Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minmim

nikt nigdy nie zaprosił mnie na randkę

Polecane posty

Gość gość
,,Nie wiem jak to robicie, ale ja chodzę na randki od ponad 15 lat i jest to dla mnie normalne. Ostatnio byłam w piątek." - really big FACEPALM.

Gość gość
Tak - jesteśmy aseksualne - nie mamy zamiaru nikogo oszukiwac ani szukać na siłę chłopaczka do przespania się !!!!!!!! tak jak wy faceci to robicie, byleby się rąbać

Gość gość
Ale macie problemy, nono. Ja za to spokojnie na miasto wyjść nie mogę, bo mnie faceci zaczepiają i to totalnie obcy. Stoję sobie spokojnie na przystanku, a tu się w 4 minuty dwa samochody zatrzymały i kolesie pytają czy mnie podwieźć, czy czas mam i ochotę na kawę czy obiad. Ciągle tak mam.

Gość gość
hehe jak mają was zapraszać jak tylko siedzicie w domu i jęczycie, a z neta sie nie umawiacie p******* was ?

Gość gość
chwalisz się? bo to trochę nie na miejscu, żeby się chwalić w takim wątku. Tak, dobij jeszcze bardziej

Gość gość
,,Ja za to spokojnie na miasto wyjść nie mogę, bo mnie faceci zaczepiają i to totalnie obcy. Stoję sobie spokojnie na przystanku, a tu się w 4 minuty dwa samochody zatrzymały i kolesie pytają czy mnie podwieźć, czy czas mam i ochotę na kawę czy obiad. Ciągle tak mam." - żalisz się czy chwalisz???

Gość minmim
Haha a co nas to obchodzi? Specjalnie wchodzisz na taki watek zeby sie pochwalic jakie to masz powodzenie? Widac facetom nie zalezy na madrych kobietach...

Gość gość
19.01.14 faceci z neta? byłam na paru spotkaniach i podziękuję. Strzelają fochy jak panienki, albo chodzi tylko o seks. Żadnej znajomości nie utrzymałam, a jestem normalną dziewczyną. I nie były to chatowe znajomości

Gość gość
Czytam te komentarze i nadziwić się nie mogę ilu idiotów wydała na Matka Ziemia. Toż to niewiarygodne.

Gość gość
pewnie jesteś ładna laseczka i rozmowna :P

Gość gość
bo w necie siedzą takie same odpady jak WY, więc sie z tym pogódzcie albo je bierzecie, albo nie będziecie nigdy z nikim bo nikt normalny was nie zechce.

Gość gość
,,Widac facetom nie zalezy na madrych kobietach..." - dla faceta mądrość kobiety znaczy tyle, co kupa gnoju na polu. Kobieta ma mieć zgrabne ciało, ładną twarz, ma być młoda i chętnie sie oddawać + optymalnie dobrze obrabiać gałę. Taka kobieta z pewnością może liczyć na prawdziwą miłość.

Gość gość
2014-01-19 17:48:19 Sam jesteś odpadem, skoro kogokolwiek tak nazywasz. Jaki masz argument na to, że coś z nami jest nie tak? Nie masz? Ano właśnie.

Gość minmim
Wiem :o ale ktoś wcześniej zasugerował coś innego, więc tu ma idealny dowód na to jak jest.

Gość gość
,,Jaki masz argument na to, że coś z nami jest nie tak" - gość ma podejrzenia, że nie jesteście odpowiednio atrakcyjne fizycznie i już zaczyna pojazd i wyzwiska. Typowo samcze zagranie. Nic a nic mnie to nie dziwi.

