Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minmim

nikt nigdy nie zaprosił mnie na randkę

Polecane posty

Gość minmim
no bo u mnie problemem jest brak proporcji... np mimo wzrostu mam krótkie nogi i komicznie to wygląda

Gość mistrz_świata
hmm obcasik ale wtedy będziesz trochę wysoka :)

Gość minmim
no właśnie dlatego obcas odpada, już wyglądam jak mutant :( właśnie problem z tym że z moimi wadami nie da się nic zrobić, inaczej bym nie narzekała

Gość mistrz_świata
no ale większość facetów ma te 180 cm wzrotsu :P znowu przesadzasz.

Gość prawictwo pospolite128
pewnie dlatego , ze nie wiedzą ze jestes wolna

Gość gość
Minmim nie słuchaj ich, oni i tak nie pojmą. Nie pojmą, bo nie są w stanie, więc trzeba też ich zrozumieć, ale sensownej rady tu nie uzyskasz. A ze swojego punktu widzenia powiem Ci uczciwie, że proporcje ciała też mam DO BANI (też jestem gruszkowata) i ratuje mnie niebrzydka twarz. W przeciwnym wypadku żaden facet przenigdy by się mną nie zainteresował, jestem tego pewna w 100%.

Gość minmim
W moim otoczeniu nie ma żadnego faceta który by miał tyle wzrostu :P Prawictwo dzięki za próbę pocieszenia ale to na 100% nie jest powód. Myślę że po mnie od razu widać że nikt mnie nie chce

Gość peweu_22
jesteś dziewicą ? może sie spotkamy na sex :/ ? jestem prawiczkiem i też nie mam powodzenia, a wydaje mi sie, że jestem całkiem fajnym chłopakiem tylko nie śmiałym, choć przystojniakiem też nie jestem a ty pewnie byś takiego chciała :/

Gość minmim
nie interesuje mnie umawianie się na seks :P

Gość peweu_22
no szkoda, ze mną też żadna dziewczyna nie chce sie umawiać więc doskonale ciebie rozumiem :/ chciałbym przeżyć ten pierwszy raz z jakąś normalną czystą dziewczyną, a nie z prostytutką :/

Gość reksio123
Wiesz, tak jak piszesz o sobie to faktycznie straszna nudziara z ciebie. Stoisz przed lustrem i gapisz się na siebie oceniając proporcje ciała. Naprawdę, takie użalanie się nad sobą po prostu jest żałosne i pewnie masz to wypisane na twarzy. A tu książę na białym koniu i tak się nie pojawi...Sorry, ale jesteś denerwująca.

Gość minmim
Nie stoję przed lustrem i nie analizuję każdego milimetra, ale to się po prostu rzuca w oczy...

Gość gość
Nieatrakcyjni są usuwani z obiegu matrymonialno-rozrodczego. Tak działa system. Nic na to nie poradzicie. Mnie też to uwiera, bo moja atrakcyjność jest na granicy akceptowalności i muszę zabiegać o to by się mieścić w odpowiednich ryzach, bo natura łaskawa dla mnie nie była i to boli. :o

Gość peweu_22
no dobra nie przeszkadzam szkoda :P

Gość gość
Mnie RAZ w życiu facet zaprosił do kina ale po tym jak mnie próbował podglądać w toalecie po pijaku to... stwierdziłam że to ostatnia randka:P (to było jakis rok temu, a jestem w twoim wieku)

Gość gość
nawet nie wiem czy to zakwalifikować do randki, bo to był mój kolega z grupy znajomych.. ej, naprawdę, co można zakwalifikowac jako randkę??

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 24 lata i zero doświadczeń z kobietami. Każdy ma takie problemy. Niby w 21 wieku łatwo jest kogoś znaleźć, ale w sumie wiem, że jestem zbitkiem kompleksów, w których życzliwi ludzi utwierdzali mnie przez całe życie. W szkole było słabo, a w pracy też nie lepiej. Ale co ja Ci będę mówił, jakoś to życie trzeba przeżyć.

Gość gość
wy chyba jesteście aseksualne macie w ogóle jakieś potrzeby sexualne ?

Gość minmim
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
do czego pijesz?

Gość minmim
ja? :P

Gość gość
O matko, dziewczyny, a co robiłyście w szkole średniej? Nie spotykałyście się z nikim, nie chodziłyście na randki, poważnie?

Gość gość
no nie wiem marudzisz, że cie chłopak podglądał, a zachowujesz sie jakby ciebie chciał zg*****ć, może podobałaś mu sie i podniecił sie co w tym dziwnego, a ty masz uraz i nie chodzisz na randki przez to i tak sie zastanawiam, że napewno obie nie macie żadnych potrzeb sexualnych w ogóle jak wy sobie wyobrażacie związek ?

Gość gość
Ja nie chodziłem na ranki, bo byłem nieśmiały.

Gość gość
Dziewczyna pisze, że faceci się nią nie interesują, a jakiś typ wypala, że pewnie jest aseksualna. Po niektórych postach widać jak na dłoni, że czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy. Tak to jest jak jedyne, co się czyta to etykiety opakowań produktów spożywczych i chemii gospodarczej, a i z tym pewnie jest problem.

Gość minmim
No nie spotykałam się z nikim bo nikt nie chciał ze mną się spotykać... gość up ma rację, irytujące jest że mało kto potrafi czytać ze zrozumieniem :o

Gość gość
19.01.14 wiedziałam, że pijesz do mojej wypowiedzi. Podniecał, tak? Wolałabym żeby okazywał to w inny sposób , niż podglądał mnie w prywatnej sytuacji, jaką jest sikanie... Myślisz, że kobiety jara taki prymitywizm? a na żadnej randce więcej nie byłam, bo nikt inny mnie nie zapraszał - tak trudno to zrozumieć? w szkole średniej byłam na jednej jedynej randce z moją miłością, w dodatku bardziej z mojej inicjatywy ona była, potem się wykręcał i nie doszło do ani jednej więcej no i miałam jednego faceta, który za mną latał przez 4 miesiące, ale to był desperat straszny i mi się nie podobał, byłam z nim 2 miesiące i z nim zerwałam, jeszcze mnie potem oczerniał po ludziach END of moje randki

Gość gość
Nie wiem jak to robicie, ale ja chodzę na randki od ponad 15 lat i jest to dla mnie normalne. Ostatnio byłam w piątek.

Gość minmim
Czy ty jesteś jakaś ułomna? Czy do ciebie nie dociera że nikt nas (no, przynajmniej mnie) nie zaprasza?

Gość gość
i jakby co - nie jestem autorką tematu. Zawsze mnie olewali faceci, którzy mi sie podobali.. niestety mam pecha... Co definiujecie jako randki, powtarzam pytanie? Wypad z kolegą gdzieś to już randka? Kto was musi zaprosić gdzieś, żeby uznać to za randkę? Obcy facet na ulicy czy co?