Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwowy facet

Nie moglbym byc z kobieta ktora ma dziecko innego mezczyzny

Polecane posty

Gość nerwowy facet

Uwazacie, ze to nienormalne? Po prostu wole kobiete bezdzietna, z ktora ewentualnie moglbym zalozyc rodzine. Dzisiaj moja bardzo dobra kolezanka uznala, ze zeby byc z kobieta z dzieckiem to trzeba dojrzalym, tym samym zasugerowala ze mi brakuje owej dojrzalosci. A wy jak uwazacie, jest to nienormalne, bo sam znam wielu facetow, ktorzy woleli by bezdzietna?

to normalne, bo z praktycznego punktu widzenia wiele ułatwia przywiążesz sie do dzieciaka i co wtedy? wrazie czego nie masz do niego praw będziesz dzielił obowiązki, ale czy prawa? zawsze będziesz numerem dwa wobec dziecka biologicznego łatwiej to zniesć, ale też jest tak, ze czasem kobiecie udaje sie kochać po równo męża i dziecko, ale tylko gdy dziecko ma z nim nie przejmuj się koleżanką, ona próbuje się dowartościować , jakoś musi skoro jest samotną matką i jakoś musi dosrac innym, że taka dojrzalsza

Gość gość
tez bym nie mogla być z faceta ktory ma dziecko z inna kobieta

Gość nerwowy facet
akurat moja kolezanka jest bezdzietna, ale strasznie sie zbulwersowala na moja wypowiedz, ze nie moglbym z taka kobieta byc, dodajac ze balast w postaci dziecka by mi bardzo przeszkadzal.

Gość gość
normalne. Helojza ma troche racji z tym przywiązaniem sie do czyjegoś dziecka.Ale z 2 strony jak oboje są pewni że chcą ze soba byc to czemu nie?

Gość a wiecie że tak naprawdę
Chyba tylko kompletny frajer, który nie ma do siebie szacunku mógłby wziąć samicę z bachorem innego samca.

Gość gość
niech sie bulwersuja, to jej wina ze nie potrafiła stworzyc pełnej rodziny a nie twoja, jej wybor partnera, ty nie musisz byc lekiem na jej błedy, mozesz spotkac bezdzietna kobiete i razem sie z nia tworzyc rodzine od podstaw...

Gość gość
czy wy juz nie umiecie wypowiadać sie kulturalnie?

Gość gość
ale jak wdowa?

Gość gość
a wiecie że tak naprawdę Chyba tylko kompletny frajer, który nie ma do siebie szacunku mógłby wziąć samicę z bachorem innego samca. = bo tak jest przewaznie, potem sie wiaza pokrzywdzone samiczki z facetami, na ktorych by wczesniej nawet nie spluneły, bedac w kwiecie wieku, taka prawda, jak zły chłopak pojdzie w sina dal to nagle zaczynaja dostrzegac cechy charakteru, nie dajcie sie mamic

Gość nerwowy facet
Moja kolezanka twierdzi, ze akurat nie frajer tylko zaradny finasowo mezczyzna moze sobie pozwolic na kobiete dziecko :)

Jeśli kobieta z dzieckiem bierze faceta to ten facet jest tylko siłą roboczą, samcem beta i opiekunem. Kobiety świetnie wyzyskują takich frajerów, ale gdyby trza było dać d*py to tylko samcowi alfa, dlatego należy zostawiać kobiety z dzieckiem zrobionym przez bad boya same i niech zdechną z głodu. Może wtedy nauczą się doceniać dobrych facetów i im się odmienią priorytety, gdy wzorzec kulturowy się zmieni.

Gość gość
gość ale jak wdowa? = jak wdowa albo kobieta ktora miała zwyczajnie pecha w zyciu, bo np rodzice wpychaja młode dziewczyny w mąłzenstwa wybierajac im partnera, a widziałem takie przypadki--- to jest co innego... taka kobieta zasluguje na uwage \ ale jesli to dyskotekowa dajka, nazwijmy rzeczy po imieniu, a takich jest teraz zatrzesienie, kobieta ktora wiedziała z kim sie zadaje a dale w to brneła, to nie ma zadnych szans, faceci nie sa idiotami tak apropo, moze niektorzy...

Gość gość
19.15 jej wina,jej bledy i co jeszcze!Czyli jak facet okaze sie kompletnym s*********m i da jej kopa,to jej wina?Bezapelacyjnie do samego konca?Bez komentarza.

Gość gość
Moja kolezanka twierdzi, ze akurat nie frajer tylko zaradny finasowo mezczyzna moze sobie pozwolic na kobiete dziecko usmiech.gif / bo szuka sponsora jej błedu, taki facet nie bedzie niczym wiecej jak bankomatem, a to upokorzenie dla mezczyzny i to bardzo duze

"Moja kolezanka twierdzi, ze akurat nie frajer tylko zaradny finasowo mezczyzna moze sobie pozwolic na kobiete dziecko" A myślisz, że po co kobiety to robią jak nie po to by wytworzyć korzystną dla siebie sytuację. Dlatego będą starały się grać na męskim ego, bo manipulacja świetnie im wychodzi. Chcą sobie tu wytworzyć raj na ziemi, w którym będą dawać d*py samcowi alfa, a potem samiec beta będzie zap*dalał na nią i na bachora. O co myślisz, że są te wszystkie krzyki i gadanie jaki to ma być prawdziwy facet? A po to by wychować sobie społeczeństwo męskie tak by gnić tu w dostatku i by to faceci zapieprzali.

