Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SORRY ALE URODZENIE DZIECKA I WYJŚCIE ZAMĄŻ TO ZADEN WYZCZYN

Polecane posty

Gość gość
praca, studia i kariera to też żaden wyczyn - jak tak patrzeć to się nic w życiu nie liczy.

Gość gość
dla mnie to nic nie jest wyczyn, wszystko ma swoje miejsce fajna praca, pieniądze, dom, mąz od 25 lat ten sam, udane dzieci żaden wyczyn, po prostu starałam się i mam :)

Gość lumia22
ja powiem tak nie mam nic do osób posiadających dzieci osobiście nie mam dziecka ale zmierzam do tego że dla nie których to bóg wie co koleżanka mi napisała że w jej życiu tyle się dzieje rzeczywiście dziecko urodziła i za mąż wyszła i nosi się z pyska ..a tak ma dobrze że dziecko nawet nie pół roku i zapierdziela w sklepie na kasie a do innych pretensje bo dzieci sie nie ma każdy ma inne priorytety

Lodowata słusznie piszesz. Urodzić dziecko potrafi każda zdrowa kobieta. Ale wychowanie dziecka na porządnego człowieka nie każdemu się udaje. Tak samo nie sztuką jest wyjść za mąż czy znaleźć partnera. Sztuką jest przeżyc z tym człowiekiem 50 lat i móc powiedzieć, ze kochacie sie tak samo mocno jak wcześniej

Gość gość
nie które to ordery by chciały ;)

Gość gość
Kasia i Jakub masz stuprocentową rację, bo męża trzeba kochac bardziej niz dziecko i nie wyobrażam sobie zeby u mnie w domu moglo byc inaczej. Miłość do dzieci zawsze będzie u mnie tak jak i u ciebie Kasiu na drugim miejscu. Dzieci nie można przyzwyczajac do stania na piedestale.

Gość gość
jakby dla Ciebie Autorko to nie byłby zaden wyczyn to byś nie zakładała tego durnego tematu

Gość gość
no pewnie,ze nie.Ale autorko dla ciebie wyczynem to zalozenie durnowatego topiku na kafeterii:D gratuluje,wysokich progow zyciowych jakie sobie postawilas.Spelnilas sie?jesli tak to teraz mozesz isc rodzic dzieci,tylko najpierw poszukaj sobie odpowiedniego samca

Gość gość
moze ten temat założyła stara panna co nie ma szans na dzieci, męża, konkubenta? Może zazdrości wszystkim znajomym,że mają rodziny?

Gość gość
Mam meza,jestem w planowanej ciazy koncze magistra,mam fajna prace,mam23lata, tak to wyczyn,zyjemy szczesliwie i dobrze nic wiec mi nie potrzeba,wiadomo oprocz tego wspaniala rodzina,przyjaciele,wlasne hobby :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
czy wy z tym wykształceniem i studiami dostałyście już na łeb????

Gość gość
Jestem dumna po prostu,bo i wyksztalcenie i prace i kochanego meza i interesujace mnie zajecie-hobby , dla mnie to wystarczajaco wiele:-)