Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety Czego Oczekujecie Od Swoich Facetow

Polecane posty

Gość gosc kochana jedyna najpieknie
w tej chwili jestem z facetem który przynosi 4000 z czego 3000 przeznacza na swoje pasje. Najpiekniejsza, jedyna i kochana się nie czuję. Takze kasa w tym wypadku nie ma znaczenia

Gość coffee bez cigaretten
17.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość No dobra,kochana,jedyna,najpiekniejsza,ale jak ci taki orzel bedzie 1500 wyplaty przynosil, (z czego 700 wyda na swoja pasje) to bedziesz z nim? o o to zalezy czy jest wspolny dom, dziec**przy ktorych powinien sie poczuwac do odpowiedzialnosci, byc rozsadnym. Dojrzalosc tez jest wymagana od partnera.

Gość gość
nie rozumiem jadowitośc***owyżej o tarzanie :D skoro dla ciebie chłopie zaradność ,krętactwo dzięku którym ty fundujesz swojejj pani malediwy jednocześnie bronisz się przed złem tym, że jesteś super mann to współczuje umysłowi :) Nie chciałabym takiego zimnego drania.A co pensja czy miliony maja do bepieczeństwa , dla mnie niewiele, tu nie kasa jest górą , jak to u ciebie. Nie ma Twoja dama depresji :)

Gość gość
usuwasz, ponieważ jesteś facetem przypadkowo sie okazalo ?

Gość gość
Ma bo malo zarabiam.

Gość gość
tutaj nie chodzi o dzieci, tylko o nas mnie i jego :) Dziecko to swoja droga, dla dziecka jest wszystko a co ma wspolnota to miłości ,do tematu odbiegamy :) a jesli jest ta wspolnota to co..?Wydaje mi sie że jezeli cos jest , to jest sie całym sobą, tak?

Gość gość
jestem w takim układzie i nic tego nie zmieni, tak mysle że nie :)

Gość gość
"Miłość zaczyna się wtedy, kiedy niczego w zamian się nie oczekuje"

Gość gość
Dla mnie jest dziwne ze jak czatuje z kobietemi,na roznych portalach,i mowie ze pracuje np fizycznie to rozmowa sie szybko konczy,a kiedy mowie ze ma firme,albo inwestuje na gieldzie to rozmowy wygladaja calkiem inaczej,i duzo latwiej na kawe sie umowic. To nie tylko moje spostrzezenie. Wnioskuje wiekszosc oczekuje bogatego frajera.

Gość gość
hmm co sugerujesz ? Kiedy poznałam mojego przyjaciela tez był zwyczajnym gabinetowym :)dopiero w trakcie udowodnił na co go stać, nie wiem dlaczego mnie nie zostawił :)

Gość tektura falista
Poczucia bezpieczeństwa, miłości, inteligencji, szczerości, odpowiedzialności.

Gość gość
ja nie czatuję ::classic_cool: niestety to dziecinne i zabawa dla idiotów

Gość gość
Bogatego,a bogaty z kamienia czy co ?

Gość gość
ach jakie piękne słowa dojrzałość, odpowiedzialność, zaradność a i tak wszyscy wiemy, że chodzi o nic innego jak pieniądze :P Po co to ukrywać?