Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minmim

nikt nigdy nie zaprosił mnie na randkę

Polecane posty

Gość minmim

Przykro mi, że faceci się mną w ogóle nie interesują. Kompletnie. Aż czasem mi głupio, kiedy znajome rozmawiają o chłopakach, a ja siedzę i modlę się w duchu żeby nikt się mnie o nic nie spytał, bo moje doświadczenie w relacjach damsko-męskich jest zerowe. Chciałabym wiedzieć - czemu tak może być? Co prawda zdaję sobie sprawę, że nie jestem zbyt ładna, ale znam dziewczyny naprawdę brzydkie i nie mają takiego problemu jak ja...

Gość prawictwo pospolite128
nadwagi nie masz?

Gość samotnyui
Mogę Cię zaprosić na kawę ? skad jestes ?

Gość minmim
Nie mam nadwagi, jestem szczupła.

Gość gość
Hmmm to kiepsko mnie wielu poprosilo a i tak mam kompleksy

Gość gość
ile masz lat?

Gość minmim
Mam 21 lat

Gość gość
Dolaczam sie do pytania, z tym, ze jestem mlodsza i to o wiele. A sam temat dosc ciekawy.

Gość gość
Facec***atrzą głównie na wygląd a przynajmniej na początku więc w tym bym szukała przyczyny

Gość minmim
Wiem przecież, ale twarzy sobie nie wymienię

Gość gość
Ja od mniej więcej 13 rż. nie mogę się od facetów opędzić.

Gość gość
No to albo to zaakceptujesz albo nie wiem zrobisz jakąś metamorfozę czy nawet operacje plastyczna ...nie widzę innego wyjścia na zmianę tej sytuacji

Gość minmim
Metamorfoza mi nie pomogła a operacja plastyczna nie pozbawi mnie tych defektów. Chyba po prostu muszę się pogodzić z samotnością.

Gość gość
to musisz być serio brzydka

Gość gość
ja obstawiam,że jestem niepewna siebie,nieśmiała, masz mało znajomych i na pewno nie jesteś wcale aż taka brzydka, a możesz napisac skad jesteś (jestem dziewczyna, nie jakiś internetowy nachalny podrywacz)

Gość minmim
Jestem ze śląska

Gość gość
ładną, ale nieśmiałą zawsze ktoś poderwie nie oszukujmy się, autorka musi wyglądać jak kartofel

Gość g09ść
powiem Ci z perspektywy 27 -latki, że o ile jesteś/ jesteście co najmniej przeciętna - to jest tylko i wyłącznie kwestia podejścia, pewności siebie, charakteru. Ja jestem podobno ładna. Wiadomo, że to kwestia gustu, ale jestem drobną czarnulą o regularnych rysach i podobno tak właśnie jest. Pierwszego chłopaka miałam chyba gdzieś właśnie w wieku 21 lat, wcześniej nic. Okazało się, że to tak naprawdę była moja blokada przed spotykaniem się, niepewność siebie. Moja rada to nie bać się, jak trzeba - nawet leko przejąć inicjatywę (ale tylko na chwilę, nie nachalnie- żeby zachęcić). Musisz iść na tą randkę i porandkować dosłownie z kimkolwiek - żeby przełamać swoją własną barierę. Kiedy nabierzesz pewności siebie będziesz pewna, że byłabyś w stanie zainteresować sobą faceta nawet z wielkim pryszczem na czole, w dresie :). Fakt, faceci są wzrokowcami, ale sam wygląd nigdy nie przebije seksapilu jaki ma w sobie pewna swojej wartości kobieta.

Gość minmim
"musisz iść na tę pierwszą randkę" tak, ale nikt mnie na nią nie zaprasza rozumiesz? wszyscy faceci mają mnie w d***e i kompletnie nie zwracają na mnie uwagi...

Gość gość
gościa z pryszczem i w dresie :classic_cool: każda o takim marzy :classic_cool:

Gość gość 157
A może jeszcze nie trafiłaś na kogoś odpowiedniego. Kogoś komu byś się spodobała. Komuś komu potrafiła byś zaufać. Ja widać masz dopiero 21lat czyli jesteś jeszcze młodziutka i wszystko przed tobą. Na pocieszenie mogę c***owiedzieć że ja poznałem kogoś i zakochałem się w wieku 25lat. No i też jestem z Śląska.

Gość minmim
No wiem że nie spotkałam nikogo komu bym się spodobała, w tym problem. I prawdopodobnie nikogo takiego nie poznam, bo musiałby mieć naprawdę spaczony gust :o Że jestem młodziutka to też często słyszałam, albo "na studiach na pewno kogoś poznasz". I g**** prawda.

Gość gość 157
A z jakiego regionu jesteś Minmim Śląska??!! Może dasz się zaprosić do kina lub na kawę któregoś dnia??!! Ja z okolic Katowic i Sosnowca.

Gość gość
widzisz, tu ze Śląska jest mnóstwo osób, szkoda,że z mojego rejonu nie ma tyle, poznałąbym koleżankę albo koelgę

Gość minmim
ja z Zabrza

Gość gość 157
Ale Minmim!! Czasem takie uczucie czy poznanie kogoś przychodzi w najmniej nieoczekiwanym momencie. Może to być jutro może za tydzień lub za kwartał. Najważniejsze nie poddawaj się. Rób to co dotychczas a z pewnością ktoś pojawi się na twojej drodze.

Gość gość
Studia nie są do szukania miłości, tylko łapania odpowiednich kontaktów i zabawy. Większość studentów to golasy z wiosek i szkoda na takich czasu.

Gość gość 157
Czyli blisko siebie mieszkamy??!! W Zabrzu nawet pracuje na Helence w okolicy ulicy PCK Skoro jesteś z Zabrza to pewnie wiesz gdzie jest Zabrze Helenka??!!!