość prawienowa
Rozumiem ze w twoim srodowisku partnerami zostaja chlopacy niesympatyczni i nieszanujacy kobiet. Ok, nie mam wiecej pytan.

Gość gość
tacy wam imponują do ok 25 roku życia stąd to wasze gadanie " mój facet był wcześniej inny" Najpierw imponują wam źli faceci ale później chcecie stabilności i spokojnego dobrego faceta.

Gość prawienowa
Nam? Wiekszosc facetow z tych co opisalam to moj wiek 18-23. Chamstwo moze imponowac jedynie chamom. Twoje teksty mnie nieraz tak bawia ze szkoda by jednak bylo gdybys przestal sie udzielac. Ps. Ostatnio od dwoch roznych osob uslyszalam ze jestem romantyczna.

Gość gość
Ja jestem takim samym facetem jak oni i jakoś nie widzę by tacy mężczyźni mieli branie u kobiet. W Polsce panuje moda na pijących, wulgarnych i agresywnych "kolesi" a na studiach kobiety zaczynają bardziej patrzeć na to co facet posiada. I tak wygląda większość. Dodatkowo mało, która kobieta w tym kraju sama się odzywa pierwsza więc poznanie jakiejś normalnej kobiety spada prawie do zera.

Gość prawienowa
Myslalam ze jestes tym z Olsztyna. No nie wiem co moge powiedziec. Kazdy ma inne ciagoty. Jesli ojciec bil matke to dziewczyna bedzie podswiadomie ciagnac do chamow. Tu nie mozna uogolniac . ja tylko moglam napisac o facetach ktorzy podobali sie mi. Za inne kobiety nie odpowiadam.

Gość gość
No ja też nie mówię o wszystkich więc jeśli poczułaś się w jakiś sposób urażona czy dotknięta to z całego serca przepraszam :)

Gość prawienowa
Nie ma problemu. Peace :-)

Gość ten z olsztyna
''prawienowa Oj ciezko sie musi napracowac... Milo porozmawiac, usmiechac sie, szanowac kobiety... Az pot kapie z czola'' musisz tak kłamać ? gość ''Ja jestem takim samym facetem jak oni i jakoś nie widzę by tacy mężczyźni mieli branie u kobiet. W Polsce panuje moda na pijących, wulgarnych i agresywnych "kolesi" a na studiach kobiety zaczynają bardziej patrzeć na to co facet posiada. I tak wygląda większość. Dodatkowo mało, która kobieta w tym kraju sama się odzywa pierwsza więc poznanie jakiejś normalnej kobiety spada prawie do zera. ''' no ja tez w realu jestem taki -ale na pewno do związku to nie prowadzi bez tej szczypty biologicznej wartości

Gość ten z olsztyna
''(to odnośnei tego:" ty dostałaś od tak-za darmo i odrzuciłaś bo ,,za niski poziom ") Nie wierzę .....'' a co niweczysz -samemu przyszło to co wielu facetom przychodzi z ogromnym trudem, i to co wielu nigdy nie dostaniesz\ '' Oj ciezko sie musi napracowac... Milo porozmawiac, usmiechac sie, szanowac kobiety... Az pot kapie z czola '' no musisz tak kłamać, oszukiwać tez sama siebie pisząc to mi /nam to tak jak pisać człowiekowi na wózku ze za rok stanie na nogi takie pisanie wędzeniu z rzeczywistością jest wręcz forma okrucieństwa :(

Gość prawienowa
Nie, nie musze. To byli mezczyzni/chlopacy zajmujacy sie przewaznie tym samym co ja i naprawde Nie widze wkladu pracy w to ze po prostu podobali mi sie tacy jakimi byli ludzmi. Idz sie lecz z ta psychoza ze wszyscy klamia. Masz zryty swiatopoglad i szczerze ci wspolczuje.

Gość prawienowa
Poza tym mylisz wyrazy jakbys byl pijany.

Gość prawienowa
Jesli tu piszesz takie glupoty i to od wielu miesiecy to nie mysle abys byl taki jak ktorykolwiek z nich. Sorry.