Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minmim

nikt nigdy nie zaprosił mnie na randkę

Polecane posty

Gość gość z wcześniej
No to dlaczego nie pójdziesz na jakaś imprezę? Przecież nie można się tylko uczyć. Kiedy masz zamiar się bawić, po 60ce? Jesteś w znakomitym okresie swojego życia, a w ogóle tego nie wykorzystujesz.

Gość minmim
Jest mały problem - nikt mnie nie zaprasza :o

Gość gość z wcześniej
Nikt nie zaprasza, bo pewnie mało kto Ciebie w ogóle kojarzy. A dlaczego sama nie zaproponujesz np. wypadu na bronka podczas jakiejś dłuższej przerwy?

Gość minmim
kojarzyć kojarzą bo grupa ma 20 osób... nie mamy dłuższych przerw, zresztą raz zaproponowałam i wszyscy zlali mnie z góry do dołu

Gość gość z wcześniej
No to po zajęciach. Dziwisz się im? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że od pierwszego roku nikt nie zaproponował żadnego wypadu. Przecież nie musisz się skupiać tylko na ludziach z grupy, są jeszcze pozostali z roku czy innych lat. Nie wiem jak to robisz, ale ja się od imprez i wypadów opędzić nie mogłam. Nikt się jakoś specjalnie nie umawiał, tylko większość wiedziała gdzie i co się dzieje, a podczas przerw czy po zajęciach było wiadomo gdzie przebywa reszta.

Gość kropka_roztropka
Miałam dokładnie ten sam problem. Strasznie zakompleksiona byłam i też były rady "Imprezuj! Zaproś kogoś! Rozmawiaj! Przełam się!". Ale to tak nie działa, jak ktoś jest nieśmiały to nie rzuci się na głęboką wodę. Zmiany następowały powoli. Na początku naczytałam się trochę poradników typu "Uwierz w siebie", "Obudź wewnętrznego olbrzyma", "Pokonaj nieśmiałość"itp. I o dziwo, po przeczytaniu chyba z 20 takich książek naprawdę poczułam się lepiej. Zaczęłam też eksperymentować z wyglądem, wymieniałam okulary na soczewki co mi pomogło zniszczyć nieciekawy obraz mojej osoby. Niestety nadal z chłopakami nie miałam szczęścia, więc zaryzykowałam z portalami randkowymi (i t też było dość późno, bo na studiach). Pamiętam moje pierwsze spoktanie z chłopakiem. Nie był w moim typie, ja w jego chyba też nie, ale przesympatyczie się z nim rozmawiało i kontakt nadal utrzymujemy. Potem poznałam chłopaka, również na portalu, z którym byłam dwa lata. Całe te randkowanie przez internet nauczyło mnie pewności siebie. Dzięki temu poznałam (już nie na portalu) cudownego faceta z którym jestem do dziś. Może warto zaryzykować z portalami? Lubie takie motto "Jeśli raz w tygodniu zrobisz coś czego się boisz, to Twoje życie stanie się lepsze". No i na koniec, hobby. Ja również wcześniej nie miałam wiele zainteresowań, poza siedzeniem na fb czy oglądaniem telewizji. Na szczęście wraz z otwieraniem się na innych ludzi i ich zainteresowania, sama zaczęłam się interesować różnymi rzeczami. Sporo teraz podróżuję, lubię wieczorki towarzyskie z karaoke lub kartami, lubie poznawać nowe języki i kultury. Myślę, że z czasem znajdziesz coś dla siebie. Rób wszystko małymi kroczkami, ale jednak rób. :) Powodzenia.

Gość gość
Może szukasz zbyt idealnego faceta autorko tematu?, pewnie szukasz jednego z księciów, który ma być bogaty (min. miesięcznie ma zarabiać 4000 zł), przystojny (przypakowany, po solarce), być dla Ciebie miły, mądry, i obraniać Ciebie, sorry ale jeśli takie wymagania masz to nic dziwnego że żaden Ciebie nawet nie chcę zacząć podrywać szczególnie pewnie jak Ty nie jesteś z wyglądu księżniczką a z charakteru damą pewnie nie jesteś więc nie dziwota że żaden się za tobą nie ogląda..., weź się za siebie i zmniejsz wymagania..., a jak szukasz lalusia to zaczynaj ich podrywać bo oni nie mają jaj by zagadać do dziewczyn! :o

Gość Singiel 40
Te kobiety w internecie, jakos mi pokazały, ze nie warto ich poznawac. Smutne, ale prawdziwe!

