Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedząca O

to temat o tym co jest doczepione do penisa

Polecane posty

Gość wiedząca O

o tym co jest doczepione do penisa wiemy od urodzenia - to są stwory stworzone na rzecz niby naszej potrzeby zwane potocznie facetami,niestety jak Bóg stworzył te narośla do penisa ,nie pomyślał ,że ta gęba nad jajami i worem może być złośliwa,egocentryczna ,narcystyczna i kłamliwa, ja proponuję w imieniu kobiet ,uwolnij Stwórco te narośla i zostaw nam same penisy do prokreacji,niech każda kobieta ma prawo wyboru,niech wybiera po wielkośc***** zapachu i wyglądzie ,niech ma ich setki ,po jakiego chooja tylko jednego .......... odpowiadać laski ;)

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Z okazji 100-lecia urodzin Lenina znany polski malarz miał namalować obraz pt. "Lenin w Polsce". Partyjna delegacja przyjeżdża z Moskwy, aby obejrzeć gotowe dzieło. Obraz przedstawia żonę Lenina - Nadieżdę Krupską w niedwuznacznej sytuacji z Dzierżyńskim. - No dobrze... A gdzie jest Lenin? - Jak to gdzie? W Polsce!

Gość posłanka Pawłowicz
penis jest złem,seks jest złem,cieżarna też jest złem!

Gość PrawaeTywae
K****, co to za bełkot? :O Od razu widać, że heloiza znowu za dużą dawkę psychotropów przyjęła :O

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Rok 1980. Moskwa, ceremonia otwarcia Igrzysk Olimpijskich. Na trybunę wchodzi Leonid Breżniew, wyciąga tekst przemówienia i zaczyna: - O, o, o, o, o. Szybkim krokiem podchodzi do niego jeden z organizatorów igrzysk i mówi: - Towarzyszu sekretarzu generalny, tekst przemówienia zaczyna się nieco wyżej, a to, co teraz czytacie, to kółka olimpijskie!

Gość gość
doczepiony do penisa jest zazwyczaj ryj kafeterianki;)

oO :D jaki temat. nieźle Wy sobie dajecie popalić w tych niebiańskich związkach i w czasie niebiańskiego seksu:D ja przynamniej jestem zdrowsza:D