Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka_21

KONTYNUACJA STAREGO TOPIKI

Polecane posty

Gość gość
Anita, Może zle coś odbieramy. Ale z Twoich słów wynika, ze do czegos miedzy Tobą, a nowopoznanym doszlo: "nlo io poznalama tam takiejgo ejdnego chloalak naprtawde misejs spodobalas dlugoz e soba tancvyzlismy potem poslzismy sie przejsc za sale no jendym slowme duzo sie dzialo miedyz nami ehh w sumie teraz wiem ze gdybym nie byla piajnaa to pewnie by sie tak duzo nie dzialo noa le czausm nie cfone ale najgorsze jest to ze dalam mu swoj nr teleofnu a on sie nie oidezwal do tje loory do mnie chcoiaz oboiecywla mi ze napisz edo mnie sa i z esie umowimy na jakeis spotmkanioe jeszcze na pewno poza tym moila z emnie znajdzie na nk i zaprosi do znajomych ale to tez nie zroibl " Chociaż....mogłabyś jaśniej? ;)

Gość gość
Ona i tak nie zrozumie o co ty pytasz ;) jej się trzeba zapytać wprost: Anita robiłaś mu Loda?

Gość gość
ANITA ROBIŁAS MU L0DA??

Gość gość
Ej, ludzie, moze nie tak ostro. Zadałam pytanie, bo czytając Anity ostatnie rewelacje aż ma sie ochotę przełożyć ją przez kolano. I nie wiem, czy ona jest aż taka niemądra, czy to projekt Kafeterii? Rozumiem, ze krew nie woda i Anita ma prawo do chwili szaleństwa, ale...kurcze! Anita! Z głową to rób! Z głową!

Gość gość
Po prostu się jej chciało, pijana była i się puściła, a chlopak to wykorzystal.

Gość anitka_21
tak zoriboam zadlowoleni??

Gość gość
Nie, Anito, niezadowoleni. Dlaczego to zrobilas? Obcemu facetowi, gdzies na dworze, po co? Nie rozumiesz, ze popełniłaś blad?

Gość gość
...i jeszcze ta uwaga, ze obiecał Cie dodac do znajomych na forum społecznościowym...no, błagam! Żebyś chociaż Ty z tego przyjemność miała, zeby zabrał Cie do ładnego hotelu, ale...oral? W jedną stronę? Gdzies w krzakach? O, matko...

Gość anitka_21
ehh blyo minelo juz czaus nie cofne chociaz teraz wiem ze moglam pstapoic inaczje no cos... ehh do tje pory sie nie odezwla i pewnie sie nie odezwie do znajomych mnie nie dodal nawet mnie nie suzkal zrestza z tego co sie pytalam angeli o niego to mowila ze o chyba ma dziewczyne takze juz w ogogle porazka

Gość anitka_21
no i wpiemwam ze to ja nie chcilam sie zgodiz cna seks on mne prisl tzn mowil mi caigle ze jestem taka ladna itp ze chc emnie zoabczyc nago no wiecire jakie to faceci maja gadki dla kobiet lae ja powiedizalam ze nie chce i juz

Gość gość
Oczywiście, ze porażka, dziewczyno! Skorzystal i...tyle. Chyba nie liczyłaś na romantyczną znajomość po czymś takim? I uwierz, ze dopisze Ci "legendę" łatwej przy pierwszym piwie z kumplami :-o Jak sie ma ochotę na niezobowiązujących seks, to tez trzeba sie trzymać pewnych reguł, no i przede wszystkim myśleć o własnej przyjemnosci (a także o zabezpieczeniu). A jak chcesz powiększyć grono znajomych na nk czy fb, to doprawy są na to inne metody...

Gość anitka_21
no przdcie znie zoiblma tego specjalnie bylam piaja no i fajnie na sie gadalo i tak jakos wyszlo no naprawde nie spodziewalam sie ze on sie tak chamsko zahcowa a tmy abrdziej ze ma dziedczyne teraz bed emiala nauczke na przydzlosc

Gość gość
Jak facet chce zaliczyć, to nie takie rzeczy będzie mowil, a Ciebie to nie powinno ruszać, choćby Cie nawet o swej nagłej, wielkiej i płomiennej miłości zapewniał. Jakos dziwnym trafem taki elokwentny byl przed, a nie po, prawda? Skoro Ty nie chcesz, to odmawiaj! A nie rob loda z...poczucia obowiązku???

Gość anitka_21
ehh no w usmie nie chcialam zeby sobie o mnie niewadomo co pomyslal i poodbal mi sie dlategto stwieddzial;m ze wszysktiego nie bede odmawiac... ehh zreszta nie chc ejuz o tym agdac blyo minelo i nie woric czasu nie cofne i mam nadzieje z ego juz nie sptokam nigdy chyba ze bedzie inaczej sie zachowywal

Gość gość
Pomyślał. Wiadomo co. Zapewniam Cię. I to nic milego dla Ciebie. Jesli spotkacie się przypadkiem ponownie, to albo uda ze Cię nie zna, albo znów szepnie że ładnie wyglądasz, postawi piwko i...wykorzysta. Ewentualnie powie koledze, ze w ten sposób mozna uzyskać od Ciebie darmowy seks. Tego chcesz? Takiej "łatki"?

Gość anitka_21
ehh no wiaodmoze nie :(

Gość gość
To zapamiętaj, ze nie robi sie loda facetowi po kilku tańcach, tylko dlatego że nie potrafisz odmówić. Masz sie nauczyć mówić"nie"! Przestań byc bezwolną kukłą! Mężczyzna jest równy Tobie. I jego zdanie jest tyle samo warte, co Twoje. A jak masz ochotę na seks, to niech ow facet zabiega o Twoje zainteresowanie dłużej niż trzy godziny, niech sie postara, niech Ci zaimponuje, na trzeźwo rozpali Twoje pożądanie (Twoje, nie jego!). Jeśli TY będziesz miała ochotę spotkajcie się w cywilizowanych warunkach, zadbajcie o gumki i w końcu - miej orgazm i Ty!

Gość anitka_21
wkitma jes tkmtos?

Gość gość
No co tam Anita? Pisz!!!!

"wkitma jes tkmtos? " anitko ile razy Ci tu pisali żebyś nie zadawala takiego pytania tylko pisala o co chodzi a jak ktos wejdzie to Ci odpisze , to nie CHAT to jest FORUM.

Gość anitka_21
hej wam jak mija dizne?

Gość gość
Wlasnie wrocilam do domu. Wczoraj miałam randkę, dzis dzien z rodzicami ;) Równowaga w przyrodzie zachowana ;) A co u Ciebie?

Gość anitka_21
ja sie troche nudze jade dizisja na impreze z angle ai jej znajomymi ale to dopeiro jakos kolo dizeiwiatrej wiec jescze troche czasu ;)

Gość gość
Baw sie dobrze, tylko nie daj się znów namówić na robienie loda...

Gość gość
Anita i jak tam po wczorajszej imprezie? Działo się coś ciekawego? Jakieś lody, seks? Opowiadaj!

Gość anitka_21
ehh blyo fjanie :)

Gość gość
Wyczerpująca odpowiedz :D

Gość gość
Anita odezwij się!!!

Gość anitka_21
witma jak mija dizne/>