Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekkrk

Uderzyłem dziewczyne w twarz czy slusznie

Polecane posty

I chwała Ci za to.. Bez kitu, panna nie jest warta kulawego psa, a co dopiero mężczyzny, który ją kocha..

Gość gość
pije wlasnie i cgcialem podziekowac za wasze opinie bo mi otworzyly oczy

Gość gość
Jak dla mnie to sytuacja rzeczywiście mocno frustrująca i jak najbardziej masz prawo się czuć rozgoryczony i rozżalony ale zbyt często reagujesz agresją fizyczną - zapisz się do psychologa żeby nad tym pracować - w swojej historii opowiadasz 3 sytuacje kiedy użyłeś siły a w 1 przypadku pobiłeś kogoś do nieprzytomności ( to jest niezgodne z prawem) i 2 razy uderzyłeś swoją kobietę. Ewidentnie jesteś zbyt agresywny i nawet zachowanie twojej kobiety tego nie usprawiedliwia - powinieneś coś z tym zrobić, bo przemoc ma skłonności do nasilania się ze względu na system regulacji emocji - człowiek uczy się odreagowania emocji i tak jak się nauczysz tak będziesz to robił - ty póki co nauczyłeś się rozładowywać przez użycie siły fizycznej na kimś.

Gość gość
Picie tu chyba nic nie da wydaje mi się ,że faktycznie powinieneś udać się do psychologa bo chyba z każdej sytuacji chcesz wyjść siłą a to nie o to chodzi.Byłam kiedyś z chłopakiem ,który mnie uderzył i był dla mnie od tej pory nikim!

Gość gość
ups ale dziewyczna niefajna

Gość gość
pozvabila mnie niezaleznosci, zaufania, pieniedzy, i kazala s*******ac na vruk. pobilem taymtsgo kolesia bo czulem sie tak oszukany i skrzywdzony, yule jej dakem i mysle ze poprzez jej zachowanie czuje sie jakby ktos dal mi w ryj

Gość Ona92
Nie popieram bicia kobiet ale jej się należało a mało tego weź zostaw to ś****wo. Przecież to zwykła k*rwa. Normalna kobieta która kocha tak się nie zachowuje.

Gość Tomasssss
wydaje mi się chłopie,że przesadzasz czy uważasz,że Cie zdradziła? Bo z tego co piszesz to ona chyba Cie nie zdradziła ......

Gość edekzkrainykredek z
kiedyś jej powiedzałem,ty mnie bedziesz szukać to się śmiała>albo nie

Gość Kici1900
Ja na jej miejscu bym ciebie zostawiła bo facet ,który raz uderzył podniesie kolejny raz rękę na dziewczynę ciężko jest ocenić sytuacje bo nie znam strony Twojej dziewczyny wydaje mi się,że pewnie tez nie jesteś bez winy..... Uważam również,że taka kontrola jej komputera nie była w porządku .....Faceci dlaczego zwalacie całą winę na nas?

Gość gość
kolejny matoł co wali w poroże swojego typa, broniący resztę k***** szonów kici znajdź sobie temat dla siebie

Gość gość
nie chciało mi się czytać do końca tego co piszesz. Twoja laska to typowy szmul. Jesteś frajerem będąc z nią. Powodzenia w byciu frajerem.