Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie łacza emocji ze seksem

Polecane posty

Gość gość

Tylko z potrzebami fizjologicznymi .

Gość gość
http:// foto. onet. pl/ cwzqg,s hldvicooo4s,u.html

Gość gość
Zarówno autor, jak i broken p******ą jak potłuczeni. Są ludzie, którzy łączą seks z emocjami, a są tacy, którzy utożsamiają go tylko z fizjologią, i nie zależy to od płci. Dżizas...

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
Kobiety łacza seks z emocjami faceci niekoniecznie wiekszosc tylko z zabawa . Facet nie musi kochac zeby isc z kobieta do łózka to jest oczywistre m,oze kochac inna .

Gość gość
Nie wiem Broken ale wiem ze faceci seksu nie łacza z 1 kobieta .

Gość gość
broken i jej tezy...

Gość gość
To bzdura ze faceci łacza seks z miłoscia , no chyba ze Ci ubodzy emocjonalnie .... Tak samo jesli spotykaja sie z kobieta tylko dla seksu to na pewno bedzie szukał innej po 1 razie .

Gość gość
jej psychotezy:-)

Gość gość
broken, jeśli nie rozłożysz nóg, nie będziesz miała przyjaźni z facetem, nie licz na to. No chyba, że z jakimś po raku jąder.

Gość gość
Bzdury!

Gość gość
jej napady:-)

:) chyba, że to będzie as albo facet koło 30-40 znudzony już tym;) a jeśli ja rozłożę nogi przed jakimś kochanym męskim mężczyzną seksualnym to będzie mnie musiał najpierw porządnie powyprzytulać, nie ma zmiłuj;)

Gość gość
Nie bzdury tylko prawda , faceci trakruja seks jednoazowo , a zenioa sie tylko po to zeby miał im kto skarpetki wyprac .

Gość gość
Jej P********ie głupot...

Gość gość
brok przeciez twierdzisz ze jestes aseksualna:-/

Gość gość
Kobiety które rozłozyły nogi przed nowo poznanym facetem , moga liczyc tylko na uniki z jego strony ,. Powiedzcie mi kto po takim numerku sie zakochuje ? Facet który cierpii bo kobieta go unika ? Oczywioscie ze nie .

Gość gość
wiesz broken, są faceci znający słowa, które sprawiają, że kobieta otwiera serce i rozsuwa uda. a to twoje asowanie to od dawna jest wątpliwe.

Gość gość
zaraz sie zacznie wymiana zdan z brokeninside zesz qrwa

tak, ale heteroromantyczna i chyba wersja "szara", choć ja nie ufam tej cłej zabawie w określanie tego,czyli mogłabym się dla kochanej osoby 😍 pewnie jakoś przemóc. miłość to poświęcenie;)

hm, nie musisz wierzyć w moją orientację moje pozytywne uczucia, ani nawet śladowe podniecenie nie jest związane ani z kroczem ani z nagością:)

Gość gość
broken ty codziennie przeczysz sobie! Zastanów sie- chcesz sie bzykac czy nie?:-)

Gość gość
jeden się zakochuje jak kobieta rozloży przed nim nogi, inny nie. To nie jest matematyka i nie ma żadnych prawidlowości.

Gość gość
gość jeden się zakoch*je jak kobieta rozloży przed nim nogi, inny nie. To nie jest matematyka i nie ma żadnych prawidlowości. Smiech na sali .Tylko prawiczki tak maja , bo normalnii faceci traktuja seks jak sport . Kobiety maja inaczej na odwrót wiekszosc po 12 razie rozpamientuje rozmysla kobiety maja inna mentalnosc . Dla kobiety seks to owoc Miłosci a dla faceta sprt i rozładowanie .

nie, nigdy nie czułam takiej potrzeby rozumiesz słowo poświęcenie? bo chyba nie. dla mnie to jest bezsensowna czynność, ale wiem, że wielu asów o podobnych odczuciach jak ja może się przemóc dla partnera, i te związki normalnie funkcjonują. gdybym miała być z seksualnym, no ale niz znam osobiście, w realu asa. a czy mają Ci faceci co mi się podobają/byłam zafascynowana niskie libido nie mam pojęcia.

Gość gość
a kiedys sie wypowiadałas ze nie warto byc z kims z kim sie nie jest szczesliwy i nie powinno sie poświęcajc dla jednej osoby i życie sobie marnowac! Ide.Pa zostawie broken z jej psychotezami samą.Do jutra:-)