Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

jasne, że są, ale ten biust nie jest duży tylko średni. Inaczej trochę nie miałoby to sensu ;) Ja mam i płaski brzuch i wyraźny biust - ale nie jest duży.

a dlaczego jest tak mało facetów, którzy są przystojni, bogaci, nie mają tendencji do tycia i mają dużego penisa? Ja mam 160cm wzrostu, ważę ok. 55 kg i mam ładny biust w rozmiarze c. Figura klepsydry jest moim spadkiem po mamie, że tak powiem.

i dla uprzedzenia faktów - nie mam grubych nóg, ani spasionego brzucha czy cos. Normalna figura. Dużo mięsni - ćwiczyłam gimnastyke, ale ze względu na biust przerwalam.

Moorland , kwestia odpowiedniego stanika ;) -------------------------- "jasne, że są, ale ten biust nie jest duży tylko średni" Ja tam uważam ,że mam duże jak na swoją filigranową figurę. Jasne ,że to nie to samo co u grubej baby co ma E ale i 80 pod biustem ale na tyle wyróżniają się ,że zasługują na miano dużych w tle mojego ciała :)

samo "C" raczej nic nie mówi , pytanie ile masz pod biustem :)

no przecież właśnie o te proporcje do ciała chodzi :P Tu nie ma nic odkrywczego, jeżeli różnica między biustem, a obwodem jest bardzo mała to mowa o małym biuście. Znałam taką pannę, naprawdę strasznie otyła, ale prawie płaska klatka piersiowa (nie wiem jakim cudem, nie pytajcie).

jak dla mnie idealny. Ani nie wielki ani nie za mały i przy bieganiu już przeszkadza. Faceci nie rozumieją, że kobiety mają często biusty odpowiednie dla swojej budowy. Te co mają duży naprawdę często muszą się z nim użerać, mam koleżankę pare cm wyższą ode mnie i pare kg cięższą, co ma biust F. Ona to ma przewalone!

Gość gość
załamać się można przez takie tematy na kafe :(. Mam małe cycki i nic na to nie poradzę, nie powieszę się z tego powodu.

Gość gość
Zobaczcie sobie Julię Kulig. Zgrabna z dużym biustem. Ideał.

Naoglądali się p****li i modelek z wypchanym biustem, a potem wydaje im się, że można mieć chude ciało i wielki biust. :D

Gość gość
Tak głośno jest o prawidłowym dobieraniu stanika a zacofańcy tu gadają o jakichś c, d, e, ludzie, nie ma czegoś takiego :o

Inoue , nadal nie odpowiedziałaś na pytanie ile masz pod biustem :) Określenie idealne nic mi nie mówi... C ... ?

Ja mam biust "F" i wcale nie mam przewalone :) Baa to wcale nie są jakieś wieeelkie cycki. :) Koleżanka z "D" ma większe odemnie tyle ,że ona ma 80 więc i cała jest większa ;)

jak teraz rozmawiacie tylko o piersiach to może byście wklejali tutaj wasze cycki. co? byłoby co dyskutować :P

Gość gość
Inoue ja mam miskę E i wiesz co? To są małe cycki, bardzo małe. Współczuję twojej znajomej, skoro ma wielki biust i nosi beznadziejnie dobrany stanik to musi być jej bardzo ciężko.

Gość gość
ja wole zdjęcia piczek :)

J Kulig to ta z filmu Sponsoring która robiła lada dziadkowi a potem dziad sikał na nią ? ale cycki ma fajne

jak tak wasz czytam to naprawdę muszę być płaska, bo mam mizerne "D" :D

Gość gość
Moorland ,a ile masz pod biustem ? Pisałam ,że moja kolezanka ma D i ma większe piersi odemnie ale ona ma 80 pod biustem :)

72cm :P Przelicznik pokazuje mi, że mam 70D według polskich rozmiarów (nie wiem ile w tym prawdy).

to masz objętościowy chyba taki biust jak ja tylko ,że ja jestem szczuplejsza :)

odpowiadam na pytanie; bo tylko nieliczne zbliżają się wyglądem do ideału. Większość z definicji jest przeciętna ale na siłę próbują udowodnić ze przeciętne jest piękne. Bywa w połączeniu z innymi czynnikami lecz jeżeli chodzi o stronę czysto fizyczną to niestety takich przy których staje na sam widok jest bardzo niewiele i od razu dodam ze nie jest to kwestia mojej impotencji;)

70 D, 65 E , 60 F - jeśli chodzi o objętość samych cyckow to wychodzi na to samo :P

raczej drobniejsza, bo ja naprawdę nie mam dużo na żebrach - ale też jestem trochę wyższa.

ShereKhen ...wyobraź sobie ,że po stronie mężczyzn tych zbliżonych do ideałów jest jeszcze mniej ;) ale pewnie sam byś zaliczył się do tych "lepszych" co :D ?

Gość gość
Moorland to jakie rozmiary staników nosisz na co dzień?

no przecież napisała głąbie...czytać nie umiesz ?

Gość gość
a Ty nie pyskuj lepiej dziffko😠