Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

Gość autoRRR
nie chodzi o Carey tylko o to ,że niektóre baby myślą ,że jak nie ważą 90 kg to już mogą się nazwać szczupłymi :D Moorland pisze ,że jest szczupła i ma biust a jednoczesnie pisze ,ze takie laski jak Emily nie istnieją więc nie wiem co ona rozumiem przez pojęcie "szczuplosc" :D

Ja ważę 53:),nie powinnam pisać,ale co mi tam.

Gość gość
a jednak nie myliłem, Moorland ma małe piersi, ściemniara z niej :P

Gość autoRRR
xen to nie jest zle ;)

Gość gość
a ja ważę 91kg

Nigdy nie pisałam,że jest źle:).

Gość autoRRR
obstawiałbym bardziej to drugie, że jest cycata ale wcale nie jest szczupła (tylko jej sie tak wydaje ze jest :) )

Gość gość
Hehe no szczupłość kończy się na rozmiarze 38 - kobieta wysoka, 36 - kobieta średnia i niska.

Gość gość
to dosyć chudziutka jesteś xen :)

Jestem szczupła,chuda byłam kiedy ważyłam 47 kg,i spadł też biust.Teraz jest idealnie.

Gość autoRRR
xen chudziutka ? bez przesady...jak będzie nosić stanik z 65 w obwodzie to zaklaszczę..a na razie przyzna ,że nie jest zle ;) a co do moorland to obstawiam ,że jest cycata ale nie jest zgrabna bo od kąd toczymy dyskusje nie chciała napisac ile ma pod biustem :)

Nie można popadać w skrajność,najlepiej modelować sylwetkę ćwiczeniami,kiedy dieta już zawodzi.

Gość czego znowu ode mnie chcesz
xen to Ty sie odchudzasz wkoncu czy przytylas...bo chyba sie mylisz w zeznaniach :D

Gość gość
jak przyjdzie wichura to wiatr Cię nie zabierze xen ?:P

Gość autoRRR
"Hehe no szczupłość kończy się na rozmiarze 38 " *************** 38 :O ? Chyba 36...

autoRRR xen chudziutka ? bez przesady...jak będzie nosić stanik z 65 w obwodzie to zaklaszczę..a na razie przyzna ,że nie jest zle oczko.gif x Nie będę nosić takiego stanika,bo miska będzie pusta.Nie zależy mi na obwodzie pod biustem,jeśli w misce mam nosić flaki.

gość jak przyjdzie wichura to wiatr Cię nie zabierze xen ?jezyk.gif x No czasem mam problem,ale nie wychodzę na wietrzną pogodę;).

Jaka pusta, o czym Ty mowisz ? Nosisz 70 G tak ? To wskakujesz w 65 H jak boska Marilyn i wychodzi na to samo...

[zgłoś do usunięcia] czego znowu ode mnie chcesz xen to Ty sie odchudzasz wkoncu czy przytylas...bo chyba sie mylisz w zeznaniach smiech.gif x Kiedyś,gdy utyłam zaobserwowałam,że biust najszybciej się powiększał,obecnie jestem na dożywotniej diecie bo jest mi z tym dobrze i piszę o stanie na dzień dzisiejszy.

Zresztą trochę dziwna jestes xen...stronę temu pisałaś ,że się odchudzasz a teraz piszesz ,że ważysz 53 kg a wczesniej 49 ...to rozumiem ,że z 49 kg schudłaś do 53 :D ?

czego znowu ode mnie chcesz Jaka pusta, o czym Ty mowisz ? Nosisz 70 G tak ? To wskakujesz w 65 H jak boska Marilyn i wychodzi na to samo... x Miska będzie za mała,i biust automatycznie się wylewa,a to mnie doprowadza do szału,a moja mama twierdzi,że to wulgarne.

czego znowu ode mnie chcesz Zresztą trochę dziwna jestes xen...stronę temu pisałaś ,że się odchudzasz a teraz piszesz ,że ważysz 53 kg a wczesniej 49 ...to rozumiem ,że z 49 kg schudłaś do 53 smiech.gif ? x Doczytaj dokładnie co napisałam,wątpliwości znikną.

nie będzie za mała bo 65 H to miskowy odpowiednik 70 G...różnica jest tylko w obwodzie ( bo z mniejszym obwodem automatycznie miska Ci się powiększa)...za mała by była jakbys z 70G wskoczyła w 65 G.

Gość gość
czego znowu ode mnie chcesz x czytaj ze zrozumieniem

Nie znalazłam takiego wymiaru.Kupuję na allego biustonosze,i mimo wszystko często mam problem z doborem.Nie zależy mi by nosić rozmiar Marylin,kto wie tak naprawdę jakie ona wymiary miała,choć nie zaprzeczam piękną kobietą była.

60 I ,65 H, i 70 G, 75 F to objętościowo takie same cycki , tylko ,że , która ma 60 I jest najszczuplejsza.

Można być najszczuplejszym,jednak trzeba znać granicę kiedy biust na tym straci.Ja tą granicę poznałam,i w tym wypadku należy nie tylko prowadzić dietę ale też ćwiczyć,by reszta spadła a biust pozostał na miejscu.

Gość gość
eee no to xen masz male cycki, az szkoda :(

Ojej też mi przykro:D,masz rację deska ze mnie.

gość - dlatego, że naturalnie nie występują cycki jak balony ;) Poza tym między dużym i małym biustem jest jeszcze sporo rozmiarów, takich proporcjonalnych do sylwetki które nazywamy "średnimi".