Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety Czego Oczekujecie Od Swoich Facetow

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie,co wasz obecny,przyszly,przeszly musial by zrobic abyscie tylko o nim myslaly,czego oczekujecie od faceta,co jest dla was wazne w zwiazku?

Gość gość
miłości bezpieczeństwa ciepła szkoda ze to tylko co 10 dni ( ON-b.odpowiedzielne stanowisko-coś za coś )

Gość gość
gość miłości bezpieczeństwa ciepła szkoda ze to tylko co 10 dni ( ON-b.odpowiedzielne stanowisko-coś za coś ) x Bardziej wolisz pieniądze niż to co piszesz.

Gość gość
mam tylko jeden warunek - muszę czuć się kochana

Gość gość
Mój o mnie na prawdę walczył i pokazał, że jestem jego oczkiem w głowie. Bezpieczeństwo i przyjaźń.

Gość gość
cóż ..kiedy człowiek sie zakocha ..

Gość bruksellllkkkkaaaaaa
inteligecja zaradnosc zyciowa ambicja by mial pasje by inni go docenial by byl dobrym kochankiem dbal o mnie, o nas mimo pozycji spolecznej, zawodowej przy mnie byl by normalny i wrazliwy i kochajacy a i poczucie humoru:)

Gość gość
ta briskelka inteligencja !!! haaaaaa przez n

Gość bruksellllkkkkaaaaaa
szybko pisalam nie masz sie do czegos doczepic? literowka i chyba nie tylko w tym slowie..

Gość gość
co rozumiesz pod pojeciem zaradnosc zyciowa? Czy zlodzieja co przynosi 20000-40000 miesiecznie do domu okreslisz czlowiekiem zaradnym?

Gość gość
:D a złodzieja to kategoria zaradnego , pracowitego i uczciwego ''? :D fajnie

Gość gość
"mimo pozycji spolecznej, zawodowej przy mnie byl by normalny i wrazliwy i kochajacy" Zejdz na ziemia jak ktos ma kase i poztcje spoleczna to przewaznie ma kilka kochanek.

Gość gość
czyli facet ma być bogiem dla wszystkich herosem a jednocześnie zwykłym człowiekiem, któremu nie odbija i nie stawia się ponad innych:P tzw. wymagania z kosmosu

Gość gość
haha tak oczywiście kilka , tak jak ty Jestem najpiekniejszą babą\\ dla niego ; wiem to nie tylko ...ale z ust innych , pan które sie przymilały do niego, ale niestety :) dobranoc :)

Gość gość
Przeciez nie napisala ze pracowitego i uczciwego,tylko zaradnego czyli kogos kto sobie radzi.

Gość gość
tak i jeszcze świętym z 2 aureolami i na plecach z damską spermą

Gość gość
niczego nie oczekuje a wszystko mam :P

Gość gość
Ja oczekuję,że będzie mnie utrzymywał i dobrze bzykał oraz będziemy przyjaciółmi, póki tak jest mam gdzieś innych facetów.

Gość gość
tak jak w wiekszości związków :P

Gość gość
Głupie pytanie - głupie odpowiedzi. :-o

Gość gość
"haha tak oczywiście kilka , tak jak ty Jestem najpiekniejszą babą\ dla niego ; wiem to nie tylko ...ale z ust innych , pan które sie przymilały do niego, ale niestety usmiech.giflapka.gif dobranoc usmiech.gif" Nawet tego nie bede komentowal,hahah A co Drogie Panie rozumiecie pod pojeciami bezpieczenstwa,milosci? Facet ma byc 2 metrowym karkiem? Ma miec duzo pieniedzy? Ma miec duze zaplecze ludzi,znajomosci?

Gość gość
tu nie o fizycznosć hahha chodzi :D! ogólnie, nie chce mi sie rozpisywać, bo widze że musiałabym pisac jak dziecku dobrej

Gość gość
To napisz co znaczy dla Ciebie bezpieczenstwo,co za problem. Czy ma to byc facet ktory Cie nie zostawi,bedzie sie opiekowal Toba i dziecmi,staral sie aby Tobie i dzieciom niczego nie brakowalo?

Gość gość
większość kobiet chce byc po prostu kochana i być dla faceta tą jedyną, najważniejszą i najpiekniejszą. Proste

Gość gość
ach i szczerości

Gość chyhtgfds
a Kaazda jedna kobieta ta twoja także pragnie poczucia bezpieczenstwa ze strony swojego meżczzyny , to dla nas istotne, ważne, dlatego może niektórzy tego nie rozumieją :)

Gość dzieciaczki drogie
bezpieczenstwo dla kobiety nie daje tarzan ani kark 2metrowy, ktory bedzie jej ochroniarzem😠 nie mam wojny, zeby musia ja ktos bronic. kobieta musi sie czuc przy facecie pewnie, nie moze sie bac, ze ja zostawi, ze ja nie kocha, ze ja oszukuje, musi wiedziec, ze moze na niego liczyc, ze nie zostawi ja w potrzebie - to jest potrzeba bezpieczenstwa. kazdy czlowiek ja ma, praca, zapewniony byt, dom, brak strachu, niepewnosci, ze nie bedzie co jesc gdzie mieszkac i brak strachu o swoja przyszlosc to poczucie bezpieczestwa dla kazdego czlowieka. Facet zaradny to taki,ktory potrafi zadbac o swoja kobiete, nie musi byc milionerem, bo nie o kase chodzi, ale o jego checi i reagowanie na to, co sie dzieje, jak jest problem to nie moze ja zostawic ani uciec, rowniez wsparcie psychiczne daje poczucie bezpieczenstwa

Gość gość
No dobra,kochana,jedyna,najpiekniejsza,ale jak ci taki orzel bedzie 1500 wyplaty przynosil, (z czego 700 wyda na swoja pasje) to bedziesz z nim?

Gość gość
"bezpieczenstwo dla kobiety nie daje tarzan ani kark 2metrowy, ktory bedzie jej ochroniarzemzly.gif nie mam wojny, zeby musia ja ktos bronic. kobieta musi sie czuc przy facecie pewnie, nie moze sie bac, ze ja zostawi, ze ja nie kocha, ze ja oszukuje, musi wiedziec, ze moze na niego liczyc, ze nie zostawi ja w potrzebie - to jest potrzeba bezpieczenstwa. kazdy czlowiek ja ma, praca, zapewniony byt, dom, brak strachu, niepewnosci, ze nie bedzie co jesc gdzie mieszkac i brak strachu o swoja przyszlosc to poczucie bezpieczestwa dla kazdego czlowieka. Facet zaradny to taki,ktory potrafi zadbac o swoja kobiete, nie musi byc milionerem, bo nie o kase chodzi, ale o jego checi i reagowanie na to, co sie dzieje, jak jest problem to nie moze ja zostawic ani uciec, rowniez wsparcie psychiczne daje poczucie bezpieczenstwa" W koncu ktos madrze napisal.

Gość coffee bez cigaretten
- co musial by zrobic abyscie tylko o nim myslaly? - musialby mnie traktowac jak najwazniejsza osobe dla siebie, pokazywac, ze mu na mnie zalezy, ze mnie bardzo kocha - czego oczekujecie od faceta? - wygladu, kultury, wiernosci, szczerosci, zaangazowania, wsparcia, uczucia, milosci co jest dla was wazne w zwiazku? - wiernosc, zaufanie, lojalnosc, kompromis, rozmowa, tolerancja