Gość gość
Brakuje ci dojrzałości. To takie samcze i prymitywne, najprymitywniejszy ludzki instynkt do przetrwania, podświadomie odrzucenie cudzego potomstwa. Ha, ludzie są jednak bardziej rządzeni zwierzęcym instynktem niż chłodna logika lun uczuciami wyższymi. Zależy to roenirez od społeczeństwa. W zachodnich krajach nie jest to problemem, w Polsce tak niestety.

Gość gość
19.15 jej wina,jej bledy i co jeszcze!Czyli jak facet okaze sie kompletnym s*********m i da jej kopa,to jej wina?Bezapelacyjnie do samego konca?Bez komentarza. x nikt sie nie okazuje kompletnym s*********m, tylko juz nim był, a ty akceptowalas to, udawanie teraz nic ci nie pomoze, wiekszosc dzieci to wpadki przy dobrej zabawie, wyobraz sobie ze teraz kazdy ***** sie dla zabawy nie myslac o tym czy partner/partnerka nadaje siedo czegos wiecej niz ta zabawa, ale ludzie nie mysla o takich rzeczach, poki seks nie ma konsekwenkcji, nie wyobrazam sobie isc z kims do łozka, nie majac chocby minimalnej pewnosci ze ta osoba cos coba repzentuje, czyli kieruje sie rozsadkiem, tego wam brak

Gość gość
nie tylko ty niemogl bys byc z kobieta z dzieckiem, to normalne, kazdy facet che miec swoje dziecko , swoje geny a kolezanka sie nie przejmuj bo to nie jest latwe zwiazac sie z kobieta z bagazem, zawsze jest jeszcze ten drugi ojciec dziecka ktory ma prawo do niego.

a ja się autorowi nie dziwię. Też nie chciałabym faceta z dzieckiem. Jak niektórym to nie przeszkadza, to proszę bardzo, ale gdzie niedojrzałość w postawie "nie chcę cudzych dzieci"?

Gość nerwowy facet
Jeszcze raz zaznaczam, ze kolezanka nie ma dziecka, ma faceta bez dziecka, ale strasznie sie zdenerowala, gdy sam uznalem taka kobiete za cos niepozadanego. Twierdzi, ze jestem nienormalny, moj sposob myslenia jest chory :)

Gość gość
w zachodnich krajach nie jest to problem? a co sie dzieje w usa? ile jest samotnych matek, własnie dlatego ze nie potrafia utrzymac na sobie majtek? jaka wystepuje rotacja partnerow? myslisz ze z szeroskoscia geograficzna sieja wiecej frajerow? takie same maja odczucia faceci, tak samo kobiety zdradzaja, robia w babmbuko facetow szukajac sponsora, czemu jedna kobieta potrafi znalezc sobie faceta, nie krecic patologii w domu, a druga wiecznie trafia na dupkow? odpowiesz mi? miała szczescie? zycie to sa wybory....

Gość gość
A załóżmy że Twoja córka miała by nieślubne dziecko???? To też byś nie starał się pokochać i zaakceptować jej dziecka?

Gość gość
Dopiero, gdy zakochasz sie w kobiecie z dzieckiem, dowiemy sie, czy bys mogl, czy nie. A nuz okaze sie, ze poznasz taka, przy ktorej zapomnisz czy ma dziecko czy nie. Kobiety tez nie pala sie do zwiazkow z mezczyznami wychowujacymi samotnie dziecko, ludzie raczej wola unikac potencjalnych problemow. Nie mysl za duzo 🖐️

Gość gość
Ja nigdy nie chcialam miec faceta z dzieckiem, mojej kolezance podobal sie pewien chlopak ktory mial 1 lub nawet 2 dzieci, kobieta go porzucila dla innego a ona chcila sie z nim zwiazac a ja caly czas jej powtarzalam po co ci to on ma juz dzieci ty nie, moze on nie bedzie chcial wiecej, wiadomo alimenty na tamte musi placic a kolezanka mloda dziewczyna, szkoda mi jej bylo. na szczescie sie ogarnela. Btw moj kuzyn ozenil sie z dziewczyna z dzieckiem, tylko ona urodzila w wieku 19 lat ojciec dziecka uciekl zagarnice zanim dziecko sie urodzilo i mial ich w d***e. kuzyn byl 10 lat starszy ok 35 lat mial jak sie pobrali ona 25.

Gość gość
A załóżmy że Twoja córka miała by nieślubne dziecko???? To też byś nie starał się pokochać i zaakceptować jej dziecka? x byłoby mi jej zal po prostu to po pierwsze, wkoncu to bylaby moja corka tak? poza tym byłoby mi tez wstyd, ze nie potrafiłem wychowac corki tak, ze jej to nie ominelo i nie potrafiła rozroznic co sie liczy a co nie w zyciu...

Gość gość
Autor, tylko pamietaj, zeby nie byc zbyt sztywnym w ocenianiu ludzi, w zyciu roznie wychodzi. Tez mam dosc jednoznaczne zdanie na temat kobiet, ktore zrobily dziecko z nieodpowiedzialnym facetem, ale pamietaj, ze nie zawsze wszystko jest takie, jakie sie wydaje, roznie w zyciu bywa. Nie mam bynajmniej na mysli tego, ze musisz sie wiazac z dzieciatymi, tylko o osadzanie mi chodzi. Ale serio, sadzac po sobie samej, kobiety nawet nie zastanawiaja sie, czy by sie zwiazaly z samotnym ojcem czy nie (choc moze to kwestia wieku, ale nie sadze, bys mial powyzej 35lat), wiec to, ze przerabiajac sytuacje teoretycznie jestes na nie wcale zle o tobie nie swiadczy.

Gość nerwowy facet
Mam 29 lat, kolezanka o rok mlodsza :)