Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałem swoją byłą w centrum handlowym jestem zdziwiony

Polecane posty

Gość gość
Burak prostak :D

Gość gość
kobiety rozkiwtaja przy dojrzalych facetach.Wnioski sam wyciagnij:) pozdrawiam

Gość gość
Burak nie rozumie za trudne

Gość gość
eee tam rozkwitaja przy pierdzielach starych dobrze jej to i dba o siebie a jaka albo kogo przyczyna nie wiadomo

Gość gość
ja ********le burak :O k****a facet jestes smieciem :O nic do ciebie nie dociera od razu widac ze szkoły nie skończył ;///

Gość gość
Ty uważasz, że studia nie są potrzebne. Ok, skoro znalazłeś dobrą pracę i tak sobie zaplanowałeś, Twoja sprawa. Jednak wyobraź sobie, że niektórym ludziom są one potrzebne, wiążą przyszłość z kierunkiem, który studiują, albo po prostu chcą mieć więcej możliwości na przyszłość. W pewnym sensie studia też kształtują. Jeżeli tego nie rozumiesz, to nie świadczy o Tobie zbyt dobrze. Każdy człowiek ma inny pomysł na siebie i nie można od razu z góry powiedzieć, że studia są złe i trzeba od razu iść do pracy. Gratuluję, że zarabiasz 3000 zł, ale kokosy to mimo wszystko nie są, a są kierunki studiów, po których można zarabiać znacznie lepiej. Przecież na wiele wysokich stanowisk wyższe wykształcenie jest wymagane.

Gość gość
Na prawie wszystkie stanowiska.

Gość gość
Zresztą tym co teraz robisz, chwalisz swoją dziewczynę i krytykujesz tamtą, porównujesz je do siebie, tylko dowodzisz tego, że nie jesteś do końca szczęśliwy i coś poczułeś na widok byłej. Tęsknotę? Żal z powodu rozstania? Przecież zacząłeś od tego jak to ona teraz dobrze wygląda i nagle zacząłeś ją krytykować. Nie zachowywałbyś się tak, gdybyś był szczęśliwy w swoim związku. Teraz próbujesz sam siebie przekonać do tego, że Twoja obecna jest lepsza. Gdybyś faktycznie tak uważał, nie zawracałbyś sobie głowy żaleniem się na temat tamtej. ;)

Gość gość
Może ta dziewczyna nie zmieniała się wtedy bo nie chciała żeby to było na siłę, dlatego że Ty ją do tego zmuszałeś? Zrobiła to wtedy gdy poczuła odpowiedni moment, dlatego że tego chciała, a nie że ktoś wywierał na niej presję! Jak ja nie cierpię takich facetów, którzy myślą, że wszystkie rozumy pozjadali i że mogą sobie sterować dziewczynami jak im się podoba.

Gość gość
Wygląda to na jakieś prowo,ale takie dupki jak autor istnieją.Mój ex był taki sam.Zawsze mnie krytykował,nigdy nie usłyszałam od niego komplementu.A ja w tamtym okresie rzeczywiście byłam zahukana,a ten zamiast mi pomóc to jeszcze wbijał szpilę.W końcu przejrzałam na oczy i dziś z perspektywy czasu,uważam że dał mi niezłą szkołę z której wyciągnęłam nauki na przyszłość.Dziś jestem pewna siebie i tego co robię,rozkwitłam nie tylko fizycznie ;).

Gość gość
No ale jak to brzmi? :D "zmień się, możemy być razem" Czy to nie prostackie?

Gość gość
Znowu łyknęliście prowokacje kafe-balerona :D

Gość gość
Hehe no jak wsiok może zauważyć laskę :D autorze to było do przewidzenia. K***a ale buc.

Gość gość
boze ale z autora jest wiochmen

Gość gość
prostak zwykły

Gość gość
nie wiem czemu tak mnie obrażacie, ale okej,mówcie co chcecie, ja wcale nikogo nie porównuje, mówię tylko,że moja obecna jest bardzo fajna i kocham ją inaczej bym z nią nie był, a tamta to była moja pierwsza miłość, teraz lepiej? :) i nie powiedziałem dokładnie zmień się będziemy razem, a bardziej "możemy być razem tylko coś się musi zmienić" no taka motywacja,ale wy nie zrozumiecie, jesteście do mnie już zle nastawione, bo jestem facetem a wy kobietami, jakos nie widze tu ani jednego wpisu faceta.

Gość gość
bo to forum dla bab jesli do tej pory sie nie zorientowales :D

Gość gość
zorientowałem, ale na wielu tematach wypowiadają się mężczyźni, a nawet jest cały temat "jestem facetem odpwiem na kazde pytanie"

Gość gość
"możemy być razem tylko coś się musi zmienić" >>>> ale zadufany w sobie głupi palant z ciebie :o A co ty jaki książe jesteś co psom krawaty wiąże czy co, że masz takie wymagania? A wesprzeć jej to nie łaska było, tylko wymagać

Gość gość
kurdę, ja mam takiego samego faceta tylko z nim nie zerwałam i więdnę k***a :O

Gość chcialbymtonaprawic
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nie jestem autorem, wykopuję ten temat , ponieważ byłem taki sam i być może komuś się przyda - ku przestrodze - i kobietom i mężczyznom również