Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEEN MOM POLAND drazni mnie reklama po prawej stronie

Polecane posty

Gość gość

Moze ten program bedzie jakas przestroga dla mlodych nastolatek i nastolatkow, ze nalezy sie zabezpieczac przed ciaza. Jednak reklama tego "show" mnie wnerwia, jak mozna doceniac głupotę tych dziewcząt i przedstawiać je jako SUPERBOHATERKI ;/ pewnie marketingowcy mieli taki zamiar, ale dla mnie to niesmaczne;/

Gość Alf na prezydenta
marketingowcy sa cool wmawiaja ci ze twoja pierwszo poczebo jest cos czego wcale ci nie poczeba :classic_cool:

Gość gość
No właśnie po cholerę promują macierzyństwo w wieku nastu lat ? .Dziecko w tym wieku to dla młodych (zarówno matki i ojca dziecka ) to WSTYD a nie powód do dumy. Jeszce jedna z druga dziunia powie ci ze masz je szanować bo nie usunęły ciazy ...

Gość gość
jaka reklama? polecam adblocka..

Gość gość
Właśnie, może ten program coś by dał młodym dziewczynom, gdyby pokazywał, że to nie jest tak kolorowo być młodą matką. Dorosłym kobietom jest ciężko a co mówić 16- latkom czy nawet 18-latkom. Ale tutaj widać, że są super, bo wpadły i urodziły dziecko. No wyczyn stulecia normalnie...

Gość gość
są super bo sobie radzą, tyle w temacie.

Gość gość
Radzą sobie... jak urodziły to nie mają wyjścia. To może każdej matce dopłacajmy, że nie wyrzuciła dziecka na śmietnik i potem co roku nagroda za każdy kolejny rok życia dziecka? Bo przecież mogłaby je zagłodzić albo oddać a tak to jest superbohaterem bo tego nie zrobiła. To co powinno być normą staje się bohaterstwem, straszne.

Gość gość
tylko wy mylicie, to reklama programu który pokazuje bez ogródek jak to jest być polską nastoletnią mamą, i to ma zrazić dziewczyny

Gość uwedoble
Tez mnie vcoorvia ta reklama, no naprawdę nie mają kogo promować, tylko gówniary, które w takim wieku poleciały do łóżka i nie umiały się nawet zabezpieczyć :O

Gość gość
Ja mam nadzieje ze ten program zniechęci młodych do posiadania dzieci w wieku nastu lat . Co do radzenia sobie to gdyby nie rodzice tych "superbohaterek " to by g***o co w życiu mialy.

Gość taktojatadrugaja
mnie tez w*****a ta reklama mam nadzieje ze nastolatkowie oglądając ten program nie zechcą zostać takimi superbohaterkami:)to im się chwali ze urodziły a nie poddały aborcji ale wiecie kto jest tu superbohaterem ich rodzice czy tam inni opiekunowie którzy sie nimi zajeli zaopiekowali albo zwyczajnie dali kase na pampersy czy witaminy w ciązy to własnie oni są bohaterami a nie te nastoletnie dupodajki

Gość Ramsejowa_zona
Ale co Wy gadacie? Skąd wiecie jak będzie przedstawione macierzyństwo w tym programie? Oceniacie po tej jednej reklamie? Tu raczej chodzi o to, że te panny to superbohaterki, bo w takim wieku mieć dziecko to MEGA przerąbana sprawa i nie każdy daje sobie radę, a ten kto da to normalnie na miano superbohatera zasługuje. Ja tam nie widzę promowania wczesnego zaciążania, a raczej przestrogę. :/

Gość gość
Oglądacie to badziewie dla beki? NO i co śmiesznego w tych pustych brzydkich lalach i równie brzydkich dzieciach? Chyba dlatego brzydkie te dzieci bo pozamałżeńskie. Co fajnego w nastoletnich mamach? Ja nie widzę nic śmiesznego bo to jest żałosne że gówniara rozkłada giry a potem z balonem chodzi 9 miesięcy a po wszystkim udaje wielką męczennice, powinni zabierać dzieci takim nastolatkom bo dobrymi mamami nidgy nie będą niestety, co najwyżej nauczą swoje rozkładać nogo w wieku nastu lat.

widać chyba nie oglądacie tego programu. moim zdaniem te dziewczyny dają sobie rady jak mogą i są naprawdę dobrymi matkami. nie jedna nawet 30tka mogła by brac z nich przykład bo ile się załamuje, zamyka w sobie, popada w depresje, nie radzi z dziecmi a one? mimo macieżyństwa chcą się rozwijać, realizować marzenia moim zdaniem naprawdę dzielne dziewczyny

Gość gość
Tak najlepiej popierajmy rozkładanie gir przed 18stką i róbmy z nich bohaterki, a to że ich dzieci skończą jako prostytutki albo pijacy to już cichosza...

Gość gość
też uważam, ze bohaterami to są ich rodziny, zwykle rodzice, którzy nie dość że utrzymują takie prawie dorosłe dzieci, to jeszcze muszą dokładać się do wnuków, opiekować się wnukami, gdy matka chodzi jeszcze do szkoły itp.

Gość gość
Racja bo rodzice zwykle pomagają i jeszcze muszą ten wstyd obnosić wśród znajomych. Nie zazdroszczę, w zyciu bym moim rodzicom bękarta do domu nie przyniosła.