Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządnego faceta trzeba szukać wśród tych atrakcyjnych i pewnych siebie

Polecane posty

Gość prawienowa
Kto tu szmato pisze o wymaganiu?! A jak lubisz czekać na księcia to dalej czekaj tylko nie narzekaj, że nie jesteś z tym z kim chcesz być! -> no bardzo ładnie kolego, wiesz, tak mi się podobasz, może podasz mi swój numer, chciałabym się z tobą umówić, wręcz marzę o tym!

Gość gość
prawienowa No i co mi po tym? A ty jestes przykladem faceta ktory nienpotrafi zarwac do kobiety i co ? x A kto powiedział, że muszę zarywać? Mi dobrze samemu ale jak widzę te wasze gadanie " o jacy to mnie źli facec***odrywają a ja bym chciała z tamtym się umówić" to aż nóż się otwiera. Bo zamiast samej się odezwać to będzie taka czekała i czekała i narzekała jaki to zły jest los i jacy wstrętni faceci ją podrywają ale sama nic nie zrobi.

Gość błędna teza
"gość błędna teza broń mnie Panie Boże przed facetem z takim babskim mózgiem, który wymaga zrobienia pierwszego kroku, zapraszania, adorowania... spotykałam się kiedyś z takim - dość szybko wysiadłam smiech.gif jedna baba w związku wystarczy, naprawdę. x Kto tu szmato pisze o wymaganiu?! A jak lubisz czekać na księcia to dalej czekaj tylko nie narzekaj, że nie jesteś z tym z kim chcesz być! " ależ ja już mam swojego księcia, na nic nie narzekam :) tylko tak sobie wspominam... nerwowy jesteś kolego, wyluzuj :)

Gość prawienowa
"to aż nóż się otwiera. Bo zamiast samej się odezwać to będzie taka czekała i czekała i narzekała jaki to zły jest los i jacy wstrętni faceci ją podrywają ale sama nic nie zrobi." -> nóż się otwiera, bo sam masz z tym problem! Taki dobry, wspaniały człowiek, a żadna go nie podrywa?

Gość gość
prawienowa "to aż nóż się otwiera. Bo zamiast samej się odezwać to będzie taka czekała i czekała i narzekała jaki to zły jest los i jacy wstrętni faceci ją podrywają ale sama nic nie zrobi." -> nóż się otwiera, bo sam masz z tym problem! Taki dobry, wspaniały człowiek, a żadna go nie podrywa? x Naprawdę tak ograniczona jesteś? To wy narzekacie na facetów, że was nie podrywają a same nic nie zrobicie. Denerwuje mnie to wasze zwalanie winy na facetów a same nic nie robicie nic by coś zmienić w swoim życiu.

Gość gość000
Serio, mam podrywać facetów, mając (uzasadnione) wrażenie, że większości się zwyczajnie nie podobam? Aż tak bardzo źle mi życzycie? :) :o

Gość gość
gość000 Serio, mam podrywać facetów, mając (uzasadnione) wrażenie, że większości się zwyczajnie nie podobam? Aż tak bardzo źle mi życzycie? usmiech.gifpechowiec.gif x Kto mówi o podrywaniu? Wystarczy, że się pokażesz jakoś inaczej niż tylko ciało. Pośladki i cycki to ma każda kobieta. Jeśli idziesz tylko tą metodą to faktycznie musisz wyglądać bardzo dobrze.

Gość prawienowa
"Naprawdę tak ograniczona jesteś? To wy narzekacie na facetów, że was nie podrywają a same nic nie zrobicie. Denerwuje mnie to wasze zwalanie winy na facetów a same nic nie robicie nic by coś zmienić w swoim życiu." -> jakim systemem logicznym to wydedukowałeś na podstawie mojego postu? (2014-01-19 20:19:44 [zgłoś do usunięcia] prawienowa Jest taki jeden do ktorego odzywam sie od roku regularnie. Z innym umowilam sie na randke i byl bardzo porzadny.) I tego: " prawienowa Smieszny jestes. Przeciez wyjasnila to w poscie o 18.22. To niepisana zasada, ze to chlopak robi pierwszy krok. Oczywiscie mozna mu w tym pomoc ale z tych przypadkow kiedy to wlasnie ja sie staralam, nigdy nic nie wychodzilo. " -> Odnoszę wrażenie, że mylisz prawienową z "wszystkimi kobietami z kafeterii"

Gość prawienowa
powtórzę: z tych przypadkow kiedy to wlasnie ja sie staralam, nigdy nic nie wychodziło. Dlaczego? Dlatego, że normalny facet, jak kobieta mu się podoba, to po prostu jej to okazuje.

Gość prawienowa
" Wystarczy, że się pokażesz jakoś inaczej niż tylko ciało" -> No właśnie, przecież powinnaś ubrać się w dżihab i burkę, i pokazać swoje piękne wnętrze, które oni tak bardzo doceniają xD A tak pokazujesz ciało i myślisz że ktoś cię poderwie? ;P

Gość prawienowa
*hadżib chyba

Gość prawienowa
Zresztą, moglibyście chociaż grać fair, jak kobieta odzywa się pierwsza. Moja koleżanka ze 2-3 razy proponowała chłopakowi wyjście na coś, a on za każdym razem pisał "Wiesz, chętnei bym poszedł, ale tak się składa, że akurat w ten weekend mam już tyle rzeczy" . Sorry, skoro ktoś już tak bardzo się nie podoba, że nie chce się nawet spróbować, to nie można napisać chociaż "Niestety już się spotykam z kimś innym", albo nawet po prostu "lubię cię, ale nie jestem zainteresowany bliższą znajomością"? Grajmy uczciwie.