Gość gość
O, przepraszam, ja się akurat uważam za całkiem fajną laske. Dbam o siebie, jeszcze makijaż dodaje mi trochę tej urody, świetnie ubieram. kiedyś byłam nawet ładniejsza, teraz jakoś przygasła lekko moja uroda, ale dalej się sobie podobam. jednak wydaje mi się, że to przez moje zachowanie (niestandardowe) mam problemy z łażeniem na randki :) ale to w sumie dobrze, nie chcę się zadawać z byle jakimi ludźmi, więc lepiej mieć mniej tych zaproszeń niż użerać się z samcami

Gość gość
Mam kłamać, że jest inaczej? Tak, chodzę od kilkunastu lat na randki. Zawsze mam wokoło jakiś fanów. Tak, jestem zaczepiana i podrywana na ulicy, nawet jak nie jestem sama. Tak, jest to czasem dla mnie uciążliwe, bo czuję się jak obiekt seksualny. Tak, eksowie mi nie dają spokoju. Acha, jestem dodatkowo wymuskaną lalą, do tego wyrachowaną i perfidnie się bawiąca innymi, a większość facetów uważam za masochistów skoro ich to kręci. Jak się nie zmienicie i nie weźmiecie za siebie to cale życie będziecie biadoliły, aż przygarniecie ww akcie desperacji jakiegoś szpetnego gołodupca.

Gość gość
Ale ja nic nie mam w sobie do zmiany. Wychodzę zdecydowanie więcej do ludzi od początku studiow, ale jakos zaproszeń nadal nie mam.

Gość minmim
Odpowiedz tylko na jedno pytanie - CO NAS TO OBCHODZI?

Gość gość
takie jak WY nie mogą mieć żadnych wymagań co do faceta, ale znam takie co mimo, że niezbyt piękne mają swoje zalety są zaradne, dobre w łóżku i da sie z nimi pogadać, a z wami pogadać sie nie da, w łóżku nie macie żadnego doświadczenia i jesteście pierdołami.

Gość minmim
a ty niby nie jesteś pierdołą przesiadując na damskim forum? idź wyciskać swoje pryszcze popaprańcu

Gość gość
Aha, zalety idealnej kobiety wg samca -zaradna -doświadczenie w łóżku

Gość gość
jest niedziela więc mam prawo pisać co chce :) i gdzie chce :) powiedz mi jakim prawem takie pokraki jak wy stawiacie jeszcze wymagania ? no jakim ?

Gość gość
Aha, zalety idealnej kobiety wg samca -zaradna -doświadczenie w łóżku nie wiem no, wydawało mi się że to że ktoś jest dobry w łóżku zależy od charakteru osoby a nie tylko od doświadczenia, ale co ja Ci tu będę tłumaczyć.. i tak nie załapiesz

Gość gość
Pokraki, bo debile rzadko zapraszali mnie na randki? SERIO? a Ciebie ile kobiet zaprosiło na randki albo robiło do Ciebie maślane oczka? no powiedz nam :)

Gość minmim
Tak się składa że jak ktoś wygląda gorzej to nie znaczy że jest jakimś podczłowiekiem... gdybyś miała krsztę rozumu to byś to ogarnęła. Więc tak, mam prawo stawiać wymagania.

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się podpuszczać tym niezbyt lotnym trollom i trollicom. Żeby to to chociaż jakieś błyskotliwe było, a jest takie marne i sztampowe, że nawet czytać się tego nie chce. Wymuskana lala, która chwali się swoim powodzeniem na topiku o braku powodzenia - no co to ma w ogóle być, pytam grzecznie?

Gość gość
No dokładnie.. po facetach naprawdę nie ma czego się spodziewać, lepiej przyjac założenie ze to są ameby o IQ 50 ktorzy myśla tylko o seksie - wtedy zycie będzie weselsze, bo będziecie mogly ich wykorzystywać i potem porzucać, skoro juz wiecie, że oni uczuc i tak nie maja :)))))))))

Gość gość
ja sam zapraszam kobiety na randki i o dziwo zgadzają się zobacz dziwne co ? tylko z tobą pewnie nie ma nawet o czym porozmawiać bo niby o czym ? że siedzisz w domu i nigdy nie byłaś na randce i jesteś pokraką z figurą gruszki nawet nie masz własnej wartości żadnej, zostaniesz starą panną już teraz przegrywasz najlepsze lata swojego życia taka jest prawda.

Gość gość
No ale czemu się dziwicie? Dobry seks to podstawa. Nie wyobrażam sobie bycia z facetem, który jest kiepski w łóżku. Jak się facet nie sprawdzał i nie potrafił mnie zadowolić, to go po prostu zostawiałam i szukałam następnego. Po co się męczyć.