Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Gość samiec007
Moorland a kiedy ślub?

ShereKhen śmieszy mnie ,że niski zarobki wśród facetów usprawiedliwiasz ogólną biedą (co nie jest prawdą bo jak się chce to i nawet w Kongo można być milionerem ) a jednocześnie nie masz tej wyrozumiałości dla kobiet pod względem wygląd ( czyli czegoś na co nie ma się wpływu).

"Plany" są, że za jakieś 3 lata. Jeżeli kupimy mieszkanie to mogą się trochę przesunąć.

shaft. Pienoadze da sie zarobic a nawet dodrukowac. I co bys zrobiła z ta kasa? Poszłabys na operaccje powiekszeniq biustu? Zreszta wisi mi to a ze pisze z telefonu to sie uz pozegnam bo do pyskowek potrzebowałbym klawiatory na ktora jak sie domyslasz mnie nie stac:)

samiec007 , wyglądam na tyle dobrze ,że z facetami poniżej dochodu 10000 na miecha się nie umawiam ;) zresztą ja juz mam faceta spelniajacego moje kryteria materialne :)

Gość samiec007
to wyzej to nie ja :) Znow trole grasuja na forum , omfg. Get a life ffs. Moorland, ja uwazam, ze rozmiar masz niezly swoja droga. Btw, znamy sie troche czasu napisz do mnie maila ;) napiszczesc@interia.pl

W sumie nie można za bardzo krytykować takich wymagań - przynajmniej jesteś szczera :P

Gość samiec007
@shaf78 samiec007 , wyglądam na tyle dobrze ,że z facetami poniżej dochodu 10000 na miecha się nie umawiam oczko.gif zresztą ja juz mam faceta spelniajacego moje kryteria materialne usmiech.gif - 10k na miesiac interesujace, w jakim kraju mieszkasz ? w Uk ? :)

pieniędzy nie dodrukujesz bo jest coś takiego jak i-n-f-l-a-c-j-a :) chyba ,że nielegalnego źródła , ale nie o takie chodzi :) Nie , nie musze sobie robić biust, a pieniadze lubie i kazda kobieta lubi faceta z pieniedzmi tak jak wy idealnie szczuple laski z biustem , a tylko wybrani beda miec to :) zycie :)

ale o Jaka wyrozumiałość ci chodzi? Pieniądze w kongo? Owszem . Już francuzi i belgowie tam zarabiali a jak jakiś murzyn nieudacznik nie chciał pracować to mu ucinali ręce:) atakujesz mnie kontrargumentując tym ze piękne kobiety to d******

Shaf - nie przesadzaj, bo zabrzmiało tak jakby każda kobieta miała takie wymagania.

Gość samiec007
@shaf78 - niekazda kobieta jest materialistka, trust me. Co nie znaczy ze facet ma byc golodupcem. Bylem z dziewczyna 170 wzrostu 50kg, ktora miala piersi DD. BYla nieziemsko piekna istota i w dodatu nie zarozumiala tak jak Ty. :)

nie dz*i*w*k*i ale piękna i mądra kobieta wykorzysta urodę ,zeby dobrze się ustawić a nie będzie marnować to na związek z nieudacznikiem za 1500, no chyba ,ze jest frajerką

Gość gość
kuzwa Moorland, mieszkasz z facetem od kilku lat na Wyspie a was nie stać jeszcze na dom w UK albo w Polsdce? to chcecie za 5milionów chate kupic czy co ???ja p*****le

o boże Jaka ty jesteś durna:D bank centralny dodrukowuje kasę na bieżąco w ogromnych ilościach dlatego twoje kryteria doboru faceta mnie tak śmiesza

samiec007 to jak bylo tak z***biscie to dlaczego juz razem nie jestescie heheheh :D ?

shaft, masz męża czy jestes tylko zabawką grubych portfeli?;) Faktycznie szacun za szczerość ale udajesz glupsza niż jestes, agent provocateur

ja i tak juz mam faceta a wy dalej zyjcie złudzeniami ,że panienki 90-60-90 marzą o pajacach ze średnią krajową i autami od dilera za 10 tysięcy :D

Gość gość
takiej kobiety jak ta shaf78 trzeba zamnknąc w piekle 😠

shaf wspołczuje zycia. Ja nigdzie nie napisałem ze chciałbym byc z kobieta idealna pod wzgledem wygladu bo to jest naprawde niewielki łamek tego co biore pod uwage przy decyzji o ewentualnym zwiazku. Nigdzie też nikogo nie obraziłem Oprócz ostatniego postu a i to nie ź powodu wyglądu bynajmniej :)

njunnujn sama mam duże pieniądze bo rodzice mnie dobrze ustawili i nie musze być niczyją zabawką :) Ale KONSEKWENTNIE skoro sama mam dużo to też dużo wymagam od faceta...:)

Shaf - na pieniądzach życie się nie kończy, a między byciem "bogatym" i problemach z przeżyciem do pierwszego jest sporo miejsca.

Czesc Moor, tak na marginesie Ci,powiem, ze ten Twój, to za wygodny sie zrobil. Bierz go w troki i do urzędu :)

Gość gość
Moorland- to ile zarabiasz z facetem że nie stać was na zakup mieszkania/domu w UK? 500funtów?

Gość samiec007
@shaf78 samiec007 to jak bylo tak z***biscie to dlaczego juz razem nie jestescie heheheh smiech.gif ? - shaft wlasnei TY nie pojemujesz tego, ze wyglad i kasa to nie wszytko w zyciu. :) Jestes materialistka i nie jestes w stanie tego zrozumiec.

Njun - cześć. I gdzie mnie wyganiasz, ja wcale nie chcę iść do urzędu. :(

powiem ci ze tym postem o inflacji wykazałas się taka ciemnota ze nie pomogłoby ci nawet gdybyś codziennie zmieniała się zewnętrznie w kolejne miss świata z ostatnich stu lat