Gość gość000
,,Sorry, skoro ktoś już tak bardzo się nie podoba, że nie chce się nawet spróbować, to nie można napisać chociaż "Niestety już się spotykam z kimś innym", albo nawet po prostu "lubię cię, ale nie jestem zainteresowany bliższą znajomością"? Grajmy uczciwie." - ta koleżanka na pewno miała złe, szkaradne i brzydkie wnętrze, poza tym za mało razy zaproponowała spotkanie (bo co to są 3 razy?), zła księżniczka jedna. Jestem o tym święcie przekonana.

Gość prawienowa
Tak, i na dodatek było jej widać CIAŁO!!!!!!! :P

Gość gość000
Mogłaby choć raz zakryć tę prowokującą szyję i wyuzdane czoło, bezwstydnica jedna.

Gość gość
prawienowa " Wystarczy, że się pokażesz jakoś inaczej niż tylko ciało" -> No właśnie, przecież powinnaś ubrać się w dżihab i burkę, i pokazać swoje piękne wnętrze, które oni tak bardzo doceniają xD A tak pokazujesz ciało i myślisz że ktoś cię poderwie? ;P x Widać masz nasrane we łbie. Jak nie umiesz się odezwać normalnie do faceta to nie narzekaj na facetów albo leć do muzułmanów my jesteśmy za równouprawnieniem i partnerstwem.

Gość prawienowa
Ha, i co jeszcze miłego usłyszę ? Może zamiast mnie wyzywać, raczysz wytłumaczyć, co oznacza to dziwaczne zdanie?

Gość prawienowa
Albo mniejsza o to, co mnie obchodzi zdanie takich jak wy tutaj :D na szczęście mężczyźni spoza kafe są o niebo normalniejsi ...

Gość gość
dziwaczne zachowanie? heh to, że kobieta pierwsza zaczyna rozmowę nazywasz dziwacznym zachowaniem?! widzę, że nie tylko masz nasrane we łbie ale jesteś typową księżniczką co czaka na księcia z bajki co wszystko za nią zrobi a w domu rozpieszczona i otrzymująca wszystko bez kiwnięcia nawet palcem.

Gość gość
prawienowa Albo mniejsza o to, co mnie obchodzi zdanie takich jak wy tutaj smiech.gif na szczęście mężczyźni spoza kafe są o niebo normalniejsi ... c To leć do nich a właściwie czekaj aż sami cie zagadają pewnie dlatego tyle tu siedzisz bo nikt nawet podejść do Ciebie nie chce :P Pewnie czekasz aż twój ideał sam zapuka do drzwi

Gość prawienowa
baju baju baju

Gość prawienowa
Tak, bo jestem brzydka jak noc Napisz to, błagam, napisz to!

Gość prawienowa
- mam nasrane we łbie, -jestem księżniczką ale brzydką jak noc, słucham, co jeszcze Może w końcu poznam tą straszną prawdę o sobie :P

Gość prawienowa
- wszystko dostaję w domu , tylko leżąc na 100 poduszkach Dalej?

Gość do gość000
a seks bez zobowiazan uznajesz?

Gość gość000
,,a seks bez zobowiazan uznajesz?" - a jaki jest cel tego pytania, że tak grzecznie spytam? A nawet jeśli tak, to co? Uraczysz mnie stosownymi określeniami, których celem będzie zdeprecjonowanie mojej wartości i godności osobistej? :P

Gość prawienowa
Ach, nie czekajmy na wyrok od jasnie panicza. Pieprzysz sie na lewo i prawo, a potem dziwisz ze nikt cie nie chce do zwiazku. Kafeteria prawde c***owie ;-P

Gość do gość000
po prostu wydajesz sie wrazliwa dziewczyna, wiec ciekawi mnie twoje podejscie do tego.

Gość gość
''ja tu o sobie nic nie napisałam, nie narzekam, rozwala mnie tylko myślenie facetów czekających na pierwszy krok ze strony kobiet, zwłaszcza że wielu facetów twierdzi, że to oni chcą go wykonać i źle by się czuli, gdyby bylo odwrotnie, taka gra. nie wydaje mi się, żeby pewny siebie facet miał z tym problem'' tyle kłamstw na początku tego topiku a na koniec i tak wyszła prawda ze to facet ma się starać '' A gdzie ten wspanialy chlopak co pisze ze to facet kocha wiec powinien miec prawo do zdrady kiedy zona jest chora? '' skoro facet musi wszystko od siebie dać to w teorii powinien mieć prawo od zdrady (facet daje wszystko: urodę, podryw, pozycje w stadzie ,kasę) a kobiety nie musza nic od siebie dac-nawt już nie wymaga się od nich dziewictwa, mimo ze to facet wciąż musi dać kasę, pewność siebie itd... a zenie zdradzają pomimo ze to facet więcej robi dla kobiety bo właśnie kochają ''że facet jest tym, który może wybierać spośród wszystkich kobiet, a kobieta tą która wybiera spośród tych, którzy wybrali ją'' no i wychodzi na moje-ze to kobieta przebiera a facet się stara ''Serio, mam podrywać facetów, mając (uzasadnione) wrażenie, że większości się zwyczajnie nie podobam? Aż tak bardzo źle mi życzycie? usmiech.gifpechowiec.gif '' no to witamy w męskim świecie

Gość prawienowa
O, witamy najmadrzejszego uzytkownika forum! Co tam w swiecie kochajacych mezczyzn i wymagajacych ksiezniczek?