Gość minmim
Na początku nikt nie zaproponował wypadu ogółowi, tylko wszyscy umawiali się w swoich grupkach. I jak mam niby poznać ludzi z innej grupy? Albo z innych lat? Podejść na korytarzu i się spytać czy się zakumplujemy? :o Na portalu randkowym mam konto od dawna i nikt do mnie nie napisał. Aha, i nie mam wygórowanych wymagań, bo do mnie nie zarywa dosłownie NIKT, nawet największe brzydale...

Gość grześ_m
ja tak myślę, że problem nie jest z Tobą ale z Twoim otoczeniem, znam takie przypadki i problem jest z ludźmi którzy Cię otaczają... musisz mieć inne towarzystwo dojrzalsze co nie oznacza nudne naprawdę. Ty niestety siedząc w domu innego towarzystwa nie spotkasz, tylko nie disco bo tam na pewno odpowiedniego towarzystwa nie spotkasz, Ciekaw jestem jak wyglądasz? jestem co prawda z Podhala ale na kawę można sie umówić. Aha nie daj się zwariować to, że jesteś dziewicą to ogromny plus nie spiesz się z tym ;-) a tak z Twoich wypowiedzi wynika, że jesteś miłą i ciepłą osobą.

Gość gość
19.01.14 zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią, dlaczego ktoś ma się zmieniać by być jak inni? te glosne osoby często sa bezwartościowe, dużo gadaja smieja się w towarzystwie chociaż najczęściej po alkholu a w rozmowie w 2 osoby okazuje się,ze nie maja nic ciekawego do powiedzenia, a poza tym znam osoby które skonczyly medycynę a nie sa jakimiś duszami towarzystwa, lekarz pracuje z pacjentem a nie z całą grupą ludzi, nie musi zagadywać, a w pracy to samo, mowi tylko dzień dobry z czym pan przychodzi i już, ja wręcz nie lubię gaduł lekarzy, lubie konkretnych

Gość mistrz_świata
a skąd jesteś ? masz profil na sympatia.pl ?

Gość minmim
Mówiłam, ze śląska jestem. Mam profil na sympatii. A co do mojego wyglądu to jak już mówiłam - raczej poniżej przeciętnej.

Gość gość 157
Ja cię chciałem zaprosić gdzieś na kawę albo do kina.

Gość minmim
to chyba zły pomysł

Gość gość
Dajcie spokój, to zwykła marudząca memeja, a takiej się nie da pomóc. Tylko narzeka, a sama nic nie zrobi, nawet do ludzi zagadać nie potrafi. A potem taki tłumok będzie ''leczyć'' i doradzać innym, dobre sobie. Trzeba było iść na weterynarię.

Gość minmim
Chyba nie znasz znaczenia słowa "tłumok" tłumoku :o

Gość gość 157
No cóż skoro sądzisz że to zły pomysł to jak chcesz kogoś poznać czy aby się ktoś gdzieś zabrał.

Gość minmim
Bo w realu widać od razu jak dana osoba wygląda, jaka jest. A takie spotkania 'z internetu' są tylko rozczarowaniem

Gość mistrz_świata
weź podaj nazwe profilu to wejde i zobacze pewnie masz niskie poczucie własnej wartości albo podaj mi dane jakie miasto mas zi wiek i na jaką litere ten profil :P

Gość minmim
nie podam :P wolę jednak nie poszerzać kręgu osób które się ze mnie nabijają

Gość gość
Nie dość, że tłumok to jeszcze brzydula. Nie dziwię się, że nikt się nie chce z taką zadawać, przecież to wstyd.

Gość minmim
weź wyjdź...

Gość gość
Przecież i tak jesteś pośmiewiskiem. Niczego już nie zmienisz.

Gość mistrz_świata
no szkoda, ale coś i tak nie działa ta sympatia dzisiaj :( nie śmiałbym sie z nikogo po co ? myśle, ze już tak tutaj siebie opisałaś negatywnie, że jedynie móżnaby sie pozytywnie zaskoczyć.

Gość gość2
Nie chcesz podac profilu, a mimo to konto sobie tam zlaozylas. Tak jak kolega pisze, tłumok z Ciebie niezly. Sama nie wiesz czego chcesz, zakladasz temat wylewasz zale, a jak ktos prosi o profil/chce Cie na kawe zabrac to zaczynasz pajacowac.

Gość minmim
właśnie chodzi o to że nie. to że nigdy nikomu się nie podobałam chyba o czymś świadczy :(

Gość mistrz_świata
i tak nie działa sympatia.pl więc nie zobaczymy nikogo.

Gość minmim
Tylko ja już wiem jak to jest na kafeterii, wkleiłabym link to potem ktoś zapisałby zdjęcie i byście się nabijali "fuu jaki paszczur"

Gość mistrz_świata
tutaj nie dawaj foto, bo może być tak jak mówisz.